daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Kadromuz aşağıdaki gibiymiş sanırım.
Mert Günok, Serdar Kurtuluş, Bekir İrtegün, Ömer Toprak, İsmail Köybaşı, Emre Belözoğlu, Nuri Şahin, Tunay Torun, Arda Turan, Sercan Sararer, Umut Bulut
Yedeklerimiz; Cenk Gönen, Egemen Korkmaz, Hamit Altıntop, Hasan Ali Kaldırım, Burak Yılmaz, Mustafa Pektemek ve Caner Erkin.
Bulgaristan'ın kadrosu ise;
Stoyan Kolev, Nikolay Bodurov, Valentin Iliev, Stanislav Manolev, Ivan Bandalovski, Petar Zanev, Hristo Zlatinski, Svetoslav Dyakov, Vladimir Gadzhev, Emil Gargorov, Ivelin Popov
Bulgaristan'ın yedekleri; Plamen Iliev, Ivan Cvorovic, Ivan Ivanov, Aleksandar Aleksandrov, Yordan Minev, Veselin Minev, Boris Galchev, Stefan Velev, Ivan Stoyanov, Valeri Bojinov, Iliyan Mitsanski, Aleksandar Tonev.
Kazanırız inşallah İddaa yaptık.Bulgaristan'da Bandalovski ve Popov dısında tanıdıgım yok.Tunay'ı ilk defa izliycez inşallah oda Gökhan ve Sercan gibi kendini beğendirir.Bu kez 2 farkla kazanacagımızı düsünüyorum.
Maçın başlamasına 20 dakika kalmış, yayıncı Trt Spor maç görüntüleri, maç konuşmaları yerine Volkan Demirel ile gazetecinin yaşadığı olayın görüntülerini yayınlıyorlar. Yazıklar olsun size de, yayıncılığınıza da.
Trt zaten bu sene bir acayip oldu, Allah sonlarini hayir etsin.
Über zengin hobi olarak yorumculuk yapan Ömer Üründül diye biliyorum Abi bu senede.
eto'o bitmiş.
durmadan yan top yapiyoruz baska birsey yok
Futbolu biliyor !
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
" Sercan hem yetenekli, hem futbolu biliyor. "
Edit 1-0
Su futbolu bilmedigimden galiba futbolcu olamadim![]()
Nurinin Kornerden orta açti omer toprak atti 1-0
""Futbol 22 kişinin 90 dakika boyunca oynadığı ve sonunda Almanların kazandığı bir oyundur."![]()
eto'o bitmiş.
Bu adamın Twitter'ı vardı sanırım soracağım kim bilmiyor diye bu gece merak ettim.![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Nuri çok kaliteli cidden.
Yani yeter be adam, Umut sadece kalenin önünde dursa kafadan 2 golü vardı. Nerede bu adam içeri açılanlar stoperlerde kalıyor.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Emre'nin nasil kesici ozeligi yok ? ona nasil kanaat getirdi Omer Urundul onu anlamadim.
Umut'u futbolcu diye oynatıyorlar ya şu milli takımda hiç anlamıyorum. İlerde koşmaktan başka bir iş yaptığını görmedim.
Özellikle top kontrolü çok kötü...
Engin'in yokluğunu hissediyoruz : )
Şaka bir yana Milli Takıma adam gibi bir Santrafor gelmedikçe işimiz zor. Klasik sistemden vazgeçmiyoruz ama bu sistemde kaleye sırtı dönük oynayacak çok kaliteli bir oyuncu şart.
...
Rakip çok iyi yerleşiyor, boş alanlar bulamıyoruz. Kanatlarıda kapatıyorlar.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Şanlı milli takım oleey nedir ya.![]()
Şu teknik adamlardan biri bile Mevlüt'ü neden denemez anlamıyorum arkadaş.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
İsmail'in çarpraz bağları kopmuş bu arada.
Burak o nasıl bir gol kaçırmadır yahu![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Burak az önce kaçırdığını bu sefer affetmedi. Caner'in güzel pası ile iyi bir gol, bu yıl turnuvada olamamak beni çok üzüyor. Abdullah Avcı ile çok iyi yerlere geleceğiz.
Volkan daha hiç yedeğe dahi alınmadı acaba Portekiz karşısında 11 baslıycak mı.