1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Forvet hattında 2 tane Poacher (Fırsatçı) golcü oynar mı?

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Default Forvet hattında 2 tane Poacher (Fırsatçı) golcü oynar mı?

arkadaşlar ikili forvet oynuyorum atalantada marlunga ve wilfred var ikisinide fırsatçı golcü oynatmam gerekiyor ancak böylede pek verim alamadım oyunculardan mı kaynaklı yoksa bu durumdan mı ? benim gibi deneyen oldu mu hiç 2 tane aynı tipte oyuncuyla oynamayı hani biri sol birisi sağ ayaklı olsa gene problem olmayacak ikiside sağ ayaklı ve sol ayağını kullanamıyorlar o bakımdan verim alamadığımı düşünüyorum yoksa yanılıyormuyum ? :=)

Takımı hızlı oynatman lazım çift poacher ile oynarken ve sürekli havadan yerden ara pasları denemesi lazım takımın. Bunun içinde orta sahanın da iyi olması lazım tabi defansif olarak değil. Yaratıcılık ve pas olarak iyi olması lazım.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

bal gibide oynanır bende 1 sezon zorunluluktan oynattım verim almıştım ama bazı maclarda rakibin durumuna gore cok sıkıntı olabiliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

oynatana bağlı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Marilungo'ya Adv.Forward ver, daha fena oynar.

forvetlerden bırının ayağında top tutma özellığının açık olması gerekır yanı uç forvet,poacher ve 10 numara roller yanyana olmamalı ben genelde poacher özellıklılerı gerıye dönük forvet-destek uç forvet ve 10 numara özellıklılerıde gerıye dönük forvet-atak oynatıyorum gayet ıyı oluyor..

wilfred i deep lying oynat bence.. ben 2 poacher e karşıyım oynatmadım hiç bir zaman..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Poacher iyiyse çatır çatır oynar.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Mesaj Yetkileri