Bandırmaspor Kerem Toros'u teknik direktörlüğe getirdiğini duyurdu. Kerem Toros yaptığı açıklamada ilk hedeflerinin Bank Asya olduğunu oradan daha büyük hedefler planladıklarını söyledi.
STADIMIZ
Bandırmaspor Kerem Toros'u teknik direktörlüğe getirdiğini duyurdu. Kerem Toros yaptığı açıklamada ilk hedeflerinin Bank Asya olduğunu oradan daha büyük hedefler planladıklarını söyledi.
STADIMIZ
Başarılar dilerim.
Başarılar Dilerim Koray Kurt gerçekten harika bir forvet
Teşekkürler ilk sezonumu bitirdim maçlarla ilgili detayları şimdi paylaşıyorum![]()
TARİHÇEMİZ
İLK SENE YAPTIĞIMIZ TEK TRANSFER. TOLGA DOĞANTEZ BANDIRMASPOR'DA. BÖYLESİNE DENEYİMLİ BİR OYUNCU TAKIMIMIZA ÇOK ŞEY KATTI
TAKIMIMIZIN DİZİLİŞİ
4-4-2 FORMASYONU İLE GAYET BAŞARILI MAÇLAR ÇIKARDIK. DEFANS HATTIMIZ İSE ÇOK SAĞLAM GERÇEKTEN.
İLK SEZON KORAY KURT 18 GOL ATARKEN ERGÜN ÇAKIR İSE 17 GOLLE LİGİ TAMAMLADI.
BU SEZON ALDIĞIMIZ EN ÖNEMLİ GALİBİYET ADS GALİBİYETİ İDİ. O MAÇTAN SONRA TAKIM TAMAMEN KENETLENDİ. 6 PUAN GERİDE İDİK ADS NİN AMA O MAÇTAN SONRA ÇIKIŞA GEÇTİK DİYEBİLİRİM
BUNLAR BAZI MAÇLARDAN SONUÇLAR GENEL FİKSTÜR BU DA İLK SEZONUN ...
PUAN DURUMU
ŞAMPİYON BANDIRMASPOR!! SENEYE BANK ASYADAYIZ !
Başarılar dilerim
Teşekkürler.
Teknik Direktör Kerem TOROS yaptığı açıklamada ilk sezon Bandırmaspor'u Bank Asya'da orta sırada bir takım yapmayı amaçladıklarını dile getirdi. İlk amaç kalıcı olup oradan hedefimiz Süper Lig açıklamasını yapan Kerem Toros transferlerle ilgili bir demeç vermedi.
Başarılar dilerim iyi şanslar.
...
başarılar dilerim, birde 5 senedir bandırmaya gitmedim. o zamanlar ana tribünün karşısında betondan ufak bi tribün vardı, kapasite arttırımına gidildi mi, bi de bordo beyaz olan ana tribün yeniden mi yapıldı bana eskisiyle aynı gibi geldide![]()