Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 65.63%
  • Berabere biter

2 6.25%
  • Bursaspor kazanır

9 28.13%
Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 196 sonuç

Konu: [32. Hafta] Fenerbahçe - Bursaspor

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default [32. Hafta] Fenerbahçe - Bursaspor

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bursaspor son haftalarda daha iyi görünüyor ama ben bu seneki futbollarını beğenemedim bir türlü. Fark atarız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Pinto reyiz ile Bursa bambaşka bir kimliğe büründü 5.'liğe geldiler birden...Gidişat çok iyi Fenerbahçe'ye karşı da 2 sezondur yenilmiyorlar bu saha da bunu devam ettirirler en kötü 1 puan alırlar diye düşünüyorum...Pinto reyiz de golünü atar 1-1 biter...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gittiğimiz zaman gol atabiliyoruz ama bi türlü salıvermiyor küçük enişteyi Aykut Kocaman, takımı yanlış yerde frenlemese kazanırız, aksi halde fıtıklık bir maç daha.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fenerbahçe taraftarı adına üzücü bir maç olabilir. Bursa son haftalarda hiçte kötü oynamıyor. Pinto Fenerbahçe savunmasına sorun yaratabilir. Çünkü seken topların çoğunu tamamlamak gibi bir yeteneği var. Beraberlik bekliyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

seyircisiz olcak etkiler maci , ben bursanin puan alcagina inaniyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

3 1 kazanırız .

sow gol atar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bursa'nın kazanmasını istiyorum fakat Fenerbahçe 2 farklı alır bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Galibiyet şart, sıkıntılı maç 1-0 2-0 biter gibime geliyor. Mağlup olunursa Şaşmamak gerek...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum taraftar yanımızda olmasa da baskı altında olmayacağı için futbolcularımız rahat oynayacaklardır kotamı rahatlatacak farklı bir galibiyet bekliyorum 3-0 4-0 5-1 gibi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fenerbahçe, son yenilgisini Bursaspor tarafından almıştı. Acaba bu evinde ki namağlup serisini Bursaspor bozabilir mi diye bir düşünce geldi aklıma. Belki olur belki olmaz ama kağıt üzerinde maçın favorisi Fenerbahçe olarak gözüküyor. O yüzden Fenerbahçe galibiyete daha yakın taraf gibi.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

12. Default

Beraberlik iyi sonuç olur Bursa'm adına, Fenerbahçe'nin futbolunu pek beğendiğimi söyleyemem ama iç sahada farklı oynuyorlar. Sürekli maçı domine eden bir futbol olmasa da skoru kendi lehlerine çevirmekte güçlük yaşamıyorlar. Takımım adına da son Ankaragücü ve kupa maçındaki oyun pek tatmin etmedi beni açıkçası. İnşallah futbol şansı da yanımızda olur, 90 dakikayı kazasız belasız atlatırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe bu kez ilk golü bulunca geriye çekilmeyecektir. Fakat ilk golü kendi kalesinde görürse zor bir maç olabilir...İnşallah Bursa puan ya da puanlarla döner Kadıköy'den
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bursaspor bence kötü bir futbol sergiliyor.Artık bizim hiçbir şekilde puan kaybına tahammülümüz yok.3te3 yaparak playoff a gireriz diye tahmin ediyorum.Bu maçtan 3-1 4-1 gibi bir skor bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biletler bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bursanin son haftalardaki formu yaniltici, fikstur avantajiyla ligde nispeten zayif rakiplerle oynadilar 5-6 haftadir. FB nin evindeki formuna bakilirsa banko FB. Ozan Ipek de kadroda olmayacak. Pinto cok moralli, Batalla-Pinto ikilisini iyi marke ederse gol de yemez FB. 2 ya da 3 farkli bir galibiyet olur FB adina.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Biletler bitmiş.
    Yok artık ayıptır abi taraftarı olan var olmayan var bu kadarıda yapılmaz ama her maç dolu tribünler görmek zorundamıyız

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe taraftarının soyu Sabancı ailesinden geliyor galiba: D

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

@Night_Mare17; Biletler bedavaydı sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yinede 52.000 kadının gelmesi büyük basarı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Daha maç oynanmadı yahu nereden çıkarttın 52 bin kişinin geleceğini.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bayan taraflarımız boş geçmiyor maçları Seneye 3-4 maç daha ceza alırsak artık onlarda tam bir tribün havasına girerler(organize tezahürat, koreografi vs.)

Pinto oynadığı her maçta defansa hata yaptırır. Ozan'ın yokluğu tabii ki kötü fakat geriye Hakan Aslantaş çekilip Vederson sol ileride oynarsa fazla sorun olmaz.Ikı takımda galibiyete yakın.Bursaspor'un kazanması dileğiyle..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

En kötü 3-0 yeneriz. Bu maçtan galibiyetle ayrılırsak kupayı zorlamanın çok mantığı yok takım olarak 5-8 arasına asılmak daha mantıklı, ancak olası bir puan kaybında kalan maçlardan ziyade kupa maçına önem vermemiz gerekli.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

52 bin bileti sadece kadınların bitirmesi büyük olay. Ve bu olay her ceza aldığımızda tekrarlanıyor. Fenerbahçe'nin büyük kadın taraftarlarına helal olsun.

Deplasmandaki Bursaspor maçında çok iyi bir futbol oynamıştık. Bursaspor gibi tek amacı rakibi bozmak olmayan, kendisi de oynamaya çalışan bir takıma karşı biz de iyi oynarız diye düşünüyorum. Tahmin olarak; 4-1 alırız. Bursa'nın golünü Batalla atar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Daha maç oynanmadı yahu nereden çıkarttın 52 bin kişinin geleceğini.
    E biletler tükenmiş diyor arkadaş.Maksimum 2.000'i gelmez heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    En kötü 3-0 yeneriz. Bu maçtan galibiyetle ayrılırsak kupayı zorlamanın çok mantığı yok takım olarak 5-8 arasına asılmak daha mantıklı, ancak olası bir puan kaybında kalan maçlardan ziyade kupa maçına önem vermemiz gerekli.
    Kupadan Avrupaya gitmenin yolu daha kolay gorunuyor. 3 mac kazanip kupayi alabilirsin. Playofftan ise bu 3 haftayi kayipsiz goturup ardindan yine 3 mac kazanarak gidebilirsin Avrupaya. Hatta FB 2. bitirirse ligi kupa finalisti olman yetecek Avrupaya gitmen icin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Puan kaybı olası yani.İyi bari.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Dominik Cumhuriyeti ile oynamayacaksınız. Fenerbahçe ile oynayacaksınız ve maç Kadıköy'de oynanacak. Fenerbahçe'yi son 3 sezondur sahasında üç farklı yenebilen bir takım hatırlamıyorum. Biraz gerçekçi olmak lazım. Fenerbahçe zorlansa da kazanmasını bilir. Bursaspor'un alacağı en iyi sonuç beraberlik olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Dominik Cumhuriyeti ile oynamayacaksınız. Fenerbahçe ile oynayacaksınız ve maç Kadıköy'de oynanacak. Fenerbahçe'yi son 3 sezondur sahasında üç farklı yenebilen bir takım hatırlamıyorum. Biraz gerçekçi olmak lazım. Fenerbahçe zorlansa da kazanmasını bilir. Bursaspor'un alacağı en iyi sonuç beraberlik olur.
    Vay be Fenerbahçe'li olmayan biri bu kadar objektif yaklaştı helal valla.

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri