Bu konuda mağdur olduğunuzu düşünüyorsunuz, anlıyorum ama haklılık payları da var değil mi yalnız? Steam aktivasyonu gerekli olduğu bilgisi bulunuyor üründe ve Steam altyapısına müdahele etme şansları da yok.
Valve Corporation'a bağlı bir marka ve üründür Steam. Steam yönetimine mail atmanız daha doğru olur ama adresler bugün değişse bile filtre var ise şirketinizin IT birimi yine filtreleyecektir Steam adreslerini.
Steam yazılımının kurulması engelleniyorsa oyunu en baştan kodlama şansları olamayacağını çözüm bulmaları imkansız. Bir engel var ise bu oyun oynamanızın da şirketiniz tarafından istenmediğini anlıyorum. Kariyerinize zarar vermeyin önerim. İş akdi feshi ile ilgili iş kanunlarını kullanabilmeleri çok kolay olabilir, kanunlar bu hakları fazla fazla veriyor işverenlere. Tabi bu benim nacize önerimdir size, tercih edip etmemek size kalmış.
Sonuç olarak şunu söylemek gerekli, SI Games tüketici haklarına riayet etmeyen bir tutum sergilemiyor aslında ürünün yapısını en baştan belirttiği için.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı