Dersten 17.30da çıkınca yetişemedim malesef maça.
Altyapıdan İshak ve daha dün profesyonel sözleşmeye imza atan Mehmet Taşçı var kadroda. İlk yarı Aydın savunmada çok iyiydi. Ben Mehmet Taşçıyıda beğendim kopmuyor oyundan. Ama Ergin, ahh Ergin.. Diyemiyorsun da birşey Aybars ve Ergin dışında forvet yok takımda. Serdar Özkan kaleciyle karşı karşıya bıraktı ama bu kadar kötü vurulmaz o topa. Ayrıca yardımcı hakemin kaldırdığı bi bayrak var ayıptır, günahtır.
eto'o bitmiş.
Ya valla sinirim bozuldu, Ergin ve Murat Duruer şu ana kadar karşı karşıya kaldıklarının yarısı atmış olsalar en az 11 puanı olurdu Ankaragücünün.
eto'o bitmiş.
Ankaragücü çok mücadele ediyor da işte yetmiyor sahadakilerin yeteneği.Umarım düşmezler diyeceğim ama çok zor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Forvet, oyun kurucu eskiği var şuan bile sol açık stoper oynuyor, İshak Doğan. 3 tane alt yapıdan oyuncu 11'de.
eto'o bitmiş.
Tahmin ettiğim gibi tamamlandı karşılaşma Ankaragücü kazansada şaşırmazdım.
Maçı hak eden Ankaragücü'ydü. Ergin'in kaçırdıkları Ziya Doğan'ın başını tamamen açıkta bırakmıştır herhalde, zaten az saç vardı artık onlarda yok.Bu kadar sıkıntıya, dar kadroya rağmen çok iyi mücadele ediyorlar, onların mücadelesinin yarısını yapabilseydi Bursa'm bu kadar komik duruma düşmezdi. Sadece bu maç için değil, sezon başından beri aynı sorun... Tamam kadro yenilendi, gençleşti, oyun sistemi değişti vesaire ama bu kadar vasat olmamalı bu takım. Haftaya oynanacak Fenerbahçe maçı için (rakibin formsuz ve moralsiz oluşuna rağmen) hiç umudum yok açıkçası
![]()