Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Samsunspor kazanır

0 0%
  • Berabere biter

3 60.00%
  • İBB kazanır

2 40.00%
1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: [23. Hafta] Samsunspor - İBB

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default [23. Hafta] Samsunspor - İBB

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Samsun'Da 0-3 maç vermek intihar etmek gibi birşey ya. Takım ne kadar kötü olursa olsun Samsun'Da böyle maç mı verilir ? Maçı izlemiyorum ama dakika 73, Belediyespor 0-3 önde.

Çok yazık. Hocayı gönderiyolar birde. Adamın elinde Messiler, Ronaldo'lar varda oynatmıyordu zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Deplasman tribününde Bozbaykuşlar'la birlikteydim. Toplam 15-20 kişiydik ama zevkli oldu 2 kere Deplasman maçına gittim 2'sinde de 2-4 bitti.

İBB haketti ve kazandı. Tebrikler.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Webo'nun pozisyonuna çok güldüm ya Tebrikler İBB
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet ya önündeki topa vuramadı Baya üzüldü zaten. "Weeboo weeboo" diye teselli etmeye çalışsakta toparlanamadı adam

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Ne diyelim. Koray Gencerler sağolsun.. Bizde şans yok zaten. Şu Şans denen illet azıcık ucundan bize gülseydi bugün çok daha iyi yerlerde olurduk..

Tolga bu takım Petkoviç'in eseri maalesef. Onun yüzünden böyle alt sıralarda sürünüyoruz. En basiti içerdeki 2-0'dan 2-2'ye gelen Ankaragücü, Deplasmanda 1-0 yenildiğin Bursaspor, Gaziantepspor, Mersin IY maçları, içerdeki 1-0 öndeyken 1-1 biten Beşiktaş, 2-0 öndeyken 2-4 biten Galatasaray bunlarda kaybedilen bütün puanlar Petkoviç'in eseri.. Takım oyundan düştüğünü sen ben tribündekiler ekran başındakiler anlayabilirken kenarda ki adam Petkoviç anlayamıyorsa oyuncu değiştirmiyorsa burada bir sorun var demektir. Biz Petkoviç'i yollamakta çok geç kaldık. Ve şimdi bunun cezasını çekiyoruz maalesef..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bunlarda maçtan fotoğraflar. meksika dalgası ve gol totemi yaparken

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bunlarda maçtan fotoğraflar. meksika dalgası ve gol totemi yaparken

Ahaha totem fotoğrafına koptum Bu arada Belediye düzeliyor klişesini de söylemeden geçmeyelim

Nesil
    2010
    Yer
    Samsun-Kırklareli

Dün bozbaykuşlar olarak takımımızı yanlız bırakmadık ve sevinçle ayrıldık.Güzel maç oldu ama hakem
    penaltı pozisyonunu vermdedi Samsun'a ve maçın kırılma noktası olabilirdi.Spor programlarında da penaltı olduğuna dair yorumlar duydum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by CoNTuRa View Post
    Dün bozbaykuşlar olarak takımımızı yanlız bırakmadık ve sevinçle ayrıldık.Güzel maç oldu ama hakem
    penaltı pozisyonunu vermdedi Samsun'a ve maçın kırılma noktası olabilirdi.Spor programlarında da penaltı olduğuna dair yorumlar duydum.
    Bende diyorum bu kim ya Profiline girince anladım

Mesaj Yetkileri