Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 66 sonuç

Konu: TKBL Final Serisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default TKBL Final Serisi

Bugün final serisi başlıyor.Fenerbahçe'de Penny önemli eksik.Kenarda koçumuz olsada maçlarda adeta aleyhimize çalışıyor adam.Bu yüzden şampiyon olucağımıza inanmasamda ikiz kulelere ve Prince'e güveniyorum.Taurasi'de inşallah tek başına bir şeyler yapmaya kalkışıp saçmalamaz.Düzen içinde oynarsa baya katkı verir.Hatta yeteneklerini göz önünde bulundurursak serinin kaderini kendi çizebilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bayanlardan çok umidim yok ozellikle o hoca ve yerli kadro ile hic umidim yok , ama yabancilarimiza laf yok onlara guveniyorum desemde tek onlarla is olmuyor , Final sonunda fenerbahce daha yakin taraf kupaya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

33-30 geride kapadık devreyi.Yerlilerimizden katkı yine 0.Işıl şut atmaktan korkuyor.
    Fbtv'den izliyorum maçı.Spikerin yanındaki sunucu durmadan Fenerbahçe'yi ve Angel'ı eleştiriyorBu adama nasıl sabrediyorlar Fbtv'de anlamadım.Komedi bir adam.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    33-30 geride kapadık devreyi.Yerlilerimizden katkı yine 0.Işıl şut atmaktan korkuyor.
    Fbtv'den izliyorum maçı.Spikerin yanındaki sunucu durmadan Fenerbahçe'yi ve Angel'ı eleştiriyorBu adama nasıl sabrediyorlar Fbtv'de anlamadım.Komedi bir adam.
    Batur Abi'den bahsediyorsun. Mehmet Baturalp tam adı. Sevilir Fenerbahçe taraftarları tarafından. Tespitleri ve eleştirileri çoğunlukla doğru ve yerinde. O yüzden kızmayız Taraftar yorumculardandır. İyi yorumcudur. Genç oyuncularla çok ilgilenir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe 75 - 69 Galatasaray Medical Park

Tebrikler kızlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Batur Abi'den bahsediyorsun. Mehmet Baturalp tam adı. Sevilir Fenerbahçe taraftarları tarafından. Tespitleri ve eleştirileri çoğunlukla doğru ve yerinde. O yüzden kızmayız Taraftar yorumculardandır. İyi yorumcudur. Genç oyuncularla çok ilgilenir.
    Valla ilk kez dinledim bana garip geldi.Bizim attığımız her sayıdan sonra ya savunmaya yada bir oyuncuya kızıyor

İlk maçı kaybettik.Yerlilerden katkı 0 olunca doğal olarak kaybediyoruz.Zevkli ve çekişmeli bir maç oldu.Yine Tina ve Big Syl ile ayakta kaldık.Taurasi'de yine sonlara doğru saçmaladı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yeniliriz demistim yerlilerimi gercekten cok kotu , yabancilar ilede bir yere kadar yine iyi ,mucadele ettiler , tebrikler fenerbahce

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

GS çok hücum ribauntu aldı ribauntlarda biraz dengeyi yakalasak daha rahat bir maç olacaktı bizim için. GS'de Işıl yine 0 sayı ile oynadı artık şut atmaktan korkuyor gibi. Tina Charles'da orta mesafe şutlarda çok başarılıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

6 farkla bitmiş, Kocaman aklıma geldi.
    Neden 6 hocam : )
    Tebrikler kızlar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu aralar bizim yerliler de kötü aslında. Penny Taylor'un sakatlığından sonra sazı eline alan Cappie Pondexter'in katkısı çok önemli. Angel McCoughtry'nin oyunu standart zaten. Biraz da acele etmese, zorlamasa, takım oyunu oynayabilse keşke. Euroleague maçları ile coşan Zane Tamane de Nevriye Yılmaz'ın çok çok formsuz olduğu bir dönemde ilaç gibi geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cappie,ilk maçtan Penny'nin yerini doldurur hissi verdi ama devamı gelmeli.Bu arada Işıl Alben bize 6 maçtır sayı atamıyor sanırım ilginç bir not.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Zane çok iyidi . Zaten Pondexter ve Angel'a dicek bişey yok takımın en baş oyuncuları Penny'nin yokluğunda .

