Almeida geçen hafta son dakika kazığı atmasaydı bize bu maç çok daha farklı bir havada oynanabilirdi ama ben oyuncuların Atletico maçıyla dolu olan zihinle bu maça asılabileceklerini düşünmüyorum.
Kalan haftalarda puan kaybına artık kesinlikle tahammülümüz yok.Zor maç olacak ama umarım bu maç uzun bir galibiyet serisinin ilk halkası olur.
So what?
Saike
Zor bir maç olacak. Bakalım, Egemen'in yokluğunda Ekrem sağ bek, Toraman stoper mi oynayacak; yoksa Toraman sağ bek, Sidnei veya Ersan stoper mi oynayacak. Kilit noktası o olacak. İkisi de saatli bomba. Biri sakatlığın izlerini taşıyor, diğeri de Burak ve Olcan gibi hızlı isimlere karşı çok ağır kalacak. Bu açıdan sıkıntılı bir 90 dakika bekliyor yine bizi. Benim isteğim Ekrem'in oynamaması ve Ersan'ın sahada olması. Defans 4'lüsü gününde olursa maçı kazanacağımıza olan inancım tam. Ayrıca; Cenk, Simao ve Almeida'nın bu maçta dinlendirilmesi gerektiğine inanıyorum, form düşüklüğü yaşadıkları şu dönemde, ki Simao zaten bu yıl ortalarda yok birçok maçta. Atletico maçına daha sağlıklı çıkmış olurlar böylece. Şöyle bir 11 bekliyorum Carlos hocadan:
Rüştü
Toraman Sivok Ersan İsmail
Necip Ernst
Q7 Fernandes Veli
Pektemek
trabzon deplasmanlarda daha iyi oynuyor , besiktasin puan kaybedecegini dusunuyorum en kotu beraberlik alir trabzonspor.
Skor önemli değil de Atletico maçına sakat vermesek. Özellikle Fernandes, Ernst, Sivok ve Q7 sakatlanmamalı.
eto'o bitmiş.
Bu maç Pazar yerine Cumartesi oynansa daha iyi olurdu.
1-0 10 kisi kalcagimiz icin
2-0 Mustafa oynadigi icin
Yani 3 gol atmamiz lazimki yenelim.
Bu maçın günü ve saati iyi de, Ordu maçını önümüzdeki pazar 16.00'da oynayacağız. Üstelik, A.Madrid maçlarının arasında ve o gün akşam F.Bahçe, G.Saray ya da Trabzon'un maçları yokken. O günün akşamı Eskişehir-Bursa maçı var 19.00'da. Bu daha ilginç bir durum.
Her neyse, Trabzonspor maçına dönelim yine. İsmail, Hilbert, Tanju, Egemen 4'lüsüne Veli de katıldı. O da oynayamayacak maçta. Trabzon'da da; Halil, Cech, Alanzinho, Glowacki ve Vittek kesinleşen eksikler.
Bu maç için sahada görmeyi istediğim kadro patladı resmen.Yine kaldık Simaolara, Ekremlere...
![]()
Veli'ye ne olmuş ki ? O'nun yerine Simao ya da Holosko ya da Edu veya bence ilk ihtimal olması lazımken en son ihtimal Burak Kaplan bile geçebilir. Defansta da Egemen'in yerine Sidnei oynar sıkıntı yaşamayız. Ama yabancı kontenjanından dolayı Ersan'ı oynatır hoca.
Mustafa kesinlikle ilk 11 hak eden bir adamneden oynatmıyor onu carvalhal ?almeida'dan daha faydalı olur bence oynarsa. Gollü bir maç bekliyorum ben. iki takım da kazanabilir. Beşiktaşın yabancılarından sadece fernandes ile olmaz bu iş. quaresma ve simao hiç koşmuyorlar. ben gs maçında ikisini de hiç begenmedim. almeida desen boyunun hakkını veremiyor. yani trabzonun maçını uzun zamandır izlemedim ama beşiktaş çok becerikli değil rakip ceza alanı ve çevresinde
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Zevkli bir maç olacaktır.İki takım için de zor bir maç.Beraberlik yüksek ihtimal bence.En fazla 2 gol olur (:
Bence Beşiktaş yener hatta üst olur Aygün
Bence Bjk rahat kazanacaktır 2-3 fark olabilir.
Gol atarsak kafayla atarız gibime geliyor.
Steam ID: fotosuki
Bu maç net Üst.
Tam da beraberlik maçı.
Beşiktaş büyük maç psikolojisine girdi bence Galatasaray maçını da kazanabilirlerdi, Trabzon ve Madrid maçları bu halkanın devamı. Bugün Trabzonspor'u çok rahat yenerler.
İlk 11: Cenk, İbrahim Toraman, Sivok, Sidnei, Ersan Adem Gülüm, Necip Uysal, Ernst, Ekrem Dağ, Fernandes, Quaresma, Hugo Almeida
ilk 11: Tolga, Serkan Balcı, Giray Kaçar, Mustafa Yumlu, Celustka, Zokora, Colman, Volkan Şen, Adrian, Olcan Adın, Burak Yılmaz
Trabzonspor yedekleri arasında bulunan Zeki Ayvaz kaleci değil mi? Birkaç maçtır 2 kaleci oluyor kulübede.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Gerçekler acıdır Aygün acı.Mustafa Yumlu yine savunmada oynuyor şenliğe gelGiray Celutska olursa olmaz dimi Şenol hocailla Mustafa oynayacak?
Alt yapıdan yetişme oyuncu olması zorunlu diye Zeki yedekte olabilir.Bir ara Onur oynamıyordu o nedenle ama şimdi sakatlar var nasılsa 18 tamamlanmıyor diye koymuştur belki 2 kaleci birden.
Güzel maç olacağını umuyorum. Hadi hayırlısı.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Yemin ediyorum internetten bulduğum illegal yayınlarda bu kadar sıkıntı yaşamıyorum, bir kere de adam gibi maç izleyemeyecek miyim ben bu Digiturkwebtv'de?! Paramızla rezil oluyoruz yok böyle bir şey...
Trabzon dunyalari kaciriyor tek kelime ile harika oynuyorlar![]()
Radyodaki adam oyle heyecanla anlatiyorki
Hakketen bukadar iyimiyiz ?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!