Manisaspor aldığı bu mağlubiyetle artık içinden çıkamayacağı bir tünele girmiş oldu.Bu saatten sonra işleri çok ama çok zor .
Ankaragücü yanına Manisa'yı aldı demek için erken ancak gidişat onu gösteriyor.Halbuki ilk 14 Haftalık periyotda Manisa çok iyiydi.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Manisaspor'un küme düştüğü Simpson ve Yiğit Gökoğlan ayrıldıktan sonra belirlenmişti. Şimdi ise kesinleşiyor. Simpson gittikten sonra arkasından onlarca laf edildi. Ama meğersem takımı ayakta tutan tek oyuncumuş.
Katılıyorum sana. Simpson'a giderken söylenenler ise saçmaydı bence.
Simpson burayı beğenmiyor olabilir, oyuncuların arkasından konuşuyor olabilir, saha dışında hiç sevilmeyen biri olabilir fakat kalitesi her şeyin önüne geçer. Her oyuncu illa gerçek hayatta da mükemmel biri olacak diye bir kaide yok. Benim düşüncem bu yönde.
Manisa kalecisi baya laf söylemişti arkasından. Ama işte her şey kişilik değil.
Ne kadar iyi oyuncu olsun kişilik yoksa takımana çok fazla yarar sağlayacağını zannetmiyorum bak takımın en zor gününde bıraktı gitti biraz kişilikli olsaydı gitmezdi takım küme düşer sonra giderdi
Ama düşünsene her gün görmek zorunda olduğun bi adam arkandan yardırıyor, yemeğe gidiyorsun yemeği beğenmiyor, oteli beğenmiyor, seni beğenmiyor ülkeni beğenmiyor ve sen bu adamla 3 yıl geçiriyorsun. Hiç mi ee yeter demezsin.
Sıkıntı en başta. İlk yaptığında uyaracaklardı, 3 yıl kimse bişey demezse gittikten sonra böyle böyle dersen olmaz tabi ki. Bide Manisa'dan İsviçreye gitmek var tabi.
eto'o bitmiş.
Maçı Kayserispor 2-0 kazandı. Golleri ise 78'de Sefa Yılmaz ve 86. dakikada Nordin Amrabat attı.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...