Tebrikler Potanın Kraliçeleri 3-0 alırız inşallah.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birde aklıma gelmişken sorayım.Fenerbahçe kadın takımı niye yeni yapılan arenada oynamıyor?Caferağa hem görsel hemde kapasite olarak yetersiz bir salon.Böyle kaliteli isimler varken o salon yakışmıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Büyük salon atmosfer açısından iyi değil. Kapasitesi fazla, salon büyük, tribün atmosferi açısından olumsuz. Bir de kadın basketbol takımına giden taraftar sayısı az ve kemik bir kitle. Onun yanında daha küçük kapasiteli bir salon daha yapılacak. Orada oynayacaklar. Oraya geçene kadar Caferağa'da oynayacaklar. Taraftarlar hep Caferağa'yı istiyor aslında. Küçük ama daha etkili, ruhu olan bir salon oldu orası kadın basketbol takımı için.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fenerbahçe rahat alacak seriyi...Seneye belki kazanabiliriz ama bu sene çok çok zor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Büyük salon atmosfer açısından iyi değil. Kapasitesi fazla, salon büyük, tribün atmosferi açısından olumsuz. Bir de kadın basketbol takımına giden taraftar sayısı az ve kemik bir kitle. Onun yanında daha küçük kapasiteli bir salon daha yapılacak. Orada oynayacaklar. Oraya geçene kadar Caferağa'da oynayacaklar. Taraftarlar hep Caferağa'yı istiyor aslında. Küçük ama daha etkili, ruhu olan bir salon oldu orası kadın basketbol takımı için.
    Taraftar Caferağa'yı istiyorsa orayı yenileyip pota arkası tribünler eklenebilir.Final serisine baktığımızda dünyada kabul görmüş bir çok kaliteli isim var.Belki hayranlarından izleyenler vardır.Bu salon görsel olarakda geride.O yüzden bence kadın takımı daha iyi salonu hak ediyor diye düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Taraftar Caferağa'yı istiyorsa orayı yenileyip pota arkası tribünler eklenebilir.Final serisine baktığımızda dünyada kabul görmüş bir çok kaliteli isim var.Belki hayranlarından izleyenler vardır.Bu salon görsel olarakda geride.O yüzden bence kadın takımı daha iyi salonu hak ediyor diye düşünüyorum.
    Caferağa'yı büyütmek zor. Belki de imkansız. Yeni salon denenir, memnun kalınırsa geçilir belki.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Devreye 42-38 önde girdik.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Son 5 dakikaya 77-70 önde girdik.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Cappie Pondexter durun diyor sahadakilere, ben burdayım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hakemler acayip kötü ya az daha zorlasalar verecekler maçı GS'ye. Taurasi'nin yaptığı faulleri çalmıyorlar resmen.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Özellikle İsmail Aydın çok rezil düdükler çaldı. Maçın başında Taurasi ile Angel'a teknik faul çaldı, evlere şenlik. Taurasi'ye atış anında yapılan bir faul vardı, atış vermediler. Bizim birçok faulü çalmadılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 üçlük ile aldığımız maçı veriyorduk Son saniyeler 94 - 90 top bizde mola aldık.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Taurasi'ye geçilen tolerans acayip.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

98 - 93 kazandık.

Yazık bu hakemlere. Ama amaçlarına ulaşamadılar. O Arma'ya sizin düdükleriniz YETMEZ.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Son anlarda fark kapansa da 98-93 kazandık. 2-0'la gidiyoruz Abdi İpekçi'ye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taurasi'nin düştüğü hal acı verici.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

"Arkanda bağıran bunca kardeşin, aşık sana Cappy Reis"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Taurasi'ye yakışan hareketler..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yazık valla taurasiye tanınan tolerans. Yaptığı fauller çalınmaz teknik fauller verilmez.

Helal olsun kızlarımıza 3-0 alıcaz inşallah seriyi.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri