Manisa'da Murat Erdoğan ve Nizamettin kart cezalısı. Hücumda Yiğit Gökoğlan'ın da eksikliğini arayacaklardır. Fenerbahçe'den 3 puan bekliyorum.Zorlanabiliriz ama kazanırız büyük ihtimal. Stoch boş geçmez
Fenerbahçe rahat bir şekild kazanır. Alex 2 tane atar.![]()
Kazanırız kazanmamız lazım
İnşallah kazanırız 3 puan bizim olsun
Alex'siz Fenerbahçe Manisa deplasmanından çıkamaz gibi geliyor.
Alex olsa da olmasa da farketmez. Gol atmakta zorlanıyoruz bu bir gerçek. Yönetim bu konuda adımda atmıyor ne yazık ki. Transfersiz bir dönem geçirmemiz beni şaşırtmayacak. Oyuncularda da bir formsuzluk mevcut umarım şanslı bir günümüzde oluruz.
Volkan
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Mehmet-Cristian-Emre-Caner(Özgür)
Stoch-Bienvenu
idealdir.
...
Bence Stoch ortada oynayacaksa Özgür kesinlikle 11 başlamalı.
Manisa'nın bu maçtan puan veya puanlar çıkarmasını umuyorum.. Alex'in yokluğunda üstelik de kendi evlerinde puan alabilirler.. Ancak karşılarındaki takım Fenerbahçe, tam performansla oynamazlarsa puan almaları imkansız..
İşe Fenerbahçe tarafından bakarsak, zor bir deplasmana gidiyorlar.. Manisa ligin iyi ekiplerinden biri, üstelik Alex'ten yoksun çıkacak maça Fenerbahçe.. Gol yollarında oldukça başarısız bir Fenerbahçe var ortada, bu maçta da aynı başarısızlık devam ederse puan çıkaramazlar.. Ancak Alex'in yokluğunda bazı oyuncular sorumluluk alırsa Manisa'yı devirecektir Fenerbahçe.. Bu oyuncuların başında da Miroslav Stoch geliyor.. Bu maçta Fenerbahçe'nin alacağı puan veya puanları Miroslav Stoch doğrudan etkileyecektir..
Alex'in yokluğundan çok Emre'nin yokluğu takımı etkiliyor. Kupa maçında Stoch serbest oynadı, yukarıda yazılan kadrolara katılıyorum, Özgür'ün 11'de oynamasını bekliyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Galatasaray'ın haftaya puan kaybetmesi muhtemel. Dolayısı ile kazanılması çok önem arzediyor.
Bir kaç haftaya kadar tekrar liderliği alacağımızı düşünüyorum. Emre'nin olması çok önemli, Alex yoksa bile Emre varken kazanabiliyoruz. Durum vahim değil, abartmayı çok seviyor insanlar
3-1 kazanacağız tahminim.
--------- Bienvenu - Semih ----------
Stoch - Emre - Cristian - Mehmet
Ziegler - Yobo - Serdar - Gökhan
----------------- Volkan ----------------
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
bence Özgür oynamalı. Stoch da Alex'in yerinde oynar. nedense benim de içimden 3-1 geçiyor. Stoch boş geçmez bu haftayı![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Lafınız bana sanırım, ancak ortada abarttığım bir durum yok.. Fenerbahçe bu sene zaten gol yollarında oldukça sıkıntılı, üstüne bir de gol yollarındaki en verimli adamınız eksik olunca sıkıntılı bir maç olabileceği net bir şekilde ortada.. Bu olayın en yakın örneği de Orduspor maçı.. Ancak aşılamayacak bir sorunun olmadığını da belirttim zaten üstteki mesajımda, büyük takımlar böyle zor durumlarda da kazanabildikleri için büyükler zaten..
O kadar çok eksik var ki bu gibi sıkıntılar yaşanması muhtemel. Bu kadar ilk 11de eksik oyuncu ile oynasaydı Galatasaray, üstüste mağlubiyetlerden kafasını kaldıramaz halde olurdu.
