daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Antep' de zemin nasıl bilmiyorum ama kötü olacağı kesin gibi birşey.
Olası bir puan kaybında şaşırmam , ancak bir galibiyet alarak herşeye yeniden başlamak lazım hemde bu derbi haftasında , iyi oyun falan beklemiyorum 3 puan bizim olsun yeter.
Allah utandırmasın.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Antep, Antep Olalı Böyle Kar Görmedi Ali, Ama Maç Oynanır Haftasonu Sıcak Olacak
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Fatih hoca gereken dersleri vercek fazla guven sonucu 2 haftadir dususe gectik , necati"de 1 gol atar. 0-1 yada 1-2 kazaniriz
Yeni bir seriye başlamamız lazım, bu maç da çok uygun. Neden olmasın?
Bu maç Galatasaray'dan çok Gaziantepspor için önemli bana göre. Karabükspor-Samsunspor maçı var bu hafta ve bu maçtan 3 puan çıkaracak olan takım Antepspor'un ensesine yapışacaktır. Küme düşme endişesi yaşamamak için bu maçı kazanmak zorundalar.
Saldır Galatasaray bu hafta Beşiktaş - Fenerbahçe maçı var kesinlikle biri puan kaybedecek Antep'i yenip derbiden beraberlik veya Beşiktaş 'ın yenmesini beklemeliyiz.
işte beklediğimiz maç geldi çattı geçen sezonki maçı seyrederken az küfür etmemiştim hakem yüzünden ve o maçı 4 2 kaybetmiştik şimdi bu maçta necati nin gelmesi ile yine ben baros elmander uyumu gibi elmander necati forvet hattı bekliyorum bu maçı da kazanacağız kanaatindeyim kadroyu kısaca tahmin etmek istersem
...........necati.........elmander..........
.................................................. .
emre.......selçuk......melo.......yiğit....
.................................................. .
hakan.....semih.......ulfalushi...sabri....
................muslera.........................
11 ini bekliyorum geçen maçtaki 4 2 3 1 sisteminde kötü oynadık tekrar 4 4 2 oynarsak bu maçı alırız
Boyle bir kadro bekliyorum artik olmali.
![]()
Galibiyet zor gözüküyor ama umarım kazanırıztek farklı galibiyet bekliyorum
Football is simple,but Football Manager is not
Galatasaray açısından dönüm maçı olacak. Kazanırlarsa yeni bir galibiyet serisi yakalarlar. Ama ben Antep'in kazanacağını düşünüyorum.
20 kisilik kadro belli olmus
Muslera, Aykut - Ujfalusi, Gökhan, Servet, Semih, Sabri, Hakan, Çağlar, Selçuk, Melo, Ceyhun, Engin, Emre, Aydın, Yiğit, , Elmander , Riera, Necati ve Sercan.. Gaziantepspor karşılaşması öncesinde 20 kişilik kamp kadrosunu oluşturan isimler bu şekilde.
İsterseniz rezil rüsva bir top oynayın yeter ki kazanın.Bu maç bizim için dönüm noktası olacak.Necati gol atar bence 1-0 olsun bizim olsun.
Tekrar 4-4-2'ye dönmemiz lazım.
Bence yavaş yavaş Riera'nın , Aydın'ın yerine Merthan'ı , Berkin'i görmeliyiz.Yani Riera olmasa bile şimdilik oda alternatif sağladığı için Aydın'ın yerine Merthan'ın olması gerekiyor.Kazım'ın da gönderilmesi ile Merthan'a şans doğdu sağ açığı Yiğit ve Merthan dönüşümlü olarak götürecektir.Çağlar'ın da Hakan Balta'dan iyi olacağı kanaatindeyim şans verilirse hem hücumda daha etkili hem orta açmayı da biliyor Hakan gibi değil.
Gaziantep puan alacak gibi duruyor
Hikmet Karaman faktoru varken GS 3 puani birden alir mi bilemem ama zevkli bir mac olucagi kesin. Antep en kotu 1 puani alir gibime geliyor. GS nin formsuzlugundan ziyade Hikmet Hocanin performansi belirler macin sonucunu bence.![]()
Sağ bek Ujfa stoper Semih-Zan olmalı. Solda da Çağlar oynamalı bence. Zan arada saçma sapan arapaslar falan deniyor ama Sabri'yi ne kadar sevsem de takıma pek faydalı olduğu söylenemez bu sezon.
Gaziantepspor: Zydrunas Karcemarskas, Elyasa Süme, Emre Güngör, Dany Nounkeu, Şenol Can, Bekir Ozan Has, Gilles Binya, Yasin Pehlivan, Ivelin Popov, Ismael Sosa, Cenk Tosun
Yedekler: Özden Öngün, Muhammet Demir, Turgut Doğan Şahin, Sezer Badur, Marek Sapara, Orhan Gülle, Mehmet Yiğit
Galatasaray: Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Tomas Ujfalusi, Semih Kaya, Hakan Balta, Felipe Melo, Selçuk İnan, Emre Çolak, Engin Baytar, Necati Ateş, Johan Elmander
Yedekler: Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Ceyhun Gülselam, Albert Riera, Yiğit Gökoğlan, Servet Çetin, Sercan Yıldırım
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bu maçı alıcaz başka yolu yok. Engin yerine Yiğit'i 11'de tercih ederdim ama yapıcak bişey yok.
Screw you guys, I'm goin' home
Necati ve Elmander'in birbirine uyum sağlayacağını düşünüyorum.Kanatlardan etkili olacağımızı da düşünüyorum.Bizde ise beklere dikkat etmek gerekir.Başka türlü gol yiyeceğimizi düşünmüyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
8 dakkadir top bizim ayagimizda tehlikeli atagimiz yok ama iyi basladik
selcuk ordan kacarmi abi ya. engin guzel ortaladi selcuk"un vurusu direkten auta cikti
Melo yapma be abi.
Hakan balta hatasini muthis telafi etti.
küçük bi kalp krizi atlattık![]()