1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: oyuncu serbest bırakamıyorum

Cool oyuncu serbest bırakamıyorum

arkadaşlar yabancı oyuncu alıyorum.serbest bırakamıyorum yönetim parayı ödemiyor nasıl bir çözüm getirirsiniz

çözüm yok oyuncuyu beleşe sat 0 a

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

beleşe sat yada sözleşmesiin bitmesini bekle

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

bide bunu dene ama futbolcuya ceza falan ver öle yoksa futbolcu kabul etmio kontratı iptal et var ona bas karsılıklı fesh etilio ama ceza verirken kayted yoksa futbolcular protesta edio

bence de tek cozumu oyuncuyu bedavaya sat zaten gozden cıkarmıssın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

çözüm yok arkadaşım pahalı oyuncuyu y karşılıklı feshi deniceksin ya da adamı 0'a sat takımdan bıktırıp sürekli sebepsiz ceza verip adamı karşılıklı sözleşmesini feshetmeyi dene ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by BaD BoY
    bide bunu dene ama futbolcuya ceza falan ver öle yoksa futbolcu kabul etmio kontratı iptal et var ona bas karsılıklı fesh etilio ama ceza verirken kayted yoksa futbolcular protesta edio
    ben de bole yapiorum ama cok yaparsan kovuolar..

beleşe sat veya ceza verip gönder

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

önce ceza wercen oyuncuya sonra bunun satış fiyatı ayarlaması bölmüne bak.
    gereksiz oyuncu de.daha sonra ise kontratını iptal et ve serbest bırak kesinlikle gidiyo ronaldinho bile olsa!!!

Nesil
    2006
    Yer
    DEPLASMAN OTOBÜSÜ!!!

Eğer hakkında çok emin olmadığınız yabancılarla uzun vade de sözleşme yapmak istiyorsanız menejer serbestlik maddesini ekleyin ve "0" (sıfır) yapın...
    Oyuncuyu satılık listesine koy ve "tüm teklifleri kabul et" kutucuğunu doldur,oyuncuyu klüplere öner başka da çaren yok...

Nesil
    2006

oyuncuyu bir kaç hafta oynatma yedek takıma at sonra serbest bırakmayı denet gider yada yedek takıma at ucuzdan bir teklif sun o zaman kabul ediyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    DEPLASMAN OTOBÜSÜ!!!

Quote Originally Posted by batuhan1907
    oyuncuyu bir kaç hafta oynatma yedek takıma at sonra serbest bırakmayı denet gider yada yedek takıma at ucuzdan bir teklif sun o zaman kabul ediyorlar
    Yok kardeş bu yöntemi ben çok denedim aa oyuncu bela oldu mu gitmiyor kontratını karşılıklı feshetmeyi öneriyorum kabul etmiyor...

S-B-Z Misafir

ceza vererek takımdaki diğer oyuncuların moralini de bozabilirsin.o yüzden kaça satabiliyosan sat bence.satamıyosanda dursun.takım kötü gitmeye başladımı düzeltmek çok zor oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

walla bunu çözümü fln yok.kulüp adamın serbest kalmasına izin vermiosa satıcaksın.tabi öteki takımlar o adamı almak isterse.

Mesaj Yetkileri