daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ankaragücünü de yenip artık üst sıralara çıkarız diyorum![]()
Bir Mucize Olur mu Acaba Diyorum ? Bir Mucize...
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kardemir Karabükspor'un bulunduğu konumdan bir an önce kurtulmak için mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı müsabaka .
Karabükspor evinde iyi oynaması ve Gaziantep-Manisaspor maçının bu hafta oynanması ile motivasyon ile çıkıp sürpriz olmadan zorlanmadan kazanacaktır .
mac su an 2-2 ankaragucu supriz yapti diyebilirim karabuk yenemezse vay hallerine![]()
Karabük 3-2 yaptı. Cernat Jahic'in kafasına çarptırdı resmen topu. Müthiş bir orta kesti .
3-2 su an cernat buyuk topcu oldugunu yine gosterdi.
Olmadı malesef. Ankaragücü belki pek sevilen bir takım değildir önceki yıllar yüzünden. Ama bu sene Ankaragücü kümeye diye bağırmak hiç yakışmadı Karabük taraftarına. Dün tesislerde sadece makarna ve çorba verilebilmiş. Erzak tükenmiş. 5 kuruş para alabilen yok, yardımlar havada kaldı. Buna rağmen 1 şekilde sahaya çıkıp ellerinden geleni yapan bir takıma böyle yaklaşmayı kastediyorum.
eto'o bitmiş.
Durum o kadar vahim mi Ahmet abi ya ?
O kadar vahim malesef Anıl. Bu takım nasıl deplasmana gidebiliyor en ufak bir fikrim yok. Kendi düşüncem rakip takımlar ağırlıyordur.
eto'o bitmiş.
Güle güle Kupabeyi !Yeniden ayağa kalkman dileği ile Kocaeli gibi sende kaybolma.
Karabuk taraftari bu sene zaten herkesi kumeye yolladi, nasil bir zihniyette ilerliyorsalar Allah yardimcilari olsun.
Ankaragucu icin gercekten cok uzuldum, insAllah boyle devam etmezler ve kaybolmazlar alt liglerde
Bir çınar daha düştü. Yazık oLdu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Düşürenler Kına Yaksın Artık, Umarım Gençlere de El Atmaz O Malum Eller
Bu Arada Duyumlarıma Göre Gençlerbirliğinden Bir Kaç Yönetici Ankaragücüne Yardım Uzatmışlar, Ama Ne Kadar Ayakta Kalır Takım Bunu Bilemeyeceğim
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yazık oldu..
Arkadaşlar burdan demesi kolay birde staddan izleniz farkında olacaksınız, yaptıkları şeyleri görseydiniz keşke. Saygı duruşunda herkes sessizken Başkent diye bağırdılar. Taraftarlar bu kadar saygısız olur mu sahaya ve bir güvenlik görevlisine meşale attılar. İlk yarı 20 kişiydiler maç içinde çoğala çoğala 100 kişi oldular onuda anlamış değilim. Yazık değil çok güzel oldu. Bu maça kadar Ankaragücünü seven biriydim ama bu maçın içinde bu değişti. Karabük için ise bu maçı almak zorundaydık zorda olsa aldık bundan sonra Jahic ya hep.
O değil de bu benim banko maçımdı bu maç yüzünden kuponun yatması kötü oldu![]()
Ayrıca Ankaragücü bu kötü duruma masum çocuk olarak gelmedi.Evet şimdi yardımlar falan yapılıyor ama yıllardır Ankaragücü taraftarı çoğu takımla düşman olmayı kendisi seçti.Rezalet bir yönetim yüzünden 100.yılda şampiyonluk denip küme düşme noktasına gelindi.Kulüp buralara gelirken neden sesler bu kadar yüksek değildi ? Ankaragücü zor duruma düştükten sonra yazık oldu denmeye başlandı ama Ankaragücü taraftarıyla,yönetimiyle böyle olmayı hak etti.
Hak edip etmediğinin karar mercisi sen değilsin dostum, haketmiştir, etmemiştir medyadan takip ettiğine göre yorum yapıyorsun. Sahada oynayan gençlere ayıp edildi, taraftara yada kulübe değil.
eto'o bitmiş.
Kardemir Karabük gerçekten çok zorlanarak kazandı ve ligde kalmakla playoff oynamak arasındaki yere geldi ligde. Bu saatten sonra oynayacağı maçlar ligde kalmayı mı yoksa playoff oynamayı mı istediğini belirleyecek.