Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

3 50.00%
  • Berabere biter

2 33.33%
  • Sivasspor kazanır

1 16.67%
1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: [21.Hafta] Bursaspor - Sivasspor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default [21.Hafta] Bursaspor - Sivasspor

So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sivas Bursaya ters bir takım, berabee biter diye düşünüyorum
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Gollü bir maç olacak bence .

Sivas'ın normal şartlarda almasını bekledğim bir maç. 2-0 gibi bir skorla alırlar.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bursaspor: Carson, Hakan Aslantaş, İbrahim Öztürk, Serdar Aziz, Gökçek Vederson, Ozan, Adem Koçak, N'Diaye, Sestak, Batalla, Pinto
    Yedekler: Yavuz, Ömer, Stepanov, İsmail Haktan, Musa, Mehmet Sak, Teteh Bangura

Sivasspor: Atilla, kadir, Erman, Eneramo, Cerny, Navratil, Kağan, Rajnoch, Kıvanç Karakaş, Uğur Kavuk
    Yedekler: Nihat, Mehmet Nas, Mendonca, Cihan Özkara, Murat Akça, Pedriel, Rada

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Bursaspor: Carson, Hakan Aslantaş, İbrahim Öztürk, Serdar Aziz, Gökçek Vederson, Ozan, Adem Koçak, N'Diaye, Sestak, Batalla, Pinto
    Yedekler: Yavuz, Ömer, Stepanov, İsmail Haktan, Musa, Mehmet Sak, Teteh Bangura

Sivasspor: Atilla, kadir, Erman, Eneramo, Cerny, Navratil, Kağan, Rajnoch, Kıvanç Karakaş, Uğur Kavuk
    Yedekler: Nihat, Mehmet Nas, Mendonca, Cihan Özkara, Murat Akça, Pedriel, Rada
    hocam sivas 10 kişi mi sahaya çıkıyo bursaspor hükmen maçı kazanır

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

1-2 sivas yendi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçı izlemedim ama 3 dakika arayla sanırım verilen penaltılar maça damga vurmuş.Carson'ın hatasıda varmış sanırım penaltıda.Sonuç olarak Bursa kendi evinde önemli puanlar bıraktı.Sivas adına önemli bir 3 puan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son dakikada Bursa'nın penaltısı verilmedi. Bangoura'da oyundan atılmalıydı. Kasti olarak rakibinin üzerine bastı. Hakem kaosu iyi idare edemedi sanki son dakikalarda
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

10. Default

Önce takımdan başlamak daha doğru olur. Kalktık gittik bu kez tribünden izleyelim dedik takımımızı, ilk yarı mücadelemiz oyunumuz çok iyiydi. Klasik, rakibin ilk atağı gol oldu. Kontratakta Cerny ıskaladı, top Eneramo'nun önünde kaldı skoru 1-0 a getirdi. İlk yarıda Batalla'nın da yerde kaldığı bir pozisyon var hakemin devam dediği, tartışmaya açık bence. Neyse ikinci yarıda oldukça kötüydük. İki pas yapamaz hale geldik, Sivasspor farkı açacak şanslar yakaladı ama sonuçlandıramadı. Derken Bangura'nın düşürülmesine hakem penaltı verdi. Batalla nasıl vurdu, nasıl attı bilmiyorum gözlerim kapalı sırtım dönüktü sahaya
    Filmin koptuğu an Carson'ın pozisyonuna penaltı vermesi oldu. Kaleciyi engellemeye çalışan kimdi bilmiyorum, ligin ilk yarısındaki Samsun-Galatasaray maçını izlemiş herhalde, çok özenmiş Elmander'e. Kendini bir yere attı, yardımcı da yedi. Hadi onu geçtim, madem penaltı veriyorsun, daha cesur ol! Kırmızı kart ver Carson'a. Niye sarı kart? Benzer durumlarda Samsunspor kalecisi de kırmızı gördü, Galatasaray'da Engin'de kırmızı gördü hatırlarsanız. Uzatma anlarında ofsayt nedeniyle verilmeyen bir golümüz ve Serdar Aziz'in yerde kaldığı bir pozisyon var. Yorum yapmayayım, Allah bildiği gibi yapsın diyeyim. Bu da son maç oldu süper ligte izlediğim, daha da izlemem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ofsayt çizgileri böyle olduğu sürece daha çok kaos olur.. Lig tv bence çizgi çekmeyi bıraksın artık

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Son dakika da Serdar Aziz`e yapıLan pozisyon penaLtının babası.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri