Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
3. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

2 66.67%
  • Berabere biter

1 33.33%
  • Manisaspor kazanır

0 0%
1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: [29. Hafta] Kayserispor - Manisaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default [29. Hafta] Kayserispor - Manisaspor

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Manisaspor aldığı bu mağlubiyetle artık içinden çıkamayacağı bir tünele girmiş oldu.Bu saatten sonra işleri çok ama çok zor .

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ankaragücü yanına Manisa'yı aldı demek için erken ancak gidişat onu gösteriyor.Halbuki ilk 14 Haftalık periyotda Manisa çok iyiydi.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Manisaspor'un küme düştüğü Simpson ve Yiğit Gökoğlan ayrıldıktan sonra belirlenmişti. Şimdi ise kesinleşiyor. Simpson gittikten sonra arkasından onlarca laf edildi. Ama meğersem takımı ayakta tutan tek oyuncumuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Manisaspor'un küme düştüğü Simpson ve Yiğit Gökoğlan ayrıldıktan sonra belirlenmişti. Şimdi ise kesinleşiyor. Simpson gittikten sonra arkasından onlarca laf edildi. Ama meğersem takımı ayakta tutan tek oyuncumuş.
    Katılıyorum sana. Simpson'a giderken söylenenler ise saçmaydı bence.

Simpson burayı beğenmiyor olabilir, oyuncuların arkasından konuşuyor olabilir, saha dışında hiç sevilmeyen biri olabilir fakat kalitesi her şeyin önüne geçer. Her oyuncu illa gerçek hayatta da mükemmel biri olacak diye bir kaide yok. Benim düşüncem bu yönde.

Manisa kalecisi baya laf söylemişti arkasından. Ama işte her şey kişilik değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Ne kadar iyi oyuncu olsun kişilik yoksa takımana çok fazla yarar sağlayacağını zannetmiyorum bak takımın en zor gününde bıraktı gitti biraz kişilikli olsaydı gitmezdi takım küme düşer sonra giderdi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Katılıyorum sana. Simpson'a giderken söylenenler ise saçmaydı bence.

Simpson burayı beğenmiyor olabilir, oyuncuların arkasından konuşuyor olabilir, saha dışında hiç sevilmeyen biri olabilir fakat kalitesi her şeyin önüne geçer. Her oyuncu illa gerçek hayatta da mükemmel biri olacak diye bir kaide yok. Benim düşüncem bu yönde.

Manisa kalecisi baya laf söylemişti arkasından. Ama işte her şey kişilik değil.
    Ama düşünsene her gün görmek zorunda olduğun bi adam arkandan yardırıyor, yemeğe gidiyorsun yemeği beğenmiyor, oteli beğenmiyor, seni beğenmiyor ülkeni beğenmiyor ve sen bu adamla 3 yıl geçiriyorsun. Hiç mi ee yeter demezsin.

Sıkıntı en başta. İlk yaptığında uyaracaklardı, 3 yıl kimse bişey demezse gittikten sonra böyle böyle dersen olmaz tabi ki. Bide Manisa'dan İsviçreye gitmek var tabi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Ne kadar iyi oyuncu olsun kişilik yoksa takımana çok fazla yarar sağlayacağını zannetmiyorum bak takımın en zor gününde bıraktı gitti biraz kişilikli olsaydı gitmezdi takım küme düşer sonra giderdi
    Parasını verilmediği gerekçesiyle ayrıldı. Hanginiz ücret kazanamadan çalışır ki. Birde bu açıdan bakmak lazım.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Maçı Kayserispor 2-0 kazandı. Golleri ise 78'de Sefa Yılmaz ve 86. dakikada Nordin Amrabat attı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri