daha kaliteli olan eskisehir temsilcisinin kazanmasını bekliyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
ilk 60 dakikayı izleyemedim. ama son 30 dakikada Eses çok iyiydi, ve son 30 dakika içinde kazanmayı hak edecek oyunu onlar oynadı. bir şans anı da olsa Eskişehir kazanmayı bildi.
Skora şaşırdım açıkçası. Orduspor maçında izlediğim Eskişehir'den eser kalmamış.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Bazı oyuncular takımdan gereksiz yere gönderildi. Türkiye'nin en iyi sağ bek oyuncularından biri olan Ali Tandoğan gönderildi. Oyunun iki yönünü çok iyi oynayabilen Ergiç gönderildi. Volkan Şen gibi etkili olabilen kanat oyuncusu gönderildi. Özellikle Ergiç'in gönderilmesine çok şaşırmıştım. Ertuğrul Sağlam'ın sisteminde çok iyi oynuyordu. Yeni gelen oyuncular beklentileri karşılayamadı. N Diaye - Adem Koçak ikilisi çok kötü oynuyorlar. Bursaspor'a devre arasında 3-4 takviye şart.
Volkan-Sercan ayrı konuda Ali-Ergiç ve adını şimdi hatırlayamadığım Mersin'e yollanan sol bek neden yollandı hiç anlamamıştım.Kadro derinliğini kaybetti Bursa.Kolay kolay toplayabileceklerini de sanmıyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
valla Ali Tandoğan'ın ben Trabzonspor'a gelmesini isterdim. Serkan ile önlü arkalı oynarlardı, en kötü çok sağlam bir yedek olurdu. Böyle yok yere gitmesi hatalıydı bana göre de.