Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Galibiyet serimizi devam ettiririz diye düşünüyorum
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Manisa iyi bir takım ama biz daha iyiyiz.Farklı bir galibiyet bekliyorum tarftarımızın önünde.İlk yarıyı güzel bir şekilde kapatırız umarım![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
savunmada servet var gol yeriz galiba 2-1 yada 3-1 kazaniriz
Manisaspor bu hafta evinde Gençlerbirliğine yenildi fakat yine iyi bir oyun sergilediler. Gerçekten Kemal Özdeş ile birlikte standardın üstünde bir Anadolu takımı oldular ve sağlam performans sergiliyorlar. Eğer Galatasaray erken gol bulamazsa zorlanır,berabere biter diye düşünüyorum.
Manisa , son 3-4 haftadır sallanıyor , bize karşı tabi ki dirençli ve istekli olacaklardı ancak 15 dakikada atılacak bir gol kilidi çözmek için yeterli olacaktır diye düşünüyorum aksi takdirde baya zorlanabiliriz.
Semih cezalı onun yerine büyük ihtimal Servet oynayacak keşke Servet değilde Ceyhun'u çekse oraya Fatih Hoca çünkü Servet canlı bomba ne yapacağı hiç belli olmuyor.Ama yinede kazanacağımızı düşünüyorum inşAllah
Allah utandırmasın![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Zor maç savunmada Servet var ayrıca Manisa hızlı bir takım sağda Isaac oynarsa Balta'ya çok zor anlar yaşatabilir tamam Balta bu sene iyi ama Isaac'a zorlanır diye düşünüyorum...Maçın alt skorla biteceğini düşünüyorum 0-0 1-1...
Ben süpriz bekliyorum 3 2 manisa galibiyeti bekliyorum.
Lider yoluna devam eder.![]()
Bu maç psikolojik açıdan çok ciddi önem taşıyor. Mutlaka 3 puan çıkarılarak devreyi bu şekilde kapatmamız lazım. Servet oynarsa gol atacağını düşünüyorum.
Kemal Özdeş'in bir açıklaması vardı geçen ; Uzun bir namağlup seri yakaladık sadece birkaç kanalda az bahsedildi.Fakat Galatasaray'ı yenersek daha çok haberlerde yer alırız.oyuncularda bunun bilincinde. Bu tarz bir demeci vardı haklıda adam.Zor maç olacak umarım kazanan taraf oluruz ve devreyi lider kapatırız.
zor bir maç manisa hiç yabana atılmayacak takım zorlanır ama kazanırız gibime geliyor
MUHTEMEL 11'LER
GALATASARAY
Muslera
Servet
Ujfalusi
Eboue
Hakan
Selçuk
Melo
Engin
Kazım
Elmander
Baros
MANİSASPOR
İlker
Hüseyin
Akaminko
Klukowski
Dixon
Yiğit İncedemir
Yiğit Gökoğlan
Mehmet Güven
Simpson
Murat Erdoğan
Isaac
Aynı kadro ile sahadayız solda Emre oynuyor
2. yarıyı merakla bekliyorum. Manisasporlu oyuncular yaptıkları hareketlerin sonucunu elbet alacaktır.
Son dakikada Selçuk Emre'ye müthiş bir orta çıkardı fakat Emre bomboş kafayı az farkla auta attı.
Pozisyon bu.
http://s1.directupload.net/images/111221/patq8rdh.swf
İyi oynamıyoruz ama iyi pozisyona giriyoruz. Simpson'a sevgiler.
İyi oynuyoruz ikinci yarı gol atarız
İlk yarı 0-0 bitmiş. Zevkli maç oluyor mu arkadaşlar ona göre izleyeceğim 2. yarıyı?
Gs'de puan kaybedicek gibi.Manisaspor güzel bir futbol sergiliyor.
Simpson'un yaptığı hiçbirşey yok, taraftar psikolojisiyle kendi oyuncunu haklı görüyorsun ama...
Emre yaptı müdahaleyi yerde kaldı oyuncu, hakem avantaja bıraktı. O sahada hakem varsa oyuncular karışamaz oyun duracak mı devam mı edecek. Kaldı ki kendi kalesi tehlikede olduğu için Melo öyle sert bir tepki gösterdi. Ayıp, rakip oyuncuyla uğraşacağına futboluna bakmalı. O pozisyon sonrası kaçan pozisyon muhteşemdi. Selçuk nasıl bir pas attın sen öyle?! Adrese teslim olur da bu kadar mı olur?
Cezasını gördü, sarı kartı yedi. Ujfalusi'de sarı kartı varken kaptırdığı topta rakibine arkadan tekme attı. Simpson'dan çok sol bek Klukowski'ye sinirlenmen gerekir benceHem sert oynuyor, direkt rakibe hamleleri var, hemde ceza sahasına giriyorken Eboue bir müdahalesi var, hakemler es geçti. İçeride mi dışarıda mı bilmiyorum ama o müdahale faul. Kendisini geçen rakibe ayağını takıyor.
Bu kazim ne gereksiz adam yahu ya.
Böyle iğrenç hakem görmedim ben.
Eboue'yi sakatlamak için ciddi çaba sarfediyor Manisaspor'lu oyuncular. Isaac'te Ujfalusi'yi çıldırttı, ikili mücadelelerde çok fazla kulanıyor ellerini Isaac.
Off Selçuk yine yaptı yapacağını![]()
şelçukkkkkkkkksüpersin adamım yav
![]()
Selcuk yine frikik![]()
Amannnn. O nasıl frikik öyle Selçuk muhteşem gol.
Manisaspor 10 kişi.
Baros cikti riera girdi, fatih terim su kazimdan ne anliyorsun ya adamin hic birsey yaptigi yok macda bos bos geziyor.
Sonunda kirmizi kart ebouye resmen bictiler.