daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Deplasmanlardaki müthiş performansımızı ve Ersun Yanal faktörünü düşünürsek kötü bir oyunla yenileceğimizi düşünüyorum.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Galatasaray' ın Beşiktaş ile oynayacağı haftada kaybetmek istemeyecek ve saldıran bir Fenerbahçe mi yoksa deplasmanlarda kaybolan bir Fenerbahçe mi izleyeceğiz bilemiyorum ama maçın tek fark ile biteceğini düşünüyorum. Eğer Lim10 ' un dediği çıkar ise Fenerbahçe için şampiyonluk oldukça uzak bir hedef olacak gibi.
Football is simple,but Football Manager is not
ersun yanal buyuk takimlara karsi hep sert futbol kapali oyuno ynatir ilk tahminim beraberlik sonra fenerbahce kazanir.
İlk 11 belli oldu:
----------------- Sow --------------------
----------------- Alex --------------------
Stoch - Emre - Cristian - Mehmet
Ziegler - Yobo - Bekir - Gökhan
--------------- Volkan ----------------
Stoch'un etkili oyunu ile kazanırız diye düşünüyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ersun Yanal'ın takımı kapanır.Stoch soldan içeri doğru girer çaprazdan çatala atar 1-0 alır Fenerbahçe.Yada 0-0 biter.
Sow gol atacak gibi geliyor bana.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
14 otobüs biletli fenerbahçe taraftarı eskişehir girişinden geri dönmüş !
(/s)
Topuz'a sarı kartlık 2 pozisyonda kart vermedi.
Golde Erkan'ın çalım enfesmiş yalnız.
Kamara %100 lük bir gol kaçırdı
Kamara yine kaçırdı![]()
Fener'in şu halini gördükçe bizi o maçta eksik bırakan şans faktörüne ve diğer faktörlere lanet ediyorum.
Sivas da böyle goller kaçırdı sonra yenildiler. Anadolu takımları çok pozisyon harcıyor.
+ Topuz 3. hareketinde sarı gördü.
Fenerbahçe gibi bir takıma böyle pozisyonlar bulup atamazsan olmaz. 2.yarı fener mutlaka gol atıcaktır.
Alex'in vuruşu direkten çıktı ve devre 1-0 bitti .
Kendi sahasında kazanacağını düşünüyordum Fenerin hemde hiç tereddütsüz ama deplasman olunca yenilebileceklerini düşünüyorum.Adamlarda sorun haline geldi deplasman.
devre 1-0 bitti es es 2 tane net gol kacirdi. 2.ci yari bakalim ne olcak.
Twitter yazdıklarımı burayada eklemek istiyorum;
Son dakika'da Alex frikik kullanmasa heyecan duymayacağız. Türkiye'de ki futboldan gittikçe soğuyorum. İğrenç bir hal alıyor, zevk yok.
Bence futbolu artık bırakalım 100 yılı aşkındır oynuyoruz; ama hala bir yol kat edemedik, basketbol başta olmak üzere diğer sporlara bakalım.
yok ya illa kanser edicek bu takım hakem zaten berbat
maçın başındaki penaltı pozisyonu alexe hurrıyetın yaptıgı, bıze son dakkada verdıgı frıkık hatalı dedye yapılan bı pozsıyon var kım yaptı htrlamıyorum orda foul bıle calmadı bir ton hatalı kararı var
İlk yarıda darmadağın bir futbol anlayışı içinde olan bir Fenerbahçe ve akıllı oyunuyla rakibini durdurup üstüne pozisyon bulan Eskişehirspor vardı. Spiker' inde dediği gibi Eskişehir gerçekten çok iyi hazırlanmış maça. Fenerbahçeli oyuncular uzun zamandır maç yapmamış ve taktik bilgileri yokmuş gibi oynuyorlar. Etkili olması beklenen Stoch mu daha kaliteli yoksa vasat bir oyuncu olan Erkan mı bilemedim doğrusunu söylemek gerekirse. ne pas atabilen ne de top sürebilen bir stoch var sahada. Tabi bunun en büyük sebebi Veysel ve kademeye iyi gelen diğer oyuncular diye düşünüyorum. İkinci yarı Fenerbahçe kendine gelmezse veya Eskişehir, Sivas gibi akıl-mantık dışı oyun sergilemez ise Fenerbahçe' nin puan alması çok zor.
stoch'un pozısyonu 5. dakika
Kamara 1 kaçırdı 2 kaçırdı 3. defena vurdu ; 2-0
Eskişehir' de çok güzel bir taraftar varGerçekten eğleniyorlar
Kamara yine kaçırdı adam ömründe girmediği kadar pozisyona girdi
Emre çıktı Selçuk girdi. Bu değişikliğin amacını anlayamadım. 3 pası zor yapan Fenerbahçe' de oyuna Selçuk girerek pas mı yapacak yani ?!
Aykut Hoca fark yememeyi düşünüyor olabilir.