1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Afrika kupasi Zambia'nin

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Default Afrika kupasi Zambia'nin

Sadece penaltilari izledim, ben dayanamadim ordaki futbolcularin heyecani acaba nasildir ?

[YOUTUBE="ltnH9qzMcjw"]Butun penaltilar, ve sondaki sevinc[/YOUTUBE]

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Turnuvanın başında dalga geçtiğim takım şampiyon oldu.Gerçekten büyük bir başarı yakaladılar.Ama üzüldüm ya Eboue altın madalyayı kapıp gelseydi keşke.Neyse geliyor yine
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

11.dakikada sakatlanan Zambiyalı oyuncuyu şampiyonluk kutlamalarına kucağında getirmis antrenörü.

O değilde boşuna Eboue'siz kanser olduk , gitti de ne oldu ?
    Last edited by Alicanfmfan : 13.Şubat.2012 at 13:10
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

adamlar tarih yazdılar resmen. Mackolikte bile 3-4 tane oyuncusunun fiyatı vs bilgisi var adamlar kupayı aldı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçın penaltılarını izleyebildim canlı olarak bir tek. Şunu farkettim ki Afrika'lı oyuncular harika penaltı kullanıyor. Hele bir penaltı vardı ki hayran kaldım. Çok kritik bir penaltıydı, atamazsa eleniyordu Zambia. Adam topun dibine bir girdi abicim, bildiğin doksana astı topu. Zambia'yı destekliyordum ben. Uçak kazasına ithaf ettiler, tebrikler Zambia.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Zambiya'nın 1993'te onlarca sporcusunu kaybettiği uçak kazasını yaşadığı Libreville'de şampiyonluk kupasını kaldırması çok güzel ve anlamlı bir ayrıntı oldu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sahadan'da maçın penaltılara gittiğini görünce izlemeye başladım çok zevkliydi...Ayrıca Drogba maçta penaltıdan yararlanamamış şampiyonluktan etti Fildişi'yi...Gervinho'nun da kaçırmasını beklemezdim çok kötü vurdu...O penaltıyı 90'a atan oyuncuyu da tebrik etme lazım risk aldı ve müthiş bir iş çıkarttı...Tebrikler Zambiya...Fildişi turnuvada gol yemeden 2. oldu

Finalden önce Zambia şampiyon olacak dedim msn'de kafede fakat inanmadınız Helal olsun tarih yazdılar harbiden.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Helal olsun Zambiya'ya. Ben dahil büyük bir çoğunluğun favori gördüğü Fildişi'ni yenip kupayı almayı bildiler. Çok büyük bir başarı kazandılar. Bravo valla, tebrikler.

Penaltıları izledim sadece youtube'dan o penaltıyı 90'a atan futbolcu atacağını bildiğim halde beni heyecanlandırmayı başardı.Teknik direktörleri olsam ve o penaltıyı atamasa kesinlikle Yılmaz Vural'a bağlar tekme tokat döverdim o adamı.Bu arada koca kadrosundan çoğumuz gibi sadece Mayuka'yı tanıdığım bir takım olarak Afrika Kupası'nı alma başarısı göstererek tarih yazdılar adamlar.Yunanistan'ın Avrupa Şampiyonu olmasından sonra tanık olduğum uluslararası ikinci futbol mucizesini yaşattılar bana.Hocalarının sakatlanan oyuncusunu kucağında kutlamalara götürmeside çok güzel bir kareydi.

Mesaj Yetkileri