daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bursaspor İlk 11: Carson, Basser, Ömer Erdoğan, İbrahim, Hakan, Musa Çağıran, Adem Koçak, Vederson, Turgay Bahadır, Okan Deniz, Sestak
İstanbulBB İlk 11 : Oğuzhan, Rızvan, Ekrem, Metin Depe, Mahmut, Zeki, Holmen, Efe, Doka, Tom, Webo
Bursa 4-0'ın acısını taraftarı önünde alacaktır.3-0 gibi bir skor olabilir.
Edit:11lere bakmadan yaptım yorumu Ertugrul saglam şu 11i çıkararak son derece sacmalamıs.İnşallah Türkiye Kupası'nda finale çıkamazlarda bu yaptıgı sacmalıgı anlar.
Last edited by attirson : 21.Nisan.2012 at 16:09
İBB kazanacaktır. Bursaspor'u beğenmiyorum. Doka ve arkadaşları bu maçı kazanıp dönerler istanbul'a.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ertuğrul Sağlam ne yapmaya çalışıyor acaba?Sivas maçında da defans ve orta sahada as oyuncuları oynatmamıştı.Bu maçta oynamayan adamlar daha şaşırtıcı.Kupada Eskişehir'i eleyebilecek mi ki bu kadar değiştiriyo kadroyu hayret.Çok ilginç gerçekten Batalla gibi bi adam yedek
Doka guzel gol atti tom"un hakkini yemiyelim umarim ibb kazanir.
İ.B.B çok komik bi gol attı kendi kalesine...Yakışmadı yani onlara...
Sestak bile attı golyazıklar olsun İ.B.B
2-1 önde Bursa...
Tam kadro IBB 2-1 yenik durumda
Gol Sestak!
İlk yarının son dakikasında Holmen'in topu direkten döndü...İlk yarıyı 2-1 önde kapattı Bursa güzel maç oluyor daha gol çıkar...
'Olağan üstü' bir maç oluyorSestak ve Turgay gol attı!!!
Okan Deniz'e hayran kaldım, aman nazar değmesin.
Turgay fenaydı yavhareketler falan
Pinto,Batalla ve N'Diaye'siz 3-1 yeniyorsun helal valla Bursa'ya...
Bursaspor icin cok ekstra bir galibiyet olacak cikan kadroya bakilirsa.
Ertuğrul'a salladık ama adamlar yeniyor mort etti beniİBB karşısında şu kadroyu bulmuşken yenmeliydi
Allah aşkına şu takımı dikkatle izleyen birisi varsa bana bir açıklasın Bursaspor'un oyun anlayışını, durmasını. Skor avantajını eline alan bir takım bu şekilde oynar mı ya? Gol yemek için uğraş veriyorlar. Kazanılan her topu 4-5 saniye içinde rakibe vermek gibi bir zorunluluk hissediyorlar.
Turgay gol attı bizim için sevindirici![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern