İlk defa bir kariyer paylaşacağım. Umarım zevkli ve uzun soluklu olur. Almanya 2. liginden yola çıkıyoruz.
Logomuz
Stadımız
Kulübe genel bakış
Kuralları okudum, kabul ediyorum.
İlk defa bir kariyer paylaşacağım. Umarım zevkli ve uzun soluklu olur. Almanya 2. liginden yola çıkıyoruz.
Logomuz
Stadımız
Kulübe genel bakış
Kuralları okudum, kabul ediyorum.
Steam ID: fotosuki
Kariyeriniz onaylanmıştır, başarılar dilerim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Kariyerinde başarılar dilerim![]()
Başarılar dilerim![]()
Almanya da tuttuğum takımı almışsın.Taraftarı Beşiktaş taraftarına benzer.Gerçekten çok iyi taraftarı.Başarılar dilerim
Güzel seçim başarılar.
Başarılar![]()
başarılar dilerim,4-5 ay önce başladığım kariyerimde st. pauli ile 7-8 sezon ilerlemiştim. takımın durumu sezon başı için oldukça iyi, şu an iş yerindeyim akşama kadar transferi kapatmazsan kendi kariyerimde aldığım oyuncuları eve gidince sana önerebilirim, oldukça zevkli bir tırmanış hikayesi bizi bekliyor.
Hazırlık maçları ve fikstür:
Deniz Naki'ye iyi bak![]()
İlk maçımızda zorlu Bochum deplasmanındaydık. Ön liberomuz 4 dakikada iki sart görerek oyundan atıldı. Hatta 2. sarı kartından önce değişikliğini yapmıştım fakat değişemeden gördü kırmızıyı. Son anlarda skorun üstüne yatmak istedik ancak kornerden gelen gole engel olamadık, elimiz boş dönüyoruz.
Ayrıca ortasahadan Max Kruse sakatlandı, 6-7 hafta sahalardan uzak kalacak.
Takıma 2 adet takviye yaptık.
Amara Diane'yi bedelsiz olarak kadroya kattık. Kendisiyle Lyon da ilgileniyordu. Bizi seçmesi medyada şaşkınlık yarattı.
İkinci transferimiz defansa Shaktar'dan Olexandr Chyzhov oldu. Kendisini 24 ay taksit 250.000 € karşılığında aldık.
Transfer bütçemiz 100.000 € olduğundan ucuz veya bonservisi elinde oyunculara yöneliyoruz. Bir senede en fazla 4 oyuncu kiralama hakkı bulunduğu için ve bu hak benden önce kullanıldığı için oyuncu kiralayamıyoruz. Bu da elimizi kolumuzu bağlıyor, imkanları kısıtlıyor. Yapabilirsem bir de orta saha almak istiyorum.
Rakibi elimizden kaçırdık. Yediğimiz 2. gol kaleci hatasından geldi. Son dakikalarda baskı kursak da istediğimizi elde edemedik. Yeni transfer Diane'nin gol atması sevindirici.
Başarılar dilerim. Bundesliga I-II farketmez herzaman zevklidir.![]()
TariboWest
başarılar şanssız bir başlangıç olmuş umarım erken toparlarsın![]()
Başarı dileyenlere teşekkürler.
Kupada çok iyi bir oyun oynayamadık ama rahat bir skorla galip geldik.
Ligdeki ilk galibiyetimiz
Ve inanılmaz bir maç...
Kartlar havada uçuştu. Rakip 10 kişiyken öndeydik fakat koruyamadık. Son dakikada sol bekim adeta maçı satıyordu. Penaltı yaptırdı üstüne itirazdan 2 tane sarı kart gördü, ama Lauth penaltıyı dağlara taşlara vurdu. Puan kaybettim diye üzülüyorken bir anda 1 puana sevinir oldum.
5. hafta maçı
Ön libero Boll maçta yaşadığı sakatlık sonrası yaklaşık 3-4 ay sahalardan uzak kalacak.
Çok kötü oynadık ve topu rakipten alamadık.
Puan tablosu
Liderle fark 9 puan oldu. Seri galibiyetlerle arayı kapatmamız lazım.
Bu iki galibiyet iyi geldi.
Biri Düsseldorf'u durdursun.
Deniz Naki'nin sözleşmesini 4 yıl uzattık.
Kariyeri takip edenler varsa yorumlarını esirgemesinler. Kendim çalıp kendim oynuyormuşum gibi hissediyorum. Yaz gelince kariyerlere olan ilgi azaldı galiba.
Deniz Naki nasıl nasıl gelişimi falan ss ekler misin ?
Düsseldorfla maçını bekliyorum, onlara ilk yenilgilerini tattırTakım son dönemde toparlamış, iyi gidiyor.
12 ve 13. hafta maçları
Kupada 2. tur maçı
Takım çok formda. Aman nazar değmesin.
Takip ediyorum yazmasam da sen kendin çalıp oynuyormuş gibi hissetme.. Formun sürer umarım, St. Pauli felsefesi olan bir takım, başarılar.
Teşekkürler Homer J.S. Arada yazın da yalnızlık çekmeyeyim.
Düsseldorf'a ilk yenilgisini acı bir şekilde tattırdık.Puan farkı 2'ye indi.
Kazanabileceğimiz iki maçtı ama olmadı. Ligin ilk yarısı bitmiş oldu.