daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Kazanmamız gereken maçlardan biri , 9 maçlık serimizi karda kışta kaybetmiştik ancak bu sefer hem geçen Ankaragücü maçında as oyuncularımızın bazılarının dinlendirilmesi ve rölantide geçen bir maç , dolayısıyla diri bir Galatasaray izlieyeceğimizi düşünüyorum , Bursa'da Serdar Aziz'in sakatlıgı var herhalde yanılmıyorsam , üstelik stadada bayan ve çocuk taraftarlar alınacak diye biliyorum , klişe cümlemizi yapmadan olmaz ilk 20 dakikada atılacak bir gol bizi rahatlatır, inşAllah kazanıp puanı 54'e çıkartırız.
Allah utandırmasın.
Last edited by Alicanfmfan : 27.Ocak.2012 at 21:01
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
zor mac olcak bu 3-4 haftada puan kaybetmememiz lazim , as oyunculariizdan selcuk,melo,balta,ujfalusi,kazim falan dinlendi o yuzden daha etkili olabiliriz ilk yarida erken gol ile maci koparabiliriz.
Deplasmanda 3 puan çok çok önemli, hele hele Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada. Serdar Aziz sakat diye bende duydum ama tam bilmiyorum.
Allah utandırmasın.
Bir karışıklık olmuş Furkan karıştı kafam
İBB'den bahsediyorum ben.
Reyiz naptın sen biz o mağlubiyetten yararlandık açtık aradaki farkı![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ulen her yerde yanlışımı arama yürü git![]()
Vederson kart cezalısı.Serdar Aziz'de sakatsa savunmada 2 önemli oyuncusu olmayacak.Zaten en büyük kozu seyirciside olmayacak.Bu etkenleri göz önünde bulundurursak alırız maçı.Bursa bu sene aman aman bir rakip değil.İnşallah alırız.
Bursa her ne kadar bu sene kötü olsa bile evinde iyi bir takım...Pinto'ya dikkat etmeliyiz kafa toplarında etkili olabilir...Hızlı oyuncuları yok ama yine de beklerimizin dikkat etmesi lazım...Sabri oynar heralde...Yiğit 11 başlamalı artık Kazım oynamamalı...Elmander-Sercan ikilisiyle başlanmalı forvette...Elmander çünkü defansa da gidebilen bir isim tek yapamıyor...Serbest rol oynadığından forvette partner şart ona...İnşAllah alacağız bu zorlu maratonda puan kaybına tahammülümüz yok...Zor deplasmanlar bir bir bitiyor bu deplasmandan 3 puanla dönmek zorundayız...
bence sercan yerine kazim oynamali forvette.
Yapma El'Arif olmaz, rotasyona önem vermeliyiz bu Sercan, Yiğit sadece idman ve para için gelmediler buraya Kazım çok formsuz yedek tutulmalı bence.
Bursaspor ne yapar eder puan veya puanlar alır. Pinto'dan gol bekliyorum.
Yine buz pisti gibi bir sahada oynamayacaksak kazanırız
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Oynarız heralde İstanbul taraflarına çok fena kar yağdı dün ve devamlılığını sürdürüyor...Bursa'da da zemin kötü olabilir...
Bursaspor'un kazanacağını düşünüyorum. Geçen sene Bursa'daki gibi ilginç bir maç olacak bence hattaPinto iyi gibi duruyor,gol atacak gibi bir his var içimde.
Genel fikrin aksine Galatasaray'ın rahat bir maç çıkaracağını düşünüyorum. Baros ve Eboue'nin yokluğu bizi sarsmış olsa da Bursa'ya nispeten daha dinlenmiş bir takıma sahibiz. Ujfalusi'nin daha diri olması işi kolaylaştırır. Sağ beke Yiğit Gökoğlan'ı koyup başlarsak en azından ilk golü bulana kadar avantaj olur.
Başarılar takımıma.
Kar, kış ,kıyamet olmazsa rahat kazanırız.Fantastik gelebilir ama 3-0 Galatasaray galibiyeti bekliyorum.Sercan gol atar.
Bursa ilk yarıdaki gibi değil, oyun daha farklı ikinci yarıda hakem hataları yüzünden kesin 6 puanımız gitti denilebilir.Dikkatli oynanırsa Bursaspor tek farkla kazanabilir veya berabere bitebilir.Sahadan yana sıkıntınız olmasın saha Türkiye'deki en iyi zemin..
Saha karla kaplı.Ancak maç saatine kadar temizlenecekmiş.Yine bozuk sahada maç yapıcağız.Buda bizim şansımıza.İnşallah en azından Eskişehir maçındaki gibi buzlanmaz zemin.
Zeminin bozulacağını zannetmiyorum.Ayrıca Eskişehir maçında sadece siz o sahada değildiniz Eskişehir takımıda o sahada futbol oynadı.
Zemin dünki gibi durmuyor merak etme.
![]()
beraberlik diyen tek kişiyim sanırım.Ve alt bitecek diyorum ayrıca.Umarım kazanırız ama zor...
Reiz her yerde
![]()
Galatasaray'ın resmi twitter hesabından paylaşılan fotoğraflar bunlar. Zemin Es-Es maçındakine göre çok çok iyi görünüyor. Ayrıca maç saatinde de kar yağışı beklenmiyormuş.
Screw you guys, I'm goin' home
Buzlanma olmaz inşallah.Şansa deplasman maçlarımız hep soğuk yerlere denk geliyor.
Muslera, Sabri, Ujfalusi, Semih, Hakan, Emre, Melo, Selcuk, Riera, Sercan, Elmander... T.D: Fatih TERİM!
Bursaspor: Carson, Serdar Aziz, İbrahim, Stepanov, Mehmet Sak, N'Diaye, Adem Koçak - Sestak, Batalla, Ozan İpek, Pinto