Hafta Baros'un eksikliğinin ne derecede etkileyeceğini göreceksiniz.
Santrafor transferi yakında olabilir, hatta haftaya ilk 11 başlayabilir. Olmasa bile maçın favorisi Fenerbahçe'dir ve kazanacaktır eminim ona.
Söylenen bütün görüşlerin abartı olduğu gerçek. Şu an ligde çok iyi olan takım ya da çok kötü durumda olan bir takım yok üst sıralarda.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Biz zaten maçların yarısını bazı eksiklerle oynadık, ideal sistemimize Fenerbahçe derbisiyle ulaştık.. Sabri, Melo, Engin, Baros, Semih, Emre Çolak gibi oyuncular zaten maçların bir kısmını kaçırdılar, Eboue 2 maçtır yok ve bir süre daha olmayacak, Yekta rotasyonda kullanılacaktı o da uzun zamandır yok.. Nasıl kafamızı kaldıramayacakmışız hakikaten merak ettim.. Zaten Fenerbahçe çok kötü oynuyor veya biz çok mükemmeliz gibi bir söylemim olmadı, sadece gol yollarında sıkıntılı bir sene geçirdiğinizi söyledim, ki istatistikler ortada..
Onun dışında konu Fenerbahçe'nin maç konusu, ısrarla neden Galatasaray'ı karıştırmaya çalıştığınız anlayamıyorum..
Fazla da uzatmak istemiyorum, maç konusunu Fenerbahçe-Galatasaray kıyaslamasına döndürmenin lüzumu yok bence..
bencede uzatmanin hic anlami yok ilerliyen haftalarda gorecegiz ne olup ne bitcegini alexsiz fenerbahce kazanamaz manisa puan veya puanlar cikartcaktir.
Recep Niyaz'da kadroda, Umarım en azından 10 dakika izleyecek fırsatı buluruz..Fenerbahçemizin Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında deplasmanda Manisaspor ile oynayacağı maçın 19 kişilik kadrosunda şu oyuncularımız yer alıyor:
Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Fabio Bilica, Serdar Kesimal, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Hasan Erbey, Caner Erkin, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Gökay İravul, Recep Niyaz, Miroslav Stoch, Özer Hurmacı ve Henri Bienvenu.
Saat 17.00’de Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan kalkacak özel uçakla İzmir’e hareket edecek Takımımız, ardından karayolu ile Manisa’ya gidecek.
Alex yok. Fenerbahçe puan kaybedecktir gol atacak futbolcu yok.
bırakın artık şu bişey yarışını![]()
Fenerbahçeli arkadaşlar dua etsinlerde Semih ve Bienvenue yan yana oynasın yoksa gol yollarında sıkıntı yaşanabilir. Alex oynamıyorken Semih gibi top tutabilen ve Bienvenue gibi koşan bir oyuncunun yan yana oynaması çok önemli. Özellikle Bienvenue karşı karşıya kaçırırsa topun sektiği yerlerde Semih kesinlikle olacaktır. O işleri çok iyi yapıyor![]()
Skor tahmini kadroya göre 1- 1 veya 1-2
Katılıyorumama o iş biraz zor
Football is simple,but Football Manager is not
Semih sakatlığı sebebiyle götürülmedi Manisa'ya. Alex olduğunda da gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz son dönemde, bu sene Alex de, gol yollarında beklenenin altında. Bu sebeple yokluğu, genel durumu önemli etkileyecek cinsten değil. Stoch'a güveniyorum ve bu maç takımını sırtlayan isim olacaktır.
Özgür'ün de sakatlğı sebebiyle götürülmediğini düşünürsek sahaya çıkacak 11; Volkan - Gökhan, Yobo, Serdar, Ziegler - Mehmet, Cristian, Emre, Caner - Stoch - Bienvenu olacaktır. Orta sahanın göstereceği performans belirleyici olacak.
"YÜCE ATATÜRK"
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Özgür gitmemiş heralde onun yerine Caner oynar. Alex in yerine de stoch oynar ve kazanırız
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.