daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Defans hattımızda ve belli mevkilerde bu sene fazla forma şansı bulamayan oyuncularımızın oynayacağını düşünüyorum. Kendi sahamızda oynayacağımız bir maç ve zorda olsa kazanacağımızı umuyorum. Sivas'ı eleyerek Çeyrek Finalde ki rakibimizi bekleriz inşAllah.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu maçta Baros,Sercan,Gökhan,Semih,Aydın,Riera,Ufuk,Ayhan ilk 11 başlar diye düşünüyorum geri kalanları bilmem.Yedek kadroya rağmen Sivas'ı yeneriz![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
baros-sercan-gokhan-semih-yigit-riera-ceyhun-ufuk bunlar oynar umarim. maca gelirsek zor mac olacak , finale kadar yukseliriz galiba sivasi eleyerek.
Yedek kadro ile çıkıcağız büyük ihtimal.Bu yüzden zorlanabiliriz.Ama yinede turu geçiceğimizi düşünüyorum.Bende maçta olacağım.Güzel maç olur inşallah.
Yedek ile as karışık bir kadro ile çıkarız. Sivas'ı hafife almamak lazım zaten Fatih hocada bunun farkındadır.
Aykut
Sabri - Servet - Ujfalusi - Çağlar
Riera - Selçuk - Ceyhun - Aydın(Yiğit)
Baros - Elmander(Sercan)
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
eğer gs yedek ağırlıklı bi kadro ile çıkarsa herşey olabilir maçta.
Bana eleniriz gibime geliyor.Mümkünse uzatmaya gitmesin iyice yorulmasın oyuncular.
Uzamasın da, sonuç çok önemli değil.Ama tabi galip gelip Fenerbahçe'nin önünü burda da kesmek var. Biz onları kadıköy'de yenemiyorsak, kupayı da aldırmamak lazımHem şampiyonluk ve kupanın aynı sene kazanılma ihtimali de var. umarım kazanırız. Yiğit,Rieira,Ceyhun,Baros 4lüsüne ilk 11'de şans verilir inşallah.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yedek ağırlıklı kadroyla çıkılırsa Sivas cezayı keser gibi bakalım bana göre 3 ihtimalli bir maç .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Büyük bir rotasyon olursa Gs elenir diyorum.
Adanademirspor'un delik deşik ettiği Galatasaray'ı aynı kadro zihniyeti kupanın dışına iter.
GS'in Sivasspor maci 11'i: Ufuk, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Selcuk, Engin, Aydin, Riera, Necati, Baros.
Güzel kadro.Riera yerine Yiğit oynayabilirdi belki.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sivasspor 11: Atilla, Ugur, Murat, Navratil, Ziya, Mehmet Nas, Faty, Kadir, Eneramo, Cerny, Erman Kilic.
Selçuk'u zamanında eleştirmiştim ama bu adam bizim idolümüz olacak gibi duruyor.
cok iyi baski ile basladik maca.
Semih yerde :S
Sivas maça gelmemis bildigin Savas"a gelmisbu arada mukemmel oynuoruz sivas 3 pas yapamadi 20 dakkadir.
riera senin gibi oyuncunun ben.... adam"in bir tane olumlu hareketi yok yahu.
Aydın olmuş Ribery![]()
Yalniz aydin mukemmel oynuyor![]()
Baros'un ilk pozisyonda atması lazımdı Necatiye. Biraz daha çabuk olması lazım.
ilk yari bitti 45 dakika tek kale oynadik sagli sollu yuklendik cok atak gelistirdik ama atamadik , sivas 1 pozisyonda geldi cok tehlikeli geldi gol oluyordu ama ufuk guzel cikartti.
Riera ve Engin cok kötüler. Engin sadece savunma yapsın lütfen.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Herkes oynuyor Riera yok. Adam orta bile açamıyor korner bile kullanamıyor futbolu bırakmalı![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sivasspor taş gibi oynadı ilk yarıda. Erman Kılıç biraz becerikli olsaydı tek başına 2 tane atardı heralde. İkinci yarıda G.Saray bireysel yeteneklerinin de oyuna ağırlığını koymasıyla golleri bulur ve maçı kazanır.