Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Manisaspor kazanır

5 38.46%
  • Berabere biter

3 23.08%
  • Fenerbahçe kazanır

5 38.46%
Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 225 sonuç

Konu: [20.Hafta] Manisaspor - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default [20.Hafta] Manisaspor - Fenerbahçe

So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Manisa'da Murat Erdoğan ve Nizamettin kart cezalısı. Hücumda Yiğit Gökoğlan'ın da eksikliğini arayacaklardır. Fenerbahçe'den 3 puan bekliyorum.Zorlanabiliriz ama kazanırız büyük ihtimal. Stoch boş geçmez

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe rahat bir şekild kazanır. Alex 2 tane atar.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Kazanırız kazanmamız lazım

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

İnşallah kazanırız 3 puan bizim olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Alex'siz Fenerbahçe Manisa deplasmanından çıkamaz gibi geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex olsa da olmasa da farketmez. Gol atmakta zorlanıyoruz bu bir gerçek. Yönetim bu konuda adımda atmıyor ne yazık ki. Transfersiz bir dönem geçirmemiz beni şaşırtmayacak. Oyuncularda da bir formsuzluk mevcut umarım şanslı bir günümüzde oluruz.

Volkan
    Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
    Mehmet-Cristian-Emre-Caner(Özgür)
    Stoch-Bienvenu

idealdir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Volkan
    Mehmet-Cristian-Emre-Caner(Özgür)
    Stoch-Bienvenu

idealdir.
    Volkan
    Mehmet-Cristian-Emre-Özgür [caner]
    Stoch-Bienvenu

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bence Stoch ortada oynayacaksa Özgür kesinlikle 11 başlamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Manisa'nın bu maçtan puan veya puanlar çıkarmasını umuyorum.. Alex'in yokluğunda üstelik de kendi evlerinde puan alabilirler.. Ancak karşılarındaki takım Fenerbahçe, tam performansla oynamazlarsa puan almaları imkansız..

İşe Fenerbahçe tarafından bakarsak, zor bir deplasmana gidiyorlar.. Manisa ligin iyi ekiplerinden biri, üstelik Alex'ten yoksun çıkacak maça Fenerbahçe.. Gol yollarında oldukça başarısız bir Fenerbahçe var ortada, bu maçta da aynı başarısızlık devam ederse puan çıkaramazlar.. Ancak Alex'in yokluğunda bazı oyuncular sorumluluk alırsa Manisa'yı devirecektir Fenerbahçe.. Bu oyuncuların başında da Miroslav Stoch geliyor.. Bu maçta Fenerbahçe'nin alacağı puan veya puanları Miroslav Stoch doğrudan etkileyecektir..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex'in yokluğundan çok Emre'nin yokluğu takımı etkiliyor. Kupa maçında Stoch serbest oynadı, yukarıda yazılan kadrolara katılıyorum, Özgür'ün 11'de oynamasını bekliyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın haftaya puan kaybetmesi muhtemel. Dolayısı ile kazanılması çok önem arzediyor.

Bir kaç haftaya kadar tekrar liderliği alacağımızı düşünüyorum. Emre'nin olması çok önemli, Alex yoksa bile Emre varken kazanabiliyoruz. Durum vahim değil, abartmayı çok seviyor insanlar

3-1 kazanacağız tahminim.

--------- Bienvenu - Semih ----------

Stoch - Emre - Cristian - Mehmet

Ziegler - Yobo - Serdar - Gökhan

----------------- Volkan ----------------
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bence Özgür oynamalı. Stoch da Alex'in yerinde oynar. nedense benim de içimden 3-1 geçiyor. Stoch boş geçmez bu haftayı
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Galatasaray'ın haftaya puan kaybetmesi muhtemel. Dolayısı ile kazanılması çok önem arzediyor.

Bir kaç haftaya kadar tekrar liderliği alacağımızı düşünüyorum. Emre'nin olması çok önemli, Alex yoksa bile Emre varken kazanabiliyoruz. Durum vahim değil, abartmayı çok seviyor insanlar

3-1 kazanacağız tahminim.

