Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

18 69.23%
  • Berabere biter

6 23.08%
  • Beşiktaş kazanır

2 7.69%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 125 sonuç

Konu: [28. Hafta] Galatasaray - Beşiktaş

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default [28. Hafta] Galatasaray - Beşiktaş

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çok önemli bir maç.Alıp yürümek mi yoksa yerimizde saymak mı ? İşte bunun cevabı olacak bir müsabaka.Galatasaray'ın bu seneki derbilerde iyi sonuçlar elde ettiğini biliyoruz.Neticede evimizde oynamamızda bir avantaj , bu avantajı iyi kullanıp evimizde iyi bir sonuçla kazanacağımızı düşünüyorum,istiyorum.

Allah utandırmasın.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fernandes'in yoklugunda Beşiktaş orta sahasının çöker ve zaten her mac rakibe önlem alarak oynayan Beşiktaş savunma yaparak maçı kaybeder diye düşünüyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Onu bunu bilmem de Necati'nin golü var kesin bize.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fernandessiz bir orta saha tabii ki kötü bizim için, fakat o olmadan Fener'e karşı da mücadelemizi gösterdik, herkes izledi ve gördü. Beşiktaş'ın isteyince neler yapabileceğini de biliyoruz. Bunu belki kabul etmeyenler olabilir, ancak maç seçen futbolcularımız da var bana göre. Bu maçta ilk etapta G.Saray galibiyeti favori olarak görünse de, akıllı bir futbolla bizim de şansımızın olduğunu düşünüyorum. Fernandes'in yokluğunda Ernst-Necip-Veli 3'lüsü banko olacak zaten. Kanatlarda Simao ve Q7, ilerde de Almeida garanti. Tanju derbiye yetişirse sol bek yine onun, aksi halde Ekrem olur sahada.

Beklediğim 11 şu şekilde:

Cenk
    Toraman Sivok Egemen Tanju (Ekrem)
    Necip Veli Ernst
    Q7 Simao
    Almeida

Başarılar Beşiktaş'ım!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fernandes olmadan Beşiktaş hücum hattı işlemiyor. Galatasaray' a karşı hücum yapamazsanız da sonuç belli zaten. 2-0 gibi bir skor ile Galatasaray kazanırız diye düşünüyorum Unutmadan ekleyeyim, kaleci Cenk' in son haftalardaki formsuzluğu Elmander' in gol atma ihtimali oldukça arttırıyor. Mermi gibi topa vuran bir forvet Cenk için büyük sorun
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beşiktaş'ın yorgunluğu Fernandes'in yokluğu en önemli faktör.Dinlenmiş ve eksiksiz bir Galatasaray , Fernandes'siz yorgun bir Beşiktaş'ı çok rahat yenebilecek düzeyde ama derbilerde neyin ne olacağı belli olmaz bu yüzden dikkatli olmalıyız.Beklere çok iş düşüyor.Eboue o kadar zorlanmasada Hakan çok dikkatli olmalı.Stoperlere güvenim zaten tam.Almeida'yı orada yiyip bitirirler diye düşünüyorum.Melo ve Selçuk'un Beşiktaş orta sahasını eriteceği kanaatindeyim.Eğer Tanju oynayamaz ise Emre ile sağ kanattan etkili hücumlar geliştirebiliriz.Zaten toplara iyi kafa vuran bir çok oyuncumuz var onun yanı sıra Selçuk,Elmander ve Emre'nin uzaktan şutları Cenk'i zorlayabilir.Engin oynarsa içeri kat ederek Elmander veya Necati'yi karşı karşıya bırakabilir.Ama ben Beşiktaş'ı kendi silahı olan kornerlerden vuracağımıza inanıyorum.Umarım galip geliriz.Kenardan gelip sürpriz yapabilen bir Baros faktörü olduğunu da unutmayalım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Derbilderde Tabiki Favori Olmaz , besiktas yorgun olcaktir diye dusunuyorum 2-0 yada 3-1 gibi bir galibiyet bekliyorum takimimizdan ozellikle eboue"den cok sey bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Biz favori gösterildiğimiz zamanlar kazanamıyoruz.Ne olursa olsun yorgunda olsalar eksikte olsalar bu bir derbidir.Hatta bunlar daha fazla motive olmalarını bile sağlayabilir.İlk maçta Beşiktaş oynamıştı ama Muslera sayesinde 1 puan almayı başarmıştık.Bu maçta artık 3 puan almamız gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Bir Galatasaraylı olarak Galatasarayın kazanmasını isterim fakat 3 günde bir maç yapan Beşiktaşa karşı değil. Beşiktaş kazanması mucize olur mevcut durum ve eksiklerle.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Galatasaray'ımız alır diyorum. Eğer Beşiktaş 1 puan bile çıkarırsa çok iyi çünkü arkadaşların dediği gibi Fernandes'siz yorgun bir Beşiktaş olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mücadele gücümüze inanıyorum. Fenerbahçe maçındaki gibi umutsuz değilim bu maç için.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Takımımız yorgun olmayacak,çünkü takım yoğun maç temposuna alışmış durumdalar.Ancak Fernandes'in eksikliği büyük bir etken.Eğer Fernandes olsaydı bence bizim şansımız daha yüksek olurdu ama bu şekilde de Galatasaray'ın mutlak favori olduğunu düşünmüyorum.Zaten derbilerde favori faktörünün geçerliliğinin pek olmadığını biliyoruz.İki taraf açısından zor bir maç olacak ve 3 sonuca da açık bir maç bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Elmander var mı bu maçta ?

Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum ne yapıp edip.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

evet elmander oynuyor

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

O zaman işe yorum da katarak , yapacağı baskılı hücum presle seyircisi önünde Galatasaray'ın kazanmasını çok muhtemel görüyorum.Fernandes büyük kayıp zaten.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim açımızdan sorun değil. yakında sabah akşam maç yapacağız ama son maçını 9 gün önce oynamış Galatasaray'da yorgunluk emareleri olabilir belki , bir ihtimal.

Fernandes'in olmaması çok büyük handikap bizim için ama olsun Beşiktaş hırstır Beşiktaş mücadeledir. Yeri gelir Ernst maestrosu olur bu takımın yeri gelir Necip olur.

Yine söylüyorum ama her seferinde bir öncekinden daha beyhude söylüyormuşum gibi geliyor bana. Neyse adettendir ; "Umarım hakemlerin konuşulmadığı bir maç olur" Öyle olursa kazanma itimalimiz daha yüksek.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ne ara 28. haftaya geldik ya. Vay arkadaş...

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

En azindan Pazartesi gunu oynanmasi lazimdi bu macin.

Galatasaray 3 puani aldi sayalim.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Eğer artık CarvaLhaL ne oLursa oLdu, ben artık oyunuma bakayım deyip, iLeride ALmeida ve Pektemek iLe başLarsa ve Orta sahayı, Quaresma,VeLi,Ernst ve Necip ten kurarsa, Beşiktaş maçı aLır. Onun dışında, bu sistem dışında birşey oynarsa, direk mağLup, kaçarı yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İki ucu keskin bıçak haline geldi bu derbi.Beşiktaş alırsa zirveden kopmayacak.Biz alırsak puan farkı açılacak.Ben genelin söylediği gibi bizim mutlak favori olduğumuzu düşünmüyorum.Kıran kırana geçen bir maç olucaktır.Hakem hatalarının konuşulmadığı maç olur umarım.İnşallah alırız çok kritik bir viraj.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Fener'in kaybettiği haftada maç daha da önem kazandı. Kaybedersek cepten yeriz, kazanırsak rahat ederiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Simao oynamasın lütfen. Ancak korkuyorum ki Fernandes de yokken kesin oynatacak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Murat abi Fernandes'in olmaması Simao'ya sorumluluk alma açısından oynama gereği doğurur pozisyon olarak değil. Ama oynamaması konusunda haklısın , Fenerbahçe maçındaki füzesi dışında bu sorumluluğu sezon başından beri alabilmiş değil Simao.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sezonun sonu yaklaşıyor ne kadar puan toplasak o kadar iyidir. Aradaki puan farkı şu an için önemli değil zaten hatrı sayılı bir fark var. Amaç o farkı olabildiğince kapatmak yani puan toplamak. Bundan sonraki maçlarda puan kaybına tahammül kalmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Fenerbahçe'nin kaybettiği bir haftada Galatasaray'ın playoff'lar öncesi farkı açmak için kesinlikle kazanması gereken mücadele.Beşiktaş'ın hafta içi zorlu bir UEFA maçından çıktığını düşünürsek Galatasaray'ın bir kez daha avantajlı olduğunu görebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Berabere biteceğini düşünüyorum.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İçime doğuyor , Hakan Balta'nın golü var bu maç.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Muslera'nın gol atması daha muhtemel Şaka bi yana Balta atar falan rezil olmayalım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Muslera'nın gol atması daha muhtemel Şaka bi yana Balta atar falan rezil olmayalım
    Benim ki sadece bi his

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri