Başkanımız
Önemli Oyuncularımız
Yasin Avcı
İlhan Şahin
Bradley Grobler
Taraftarımız
İki hedefimiz var önce Süper Lig sonra Avrupa
Kuralları okudum,kabul ediyorum
Başkanımız
Önemli Oyuncularımız
Yasin Avcı
İlhan Şahin
Bradley Grobler
Taraftarımız
İki hedefimiz var önce Süper Lig sonra Avrupa
Kuralları okudum,kabul ediyorum
Kariyeriniz onaylanmıştır.
Başarılar dilerim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Başarılar.
Başarılar dilerim.
Canım FEDA olsun sana !
Basarılar renkdas. Guzel bir kadron var. Superlig zor degil.
Bugunku 4-2 lik galibiyet istahını kabarttı sanırım![]()
Başarılar.Eski günlere döneceğiz![]()
Teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler
Öncelikle teşekkür ederimKadro iyi sayılır ama kaleci ve ortasahanın ortasında yeterli kalitede oyuncu yok. Forvette Grobler-Emre ikilisine güveniyorum ama yanlarına bir oyuncu aldım genede.
![]()
Transferler
Toplamda 7 isimle anlaştık.Bunlardan 4'ü kiralık ve genç oyuncular.Önder Turacı'yı tanımayan yoktur heralde.Ramazan Sal'ı defansın ortasına Yakup'u da kalenin ortasınatransfer ettik.
Hazırlık Kampı
Hazırlık kampı inişli çıkışlı oldu 2 maç haricinde takımdan memunum.Denizli Bld maçında yerelrde süründük resmen ve eskişehir maçında aynı şekilde pozisyon bulmadan 2 tane şans golü bulduk.Galatasaray maçı ise tamamen şanssızlıktı bizim açımızdan 2 farklı üstünlüğü biri korner diğeri 90.dk penaltı golleriyle koruyamadık.Fenerbahçe'ye karsı iyi mücadele ettik ama bitirirci vuruşlarda beceriksizdik.
YILMADAN USANMADAN,VAZGEÇERMİ BU KALPLER BU ARMADAN,AŞIĞIZ RENKLERE,GENÇLİĞİMİN KATİLİSİN GÖZTEPEEE !!!
Kardeşim başarılar dilerim umarım GÖZTEPEMİZİ hakettiği yere getirirsin![]()
Bank Asya 1.lig başlıyor
1.Hafta
Lige iyi başladık direkleri geçebilseydik daha farklı olacaktı
2.Hafta
Direkleri geçemiyoruz gerçekten şaşırtıcı 2 maçta 6 kez direğe takılmak.Gerçekten rekora gidiyoruz sanırım
3.Hafta
Bu sefer direkleri geçtik ve galibiyete Grobler'in golleriyle ulaştık
Göz Göz Göz Tepe...
Başarılar, çok severim Göztepe'yi o Taraftara Süper Lig'in kralı yakışır...
Aslında bir EPL çıkartması yapılabilinir, dernekle görüşüp 40 otobüs kaldırmak gerek...![]()
![]()
Güzel başlangıç başarılar![]()
4.Hafta
Maçı 80.dk ya kadar harika oynadık 80.dk daki golden sonra bir durulduk sonra 2.golü bularak rahatladık.
5.Hafta
Zor bir deplasmandan Bradley Grobler ve Yasin Avcı ile çıktık.
6.Hafta
bradley Grobler takıma iyice alıştı ve gol yükünü sırtlamaya başladı.Grobler sayesinde 3 puanı hanemize yazdırdık.
7.Hafta
bir zor deplasmandan daha aynı skorla döndük son haftalarda 2-1 'e abone olduk resmen.İbrahim de sakatlığının ardından takıma döndü ve galibiyette önemli rol oynadı.Grobler gollerine devam ediyor.
8.Hafta
Kötü bir maç çıkarttık.Şamil bizi 90+3'te ipten aldı.Bu arada kalecimiz Yakup bugun gerçekten harika oynuyor kalede 8 hafta yenilmediysek kalecimizin sayesinde iyiki paraya kıyıp almışım seni Yakup
8.Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu
2.Sıradayız.Sezona gayet iyi başladık.önümüzde çok kritik iki maç var Biri karşıyaka diğeri lider Giresunla o maçlardan 6 puanı alırsak önümüz dahada açılır diye düşünüyorum.
Kardeş takım Göztepe'ye başarılar...Beraber Süper Lig'e çıkarız umarım...
Çok iyi bir başlancıç yapmışız yeterki bu form grafiğini sürdürürsek süper lig kapısı erken açılır![]()
Buca maçı hariç hepsi iyi![]()
2-3 tane kaliteli yabanci alman gerekir bence. Superlige ciktiginda 1.5 M falan butcen olucak buyuk ihtimal. Taksitli satin alma opsiyonunu kullanirsan kadronu daha kolay guclendirebilirsin. Nakit kullanmamaya bak. Bu sezonu da bitirmeden kontrati dolucak olanlara onceden gozat bence. Sezonun bitmesini beklersen kacirabilirsin.
Durumlar iyi gidiyor şimdilik, durmak yok yola devam...
Başarılar kaptan.. Benim oyunumda 3. sezonda süper lige yükselmişti Göztepe. Sen o kadar beklemiyeceksin bile..
teşekkürler
Valla inş 1.5m olur zaten taksitliden başka alma şansım yok.Kontratı dolanlarda ise şu anki bütçede süper ligdeki isimelrle anlaşmam cok zor.
Teşekkürler
Teşekkür ederim.Kaç yıldır bekliyoruz üstad yetti artık sıra Süper Lig'de
9.Hafta
Maça durgun başladık ama yediğimiz gol bizi kendimize getirdi.Gökay'ın müthiş füzesi ile ateşi yaktık son sözü 78'de Yasin Avcı söyledi ve derbiden galibiyetle döndük.
10.Hafta
Giresun ile liderlik için çıktık maça Korhan'ın golüyle öne geçtik ama gol sonrası giresun bastırdı ve 68'de golü buldu.Golden hemen sonra Grobler çıktı sahneye ve liderliği bize getirdi.
11.Hafta
Linyitspor maçına iyi başladık 2 farklı üstünlük sağladık ancak bu üstünlüğü koruyamadık ve mactan bir puanla dönmeye razı olduk.
12.Hafta
Geçen hafta aldığımız beraberlik yüzünden bu maçı kesin kazanmalıydık ve kazandık.iyi bir maç çıkarttık.Kalede Yakup iyi işler yapıyor iyiki kadromuza katmışız