--------- Bienvenu - Semih ----------

Stoch - Emre - Cristian - Mehmet

Ziegler - Yobo - Serdar - Gökhan

----------------- Volkan ----------------

Lafınız bana sanırım, ancak ortada abarttığım bir durum yok.. Fenerbahçe bu sene zaten gol yollarında oldukça sıkıntılı, üstüne bir de gol yollarındaki en verimli adamınız eksik olunca sıkıntılı bir maç olabileceği net bir şekilde ortada.. Bu olayın en yakın örneği de Orduspor maçı.. Ancak aşılamayacak bir sorunun olmadığını da belirttim zaten üstteki mesajımda, büyük takımlar böyle zor durumlarda da kazanabildikleri için büyükler zaten..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Lafınız bana sanırım, ancak ortada abarttığım bir durum yok.. Fenerbahçe bu sene zaten gol yollarında oldukça sıkıntılı, üstüne bir de gol yollarındaki en verimli adamınız eksik olunca sıkıntılı bir maç olabileceği net bir şekilde ortada.. Bu olayın en yakın örneği de Orduspor maçı.. Ancak aşılamayacak bir sorunun olmadığını da belirttim zaten üstteki mesajımda, büyük takımlar böyle zor durumlarda da kazanabildikleri için büyükler zaten..
    O kadar çok eksik var ki bu gibi sıkıntılar yaşanması muhtemel. Bu kadar ilk 11de eksik oyuncu ile oynasaydı Galatasaray, üstüste mağlubiyetlerden kafasını kaldıramaz halde olurdu.

Hafta Baros'un eksikliğinin ne derecede etkileyeceğini göreceksiniz.

Santrafor transferi yakında olabilir, hatta haftaya ilk 11 başlayabilir. Olmasa bile maçın favorisi Fenerbahçe'dir ve kazanacaktır eminim ona.

Söylenen bütün görüşlerin abartı olduğu gerçek. Şu an ligde çok iyi olan takım ya da çok kötü durumda olan bir takım yok üst sıralarda.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Takım gol atamıyor. Alex'siz bir Fenerbahçe'de puan kaybedecektir diye düşünüyorum.

Galatasaray'ın haftaya puan kaybetmesi muhtemel.

Banko 3 puan alınacak bir maç. Eskişehirspor kötü, Galatasaray 5 maçta 19 gol attı. Puan kaybı pekte muhtemel değil
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

O kadar çok eksik var ki bu gibi sıkıntılar yaşanması muhtemel. Bu kadar ilk 11de eksik oyuncu ile oynasaydı Galatasaray, üstüste mağlubiyetlerden kafasını kaldıramaz halde olurdu.

Santrafor transferi yakında olabilir, hatta haftaya ilk 11 başlayabilir. Olmasa bile maçın favorisi Fenerbahçe'dir ve kazanacaktır eminim ona.

Söylenen bütün görüşlerin abartı olduğu gerçek. Şu an ligde çok iyi olan takım ya da çok kötü durumda olan bir takım yok üst sıralarda.
    Biz zaten maçların yarısını bazı eksiklerle oynadık, ideal sistemimize Fenerbahçe derbisiyle ulaştık.. Sabri, Melo, Engin, Baros, Semih, Emre Çolak gibi oyuncular zaten maçların bir kısmını kaçırdılar, Eboue 2 maçtır yok ve bir süre daha olmayacak, Yekta rotasyonda kullanılacaktı o da uzun zamandır yok.. Nasıl kafamızı kaldıramayacakmışız hakikaten merak ettim.. Zaten Fenerbahçe çok kötü oynuyor veya biz çok mükemmeliz gibi bir söylemim olmadı, sadece gol yollarında sıkıntılı bir sene geçirdiğinizi söyledim, ki istatistikler ortada..

Onun dışında konu Fenerbahçe'nin maç konusu, ısrarla neden Galatasaray'ı karıştırmaya çalıştığınız anlayamıyorum..

Fazla da uzatmak istemiyorum, maç konusunu Fenerbahçe-Galatasaray kıyaslamasına döndürmenin lüzumu yok bence..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bencede uzatmanin hic anlami yok ilerliyen haftalarda gorecegiz ne olup ne bitcegini alexsiz fenerbahce kazanamaz manisa puan veya puanlar cikartcaktir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Herşeyi Galatasaray ile niye kıyaslıyorsun ki ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Fenerbahçemizin Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında deplasmanda Manisaspor ile oynayacağı maçın 19 kişilik kadrosunda şu oyuncularımız yer alıyor:

Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Fabio Bilica, Serdar Kesimal, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Hasan Erbey, Caner Erkin, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Gökay İravul, Recep Niyaz, Miroslav Stoch, Özer Hurmacı ve Henri Bienvenu.

Saat 17.00’de Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan kalkacak özel uçakla İzmir’e hareket edecek Takımımız, ardından karayolu ile Manisa’ya gidecek.
    Recep Niyaz'da kadroda, Umarım en azından 10 dakika izleyecek fırsatı buluruz..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post

Banko 3 puan alınacak bir maç. Eskişehirspor kötü, Galatasaray 5 maçta 19 gol attı. Puan kaybı pekte muhtemel değil
    5 Maçta 19 gol atan takımları direk şampiyon ilan edelim o zaman her maç kazanırmış nasılsa .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    5 Maçta 19 gol atan takımları direk şampiyon ilan edelim o zaman her maç kazanırmış nasılsa .
    Evinde hiç kaybetmeyen bir takım sanki hiç bir zaman kaybetmeyecek gibi konuşulunca kimse birşey demiyor ama.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alex yok. Fenerbahçe puan kaybedecktir gol atacak futbolcu yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bırakın artık şu bişey yarışını

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fenerbahçeli arkadaşlar dua etsinlerde Semih ve Bienvenue yan yana oynasın yoksa gol yollarında sıkıntı yaşanabilir. Alex oynamıyorken Semih gibi top tutabilen ve Bienvenue gibi koşan bir oyuncunun yan yana oynaması çok önemli. Özellikle Bienvenue karşı karşıya kaçırırsa topun sektiği yerlerde Semih kesinlikle olacaktır. O işleri çok iyi yapıyor

Skor tahmini kadroya göre 1- 1 veya 1-2

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    bırakın artık şu bişey yarışını
    Katılıyorum ama o iş biraz zor
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Semih sakatlığı sebebiyle götürülmedi Manisa'ya. Alex olduğunda da gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz son dönemde, bu sene Alex de, gol yollarında beklenenin altında. Bu sebeple yokluğu, genel durumu önemli etkileyecek cinsten değil. Stoch'a güveniyorum ve bu maç takımını sırtlayan isim olacaktır.

Özgür'ün de sakatlğı sebebiyle götürülmediğini düşünürsek sahaya çıkacak 11; Volkan - Gökhan, Yobo, Serdar, Ziegler - Mehmet, Cristian, Emre, Caner - Stoch - Bienvenu olacaktır. Orta sahanın göstereceği performans belirleyici olacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Takım gol atamıyor. Alex'siz bir Fenerbahçe'de puan kaybedecektir diye düşünüyorum.

Ne alaka ki 5 maçta 19 gol atan bir takımın haftaya kaybetmemesi

Alex yok işimiz çok zor

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Alex yok. Fenerbahçe puan kaybedecktir gol atacak futbolcu yok.
    Tam da bu noktada Miroslav Stoch devreye giriyor

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Ne alaka ki 5 maçta 19 gol atan bir takımın haftaya kaybetmemesi

Alex yok işimiz çok zor

Şöyle bir alaka

Eskişehirspor, galip gelmeyi bırak doğru düzgün gol atamıyor. Biraz gerçekçi ve objektif olalım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Özgür gitmemiş heralde onun yerine Caner oynar. Alex in yerine de stoch oynar ve kazanırız
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri