Arkadaşlar orjinal oyun aldım ve ilk kariyerimi yapmak istiyorum hangisini alayım ? ve neden alayım ?
Arkadaşlar orjinal oyun aldım ve ilk kariyerimi yapmak istiyorum hangisini alayım ? ve neden alayım ?
Tabiki JuveNapoli'ye Cinsliğim Var Kıl Kaparım
Ama Karar Senin Juve'yi Avrupaya Geri Dönderebilmek Zevkli Olur Kanaatindeyim
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İkisi de değil.
Lazio.
Napoli.İtalya'da begendigim tek takım.
Tabi ki Napoli. O sıkıcı defans ve sertlik ağırlıklı italyan futbolunda maçlarında biraz zevk veren tek takım.
Tabiki Sampdoria çıkart yeniden eski günlerine döndür takımımıama illa bu ikisi diyorsa Juve
Klişe cevaplarla herkes İtalya'da gönlünde yatan takımı yazmış tabikiBen senin seçeneklerin arasından Napoli'yi öneririm.Bence daha zevkli bir kariyer olur.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Ne Juve, ne Napoli... Dale Cavese!
Fifa12 den de çok sevdiğim için Napoli diyorum.
Yanlız United'a Cavani'yi aldım acayip silik oynuyor, hiç verim alamıyorum.
Çubuklu forma (Juve).
Random at arkadaşım![]()
Lecce
bence Juve ile bi kariyer dene.
Bence Napoli daha zevkli olur.
napoli zevkli olur.![]()
Sicilia![]()
açıkcası Napoli'nin devasa forvet hattıyla başarıya ulaşman kolay olacaktır.Juve ile hiç kariyer açmadım ama sanırım ondada bütçe problemi yok...Hangisini seçersen seç bir kaç sezonda ligi rahatlıkla domine edersin.
Sempati duydugum Italyan takimlari Fiorentina ve Palermo'ydu, bu sene Napoli'de buna eklendi. Bence Napoli'yi seç.
Zaten bende yeni oyun açarsam 3 takim arasinda gidip geliyorum, Napoli, Athletic, Metalist. Üçüde iddiali, ligin büyük takimlarindan bir kafa küçükler ama kafa tutuyorlar.