Ben oyunu kurdum son sürümler falan hepsi tamam,oyunu oynarken yeni update falan çıkarsa onun yüklenmesini istemiyorum,kendim istersem sonra yüklemek istiyorum,bunu steamden ayarlayabiliyor muyuz ?
Ben oyunu kurdum son sürümler falan hepsi tamam,oyunu oynarken yeni update falan çıkarsa onun yüklenmesini istemiyorum,kendim istersem sonra yüklemek istiyorum,bunu steamden ayarlayabiliyor muyuz ?
Offline moda geçersen olmaz sanırım güncelleme ama tamda emin değilim.
Offline modda güncelleme olmaz ama ben online modda oynamak istiyorum![]()
Offline olunca online maçlar yapabiliyorsun onliden kastın buysa.
Yok online dan kastım açık olsun yani steam görüneyim orda online diyeve ordaki başarılar güncellensin,ama updateleri ben kendim indireyim otomatik inmesin.
Onu yapan olursa banada söylesin![]()
Oyunu seç, propertiese gel sonra updates sekmesine gelip always keep this game up to date seçeneğini değiştirirsin büyük ihtimalle otomatik güncelleme yapmaz.
NOT : Denenmemiştir.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Burası yeri midir bilmiyorum, lakin bir şey sormak istiyorum; steam kullanmayan fm oyuncuları oyun güncellemelerini yapamaz mı?
Steam'de otomatik güncellemeyi kapatma seçeneği olması lazım.Şu anda işyerimde olduğum için tam olarak nasıl yapıldığını hatırlamıyorum ama otomatik güncellemeyi kapatabilirsin
Edit : Bursaspor nickli arkadaşımız açıklamış
Kutuphaneye gel sag tikla ozellikler de "GUNCELLEMELER" buraya gel gerisini anlarsin zaten
![]()
Bir sorum daha var şimdi net bağlıyken girdim oyuna,oyun esnasında net gitti oyuna birşey oluyor mu ? Bu sene yeni başlıyorum fmyede ondan bilmiyorum![]()
Saolasın![]()