FENERBAHÇE'Lİ OLMAK NE GÜZEL BİR ŞEY
Oyuna ara vermiştim ancak %100 Türkçe yamanın gelmesi ile geri döndüm... Amacım Fenerbahçe ile hem sizler için hem kendim için güzel bir kariyer çıkarmak. Beni takip edeceklere & etmeyeceklere şimdiden teşekkür ederim...
BASIN TOPLANTISINDAN KESİTLER
Basın Mensubu:Böyle bir büyük camiada teknik adam olarak siz seçildiniz. Tüm taraftarlar buna kızgın. Ne hissediyorsunuz?
Fırathan Bakır:Açıkcası Fenerbahçe'ye geleceğimi hiç tahmin etmiyordum ne de olsa bu kadar büyük bir camianın tecrübeli ve tanınmış bir teknik adamı başına getireceğini ben dahil herkes biliyordu. Çok mutluyum, takım adına her şeyi yapacağım. Taraftar konusuna gelince, onların bana güvenmemesi çok normal ne de olsa henüz ne bir başarım var ne de geçmişim...
Basın Mensubu:Peki Fırat Bey bize planlarınızdan bahseder misiniz?
Fırathan Bakır:Öncelikli amacım genç bir takım oluşturmak... Tabi ki bunu yaptığımızda takımdan alabileceğimiz verim azalacak ancak ilerde bunun karşılığını fazlası ile alacağımızı düşünüyorum. Diğer planlarıma gelirsek ilk sezon Play-Off'ta 1. veya 2. olup Şampiyonlar Ligi'ne giderek ordada gruplardan çıkmak veya 3. olarak UEFA'ya gidip orada başarılı bir şekilde ilerlemek... Tabi ki bunların yanında Ziraat Türkiye Kupası'nıda almamız gerekmekte...
Basın Mensubu:Peki Fırat Bey, sorularımızı cevapladığınız için teşekkürler...
Fırathan Bakır:Ben teşekkür ederim.
Umarım uzun soluklu bir kariyer olur...