Galatasaray kazanır
Berabere biter
Kardemir Karabük kazanır
4 atma geleneğimiz sürer.
4 atamayiz ama 2-0 yada 3-1 kazaniriz karabugun golunu mustafa sarp atar![]()
Erken gol bulursak farklı kazanabiliriz.Gol gecikirse biraz sıkıntı yaşayabiliriz ama ben kazanacağımızı düşünüyorum
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kendi sahamızda sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Fakat, A.Demirspor maçında yedek oyuncularımızın sığ oyunlarını gördük. Bana göre Emre Çolak dışındaki gençlerde de pek iş yok. Bu nedenlerle as oyuncularımızı kart veya sakatlık sebebiyle kaybedersek sıkıntı yaşayabiliriz. Şu an için sorun yok. Bu maçta 2 golden aşağı atmayız ama gol yer miyiz bilmem.
Bilet Fiyatları :
Eboue yi yine arariz gibi duruyor.Sag tarafa sabriyi koysan sorun oluyor,ujfalusi yi sag cekip serveti ortaya koysan onuda görduk kupa macinda.Hayirlisi artik umarim kazaniriz.
Ceyhun'u stoper'e koyup Ujfalusi'yi sağ beke çekebiliriz bence bu maç...Karabük toparlandı diyebiliriz o yüzden kolay bir maç olmayacak bizim için hızlı oyuncuları var beklerimiz zor anlar yaşayacaktır...
Ceyhun sağ bek oynayabilir gibi geliyor bana. Beklerin hızlı olması lazım ama gördük ki fizik güç daha önemli.
Sabri oynucaktir bence. fatih hoca bole kadro cikartir
Muslera
Sabri-semih-ujfa-balta
Kazim-melo-selcuk-emre
elmander-baros
baros yerine engin oynamali bence.
Engin 2. yarı girsin bence daha çok katkısı olacaktır...
Engin çabuk yorulan bir oyuncu üstelik kupa maçında da oynadı...
umarım sabri oynamaz tek dileğim sabri kesin oynarsa kg oynasın herkez iddadan
Maça gelince kadro ne olursa olsun kazanılması gereken bir maç , Ujfa belki sağa geçebilir ama kesinlikle Ceyhun'un stoper oynamasını istiyorum , sağ kanatta kazım solda da Emre'yi izleriz klasik göbekteki ikilimiz Selçuk-Melo olur , Elmander'in şansızlığını kırmasını istiyorum bu maç , ilk 20 dakikada bir gol bulabilirsek tadından yenmez aksi halde Shelton'a dikkat etmek lazım savunma arkasına çok hızlı koşuları var , yani zor anlar yaşatabilir , umarım rahat kazanırız.
Allah utandırmasın.
Last edited by GeNç KaRTaL : 14.Ocak.2012 at 20:34 Reason: silinen mesajdan alıntı.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İddia'da handikap verdim bu maça, banko Galatasaray alacaktır
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
-------------------------- Muslera -------------------------
Sabri -------------- Semih ---------- Ujfa -------- Hakan
Kazım --------------- Melo ------- Selçuk --------- Emre
---------------------- Sercan --------- Elmander --------------
İyi gider.
yeneriz karabükü kendi evimizde bence
Sinyor terim cok hata yapmis serveti baslatarak cok agir bir adam shelton karsisinda duramaz.
Muslera, Ujfalusi, Servet, Semih, Hakan, Emre, Melo, Selcuk, Kazim, Baros, Elmander... T.D: Fatih TERİM!
Yedekler: Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Sabri Sarıoğlu, Ceyhun Gülselam, Albert Riera, Sercan Yıldırım, Engin Baytar
Karabük bu maçtan puan çıkarabilir...2 takımada başarılar![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kazım tipine tip katmış.![]()
fatih hoca eski kaptan bulent ile arasi cok soguk gibi geldi ligtv kucuk bi goruntuleme anini koyduda sanki cok soguk gibiydiler ikiside birbirine karsi
selcugun buyuk hatasi cernat vurdu muslera kurtardi
Gooool Baros.
Milan Baros Milan Baros oley oley oley
1-0
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Daha 25. saniyede öyle pozisyon bulmussun atamıyorsan yemeyi hakediyorsun.
Elmander asiste başladı sanırım bu sefergüzel orta açtı
![]()
Bu kazımla servet takıma zarar
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Shelton direkten dondu cernat vurdu muslera cikartti
Last edited by GeNç KaRTaL : 14.Ocak.2012 at 21:29 Reason: kullandığımız kelimelere dikkat edelim lütfen.