Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
4. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

3 75.00%
  • Berabere biter

0 0%
  • Eskişehirspor kazanır

1 25.00%
1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: [33. Hafta] Kayserispor - Eskişehirspor

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default [33. Hafta] Kayserispor - Eskişehirspor

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Kayserispor-Eskişehirspor maçının bilet fiyatları: Kale arkası, maraton ve misafir tribün: 1 TL, batı balkon: 2 TL, VIP: 5 TL.

Sanırım Kayseri'de yaşasam içerdeki tüm maçlara giderdim. Benim gibi maç izlemeyi çok seven biriside böyle düşünüyordur sanırım. Taraftarın stada gelmesi için bu takımın daha ne yapması lazım ki ? Fiyatlar harikulade. Stad zaten çok hoş. Takımıda ateşleyecek, destek verecek taraftar olduktan sonra Kayserispor niye zirveye oynamasın. Ama adamlar stadı doldurmuyor arkadaş. Yani öyleydi sanırım en son durum.

İngiltere'de küme düşmesi kesinleşen takımın maçında bile stadlar full çekerken bizim ülkemizde boşa oynuyo takımlar.
    Last edited by BaFraLı : 29.Mart.2012 at 14:12

Skor taraftarı olduğu için bizim vatandaş, gider kahveye çay içer, tavla oynar o paraya, gelmez tribüne...
    Kayserispor'un sağı solu belli olmuyor, ben Eskişehirspor'un daha iyi hazırlanacağını düşünüyorum. malum play-off'lar için iyi bir puanla bitirmeyi isteyecekler. Hedefi olan bir takımla şu an için hedefsiz bir takımın karşılaşması. Eskişehir'i galibiyete yakın görüyorum.

Kayserispor : 2-2 : Eskişehirspor

Eskişehirspor'lu oyuncuların futbol dışı çabaları yetmedi günü kurtarmaya, en çok buna sevindim. Vakit geçirmek için kendini yere bırak, hakem oyunu devam ettirsin, ondan sonra rakip oyuncu topu dışarı atmadı diye üzerine yürü, tartakla... Çirkeflik had safhada. Tebrikler Kayserispor.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yalnız James Troisi gerçekten kaliteli bir oyuncu. Şaka maka 9-10 golü oldu bu sezonda
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Mesaj Yetkileri