Sezon sonunda yılın karmasına en fazla kaç oyuncunuz (kaç yedek kaç as olduğunu belirtin) girdi.Bende Fenerbahçe deyken 9 (as) 2 de(yedek ) oyuncum girmişti.Hadi buyrun arkadaşlar...![]()
Sezon sonunda yılın karmasına en fazla kaç oyuncunuz (kaç yedek kaç as olduğunu belirtin) girdi.Bende Fenerbahçe deyken 9 (as) 2 de(yedek ) oyuncum girmişti.Hadi buyrun arkadaşlar...![]()
bende 8 as 3 yedek girmişti barcelona dayken
11 as girmişti juvedeyken
bende milandayken 6 as 3 yedek gitmişti
ben beşiktaştayken 10 as 3 yedek girmişti
Galatasaray da iken 5 as 6 yedek yollamıştım..
öyle yazmakla olmazki herkez benım kadrom komple girmiştir der. resim göstererek olsa daha güzel olmazmı.Originally Posted by Lim10
Evet arkadaşlar herkez resim koysun daha iyi olur.
resim koyalım herkez görsün..bende kimse giremiyor..![]()
bende 6 as 3 yedek...Originally Posted by Lim10
bu arada mesajının sonuna nick ini yazmayı unutmuşun![]()
Bana hiç nasip olmadı =)
fenerbahcedee 5 as 1 yedek gırmıstı.
milan la oynarken ilk 11 de oynayan bütün oyuncularım girmisti
Arkadaşlar üsttede denilmiş.
Ekran Görüntüsü koysanız iyi olur..![]()
süperdi ya ben hiç saymadım ama 4 5 tane yoLLamışımdır ya saLLamıyım 10 tane diyeOriginally Posted by nurisahin
![]()
Güzel kardeşim sanada hak veriyorum.Ama şunu unutma eğer bir mesaj varsa ve onun sol üst köşesinde Lim10 yazıyosa onda yanlış olmazOriginally Posted by SaMaNYoLu
.Beni başkalarıyla karıştırma.Tabi beni tanımadığın için böyle söylüyosun. Daha önce başka bi konuda belirtmiştim RESİM KOYMAYI BECEREMEDİM diye.Ama yanıt gelmedi.Onun için koyamadım.Öğreniyim yeter ki sen tatlı canını sıkma.BİZDE FAKE OLMAZZZ...
![]()
Originally Posted by nurisahin
Kardeş ii dikkat etmişsin valla.Ama olmuo ya 1 koydum 2 koydum pff zor olu uğraşması
.Bundan sonada koymıcam haberin olsun..
![]()
4 as 2 yedek en son sezonda
siz resim istersiniz de koymaz mıyım
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=10085
burdan bakabilirsiniz
ben o konuya bakmıştım daha önceOriginally Posted by kallstrom87
galba görmeyenler vardı resim istemişler bende onlar için linki verdim görenler için değilOriginally Posted by CeZa_06
Originally Posted by Lim10
Bak kardeş resim PAYLAŞMAK istiyosan siteyi adam gibi dolaş bak bul nasıl paylaşılır resim diye..ayrıca mesajlarınada dikkat et...
ya bu lim10 tartısması nedir ?
Bak kallstrom87 arkadaşın 11 futbolcusundan 11'i de ilk 11 deOriginally Posted by Lim10
Resmi bu
![]()
kallstrom87 nickli arkadaşın bu konuyla ilgili açtığı konuya Buradan bakabilirsiniz.
Resim koyma konusu sorun değil dediğin gibi, olduğum gibi ADAM gibi dolaşır bulurum.Yanlız ben bu siteye yeni kayıt oldum.Ve şimdiye kadar 37 msj gönderdim ama hiçbirinde nedense bana diğer arkadaşlardan "ADAM GİBİ" veya "MSJLARINA DİKKAT ET" şeklinde karşılık gelmedi.Sence?Sendemi problem var yoksa bu siteye giren bütün arkadaşlardamı...Originally Posted by Cnkby