1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Mateja Kezman futbolu bıraktı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Mateja Kezman futbolu bıraktı

Avrupa'nın önemli kulüplerinde top koşturan ve bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Sırp oyuncu Mateja Kezman, futbol kariyerine son noktayı koydu. Sırp gazeteleri yıldız oyuncunun Beyaz Rusya ekibi Bate Borisov'dan ayrılarak Partizan'da antrenörlük yapacağını yazdı.

Sırp gazetelerinin iddialarına göre eski Fenerbahçeli golcü futbolcu Mateja Kezman, aktif futbol hayatına noktayı koydu.

Sırp gazeteleri yıldız oyuncunun Beyaz Rusya ekibi Bate Borisov'dan ayrılarak Partizan'da antrenörlük yapacağını yazdı. 2006-2007 ve 2007-2008 sezonlarından Fenerbahçe forması giyen Kezman, Partizan'da ismini duyurmuş ardından PSV, Chelsea, Atletico Madrid ve Paris Saint Germain formaları giymişti. Sırp oyuncu Zenit'te oynadıktan sonra Çin Ligi'nde forma giymiş bu sezon ise Bate Borisov'a transfer olmuştu.

NTVSPOR
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Antrenörlük yakışır bu adama. Nedense oynadığı futbol dışında stilini,imajını,karizmasını çok seviyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Güle güle batman

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

zaten futbol oynamayı çok önce psv'de bırakmıştı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    zaten futbol oynamayı çok önce psv'de bırakmıştı.
    yanlisin var chelsea de birakti futbolu aslinda fenerde iyi baslangic yapmisti ta ki kayserispor macinda sakatlanana kadar o maca kadar hatirliyorumda 4-5 golü vardi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

jübilesini psv'de yaptı demeliydim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Are you player ? Are you big player ?

Biz ona çok önceden sormuştuk bu soruları. Hayal kırıklığı yaratsa da İnönü'de attığı ve Sevilla'ya attığı goller güzeldi.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Are you player ? Are you big player ?

Biz ona çok önceden sormuştuk bu soruları. Hayal kırıklığı yaratsa da İnönü'de attığı ve Sevilla'ya attığı goller güzeldi.
    Sevilla'ya attığı gol çok güzeldi ah bide ankaraspor maçındaki penaltıyı atsaydı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sivasa attigi golde güzeldi

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Uğur'un sağ ayakla ortayı açıp Mateja Kezman'ın kafayla attığı golde İlker Yasin'in bağırışı hala aklımda. Matejaaa Kezman. Güzel insandı. Bırakması üzdü.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Antrenörlük yakışır bu adama. Nedense oynadığı futbol dışında stilini,imajını,karizmasını çok seviyorum.
    Aynen aga. Çok klas adam çok.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Posteri hala odamda. Çok sevdiğim biriydi üzüldüm. Antrenörlükte umarım başarılı olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dünya'da gelmiş geçmiş en sevdiğim oyunculardan biri olarak kalacak. Çok karizmaydı.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Futbol kariyerinin diğer bölümlerinide PSV'deki istikrarında devam ettirebilse unutulmaz, efsane forvetlerden biri olurdu.Ama özellikle son birkaç yılı bacağı kırılmış bir yarış atının hala yarışlara katılması gibi, sürüne sürüne geçti tabir-i caizse.Çok şükür ki bıraktı.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

PSV'de oynadığı zamanı azda olsa hatırlıyorum o zaman beni çok etkilemişti son yılları sönük olsada iz bırakan futbolculardan biri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bizim formanın hakkını verebilmek için belki de en çok çalışan oyunculardan birisiydi.. Unutmamak için formamızı hakkuyla giymesi yeterli benim için..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

http://www.youtube.com/watch?v=frhvKbRByiY

hep bu rezillik geliyor aklıma.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu rezilliği yapanlar iyi günde fenerli olanlar görüldüğü üzre.. grubun da adı bellidir zaten, herkes bilir ne mal olduklarını..

Mesaj Yetkileri