1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Trial Day

Default Trial Day

En iyi olanaklara sahip olmama rağmen istediğim PA'da oyuncular bir türlü bulamıyorum.Trial Day i sezonun her döneminde denedim bir türlü başaramadım en fazla 150 PA çıktı acaba bir hatam mı var ne yapmam gerekiyor. çok sıkıcı oldu bu durum ilk defa tıkandım Fm de

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Eğer "Junior Coaching" olayına kulübün daha çok para harcarsa daha yetenekli oyuncular alt yapına gelir.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=105587

kafandaki soruları yanıtlayacağını düşünüyorum bu konunun. Güzel bir rehber.

hayır sunu anlatamadım trial day talebinde mi bulunmam gerekiyor iyi oyuncuların cıkması icin yonetımden?

Her yıl oluyor bir dönem. Çok dikkat etmedim ne zaman olduğuna ama mart ayı gibiydi galiba. Bunun yanında ekstra talepte de bulunabiliyoruz.

talepte bulununca pek de iyi oyuncular cıkacağını düşünmediklerinden reddediyor yonetım hep, diretince de harbiden iyi oyuncular cıkmıyo 5. sezonum hala altyapıdan oyuncum yok..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

küçük bir takımsanız, çok işinize yarayan bir durum. Ancak büyük takımsanız ya da büyük olma yolundaysanız, gereksiz bir şeydir.

Not: yorumlarım yönetimden trial day talep edildiği durum için geçerlidir.
    Sentugo.

Trial dayler de gelen oyuncular için assistan raporlarına bakıp karar kılmayın. Trialdaye gelen oyuncuların bi çoğu senelerdir top oynamayan ve bu nedenle popülerliği çok düşmüş oyuncular aralarında yetenekliler çıkıyor. Muhammet demiri almıştım mesela ben gayet iyiydi

Senin söylediğin biraz farklı oldu galiba Trial day, kulübün altyapısında yetişen oyuncuların denendiği maç günü. Senin söylediğin kulübü olmayan oyuncuların denendiği maç günü. Ona müdahale şansımız yok, yılda bir defa sezon başında oluyor. Her takım izleyip beğendiği oyuncu olursa teklif yapabiliyor. İkisi de trial day diye geçiyor ama bizim bahsettiğimiz kulüp dahilinde olan.

yaz geçti trial day istemedim genc oyuncu cıkmadı altyapıdan anlamadım sorunu :S seria a - atalanta ile oynuyorum

Sizin dediğiniz trial day her mart ayında oluyor zaten. Yönetimle ilgisi yok. gençlerin geldiği trial day senede birden çok yapılabiliyor mu ???

evet talep ettim ocakta da oldu agustosta da hemen hemen 6-7 ayda denedim ama hic iyi oyuncu gelmedi

hocam o nasýl talep ediliyor bana da anlatsana. Yönetimle etkileþimde bi trial day var onda da boþta takýlan 30luk topçular geliyor ilte

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by mertayasava View Post
    Eğer "Junior Coaching" olayına kulübün daha çok para harcarsa daha yetenekli oyuncular alt yapına gelir.
    Arkadaşım ilk önce yanlış biliyorsun junior coaching hakkında. Aşağıda ki başlığı iyi incele

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=105587

@MAGARA_MAN

Trial Day ile alt yapıdan çıkan oyuncu arasında beyaz ile siyah kadar fark vardır. Birbirleri ile hiç bir bağlantısı yoktur. Sana gönderdiğim adrese bakar isen hiç bir soru işaretin kalmayacak

Hocam trial day kendin için istediğin bir şey değilmi. Yani kulüpten biraz zaman istiyorsun kadronun oturması vs. için. Trial Day anlamından bunu çıkarıyorum ben yanlış mı yorumluyorum acaba?

Mesaj Yetkileri