Mutlak galibiyet bekliyorum. Güzel bir başlangıç yapacağımıza olan inancım tam 2. devreye. Rakipte, Alper Potuk (takımda kalırsa), Diego ve Dede cezalı. Ayrıca, yeni transferlerini 5 Ocak'tan önce oynatamayacakları için o konuda da sıkıntıları var. Defansif olarak zayıf bir Eskişehir olacak karşımızda. Beşiktaş'ta ise, Q7'nin eksikliği devam ediyor, fakat o olmadan da maç kazanabildiğimizi gösterdik önceki zamanlarda. Beklentim şöyle 11 çıkacağı yönünde:
Cenk
Hilbert - Sivok - Egemen - İsmail
Necip - Fernandes - Ernst
Veli
Almeida - Edu (Mustafa)
Eskişehirspor'da önemli eksikler var. Kazanacağımızı düşünüyorum. İnşallah kazanırız.
Zorda olsa kazanacağımızı düşünüyorum arada yaptığımız gibi 3-4 maçlık galibiyet serisinin 2. maçı olacak bence .
Rakibin eksiği çok. Bizim ise eksiklerimiz giderek iyileşiyor. Saha ve seyirci avantajının yanında Karabük maçının ilk yarısındaki futbolumuz vs galibiyeti mutlak kılan faktörler.
3-0 gibi bir galibiyet bekliyorum.
Haydi şöyle güzel bir başlangıç yapalım :] En morallisinden olsun...
FM Gazetesi
Dede ve Diego gibi rakibin en etkili 2 oyuncusu yokmuş sizlerden duyduğum kadarıyla.
İnşallah 3 puanla başlarız 2.yarıya.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Net bi galibiyet bekliyorum takımımdan. 3-0 4-1 gibi... Es-Es'in eksikleri hayati denebilecek seviyede (Dede,Angelo). Hem İnönü'de oynuyoruz. 1-2 haftadır taraftar takıma,Fernandes'ehasret,daha ateşli destekleyeceklerdir. Sonuç olarak Edu'dan gol,takımımdan farklı galibiyet bekliyorum.
Simao'nun durumu nedir?
Sonucu büyük ihtimalle Beşiktaş'ın lehine gelişecek karşılaşmanın ama güzel bir mücadelenin bizi beklediğini düşünüyorum. Eskişehir'deki bu değişiklik olumlu mu olumsuz mu yansır sahaya bilemiyorum ama Beşiktaş'ın kısa da olsa bu araya çok ihtiyacı vardı ve çok diri olacaklarına şüphem yok. Birde ekstra itici güç taraftar olunca, Beşiktaş galibiyeti çıkması en muhtemel sonuç olarak görünüyor.
Simao oynayabilecek herhalde, yarin ilk 11'de bekliyorum kendisini. Bakalim sakatliktan sonra nasil oynayacak. yenecegimizi düsünüyorum
Oynarsa güzel bir dönüş yapacağını düşünüyorum şahsen.
saatler mi geçmiyor bana mı öyle geliyor anlamadım
Bu arada Carva çift forvet çıkabilirmiş maça 4-2-3-1 den ziyade.
Zaman bana da geçmiyor Anıl aynen :] Çift forvete dönülsün tabi ya.
FM Gazetesi
Bence Edu Karabük maçında solda çok çok iyi oynadı. Ernst-Necip-Fernandes ortaya. Edu-Almeida-Mustafa (keşke Burak olsa) çıkılabilir bence.
Cenk Gönen, Roberto Hilbert, İsmail Köybaşı, Egemen Korkmaz, Tomas Sivok, Fabian Ernsti Necip Uysal, Manuel Fernandes, Veli kavlak, Edu, Hugo Almeida.
ilk 11imiz.
Karabük maçı 11'i. İsabet olmuş.
Offff yine mi Veli yine mi Veli yine mi Veli! Neden bir kez olsun Burak'ı denemiyor anlamıyorum ben.
FM Gazetesi
Görkem önümüzdeki hafta Gaziantep maçında oynayacak bence Burak. Sabret accık![]()
Abi hani acaba ben mi sahada olmadığım için göremiyorum diyordum oynadığını ama gidenlerde hiç bir şey yapmıyor deyince artık yeter dedim. Adam aldığını vuruyor kaleye Allah ne verdiyse. Başka bir halta yaradığı yok. Hadi vurdukları da bir şeye benzese tamam ama...
FM Gazetesi
Veli konusunda fazla abartılı konuşmak istemiyorum. Millet hiç bir halta yaradığı yok bomboş vs konuşuyor ama o kadar da değil bence. Herşeyden önce defansa fazlasıyla yardım ediyor. He ilerde biraz daha verimli olsa eyvallah.
Guti'ye olan kızgınlığımızdan oldu onlar emin ol![]()
Ah o Guti ilk geldiği gibi oynasaydı hep. Şimdi belki de farkla birinciydik.
FM Gazetesi
Girme o konulara kardeşim
Gutisiz de oluruz sorun değil.
Veli zaten ilk baslarda oynadiginda iyi oynuyordu
Fenerbahçe puan kaybetmişken yenmemiz lazım kesinlikle.
FM Gazetesi
Beraberlik harika olur0 iyidir candır canandır candandır.Maç ya Eskişehir galibiyeti ya da beraberlikle biter diyeyim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tek korktuğum isim Serdar Özbayraktar. Koşuları ve top sürüşü çok iyi.
FM Gazetesi