1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Mavilerle Hayal Alemi "Dinamo Zagreb" 1.Sezon

Default Mavilerle Hayal Alemi "Dinamo Zagreb" 1.Sezon

Stad:

Genç Oyuncular:

Milan Badelj

Sime Vrsaljko

Mateo Kovacic

Kulüp Hedefleri

1) Her ne olursa olsun kulüp bulunduğu ligde ambargo koymaya devam edecek.

2) Hedefleri doğrultusunda genç oyuncu alımı.

3) İlk sezon şampiyonlar ligi gruplarına kalma daha sonra çıkabilirsek gruplardan en iyi 2. olarak çıkmak.

4) Hrvatska cup pek önemi değil

Transferler:

Siyanda Xulu
    350.000 euro bonservisi alındı.

Andile Jali
    Ajax ile girmiş olduğum transfer yarışını çok kötü bir şekilde bitirdim ve bu defansif ortasaha oyuncusunı 1.5 milyon euro karşılığında takıma kattım

Serge N'Gal:
    Bonservis bedeli ödemeden kadromuza kattığımız 3. afrikalı oyuncu olmuştur.

Kuralları Okudum Kabul ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kariyeriniz onaylanmıştır.

Başarılar dilerim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Kadronda bolca genç ve yetenekli futbolcu var.Başarılı olacağını düşünüyorum.

Default Hazırlık karşılaşmaları

</noscript>[/IMG]

Hazırlık karşılaşmaları takımda kimlerin olup olmayacağına karar vermek amacı taşıyan önemsiz maçlardı birde takımın taktiğe alışması açısından verimli geçti her ne kadar ilk iki maçta zayıf rakiplere karşı ağır yenilgiler almış olsakta amacımız maç kondisyonunu ve maç verimliliğini artırmaktı 32 maç ve avrupa için çıkılan bu yolda oyuncularımızın kimliğini oturtmak lazım...

Default Şampiyonlar ligi 2. Eleme 1.ve 2. karşılaşması

Genç ve hırslı kadromuzla Faroe adalarının zayıf takımı HB ile eşleştik. İlk maç kendievimizin vermiş olduğu avantaj ile sahaya çıktık. Rakip zayıf olduğu için maça ilgide yeterince yoğun olmadı ama oraya gelen her insan 6-0 gibi futbolun vermiş olduğu hazzı rahatlıkla aldı.

İkinci maçta ise yedek kadro ile çıktık hem rakibimizi rencide etmemek amacı ile fazla maça asılmadık genellikle top çevirdik 3-0 gibi skorla Hırvatistanın yolunu tuttuk.

Default 1. Hnl Maçları Başlıyorrrr

Cibalia Vs Dinamo

İlk maç ve ilk yenilgi maça istekli başladık atak başladık ama 2 duran toptan ne yazık ki ummadığımız goller yedik ve maçı döndürmeyi başaramadık.

Default Şampiyonlar Ligi 3.Eleme İlk Karşılaşması

Bu sefer HB gibi zayıf bir takıma karşı mücadele etmiyoruz avusturya'nın iyi takımına karşı mücadelemizi verdik karşı takım ev sahibi avantajı dolayısıyla üstümüze bir anda çöktüler tecrübesiz kadromuz ve yönetimimizin de bu seneki avrupa bakış açısı sadece playofflar olduğu için bu maçı 1-0 hediye ettik mental anlamda hala zaaflarımızın olduğu kanısındayım...

Mesaj Yetkileri