daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Zorlanmadan alırız maçı.Rakibi küçümsememek gerekiyor.2-0 veya 3-0 alırız bence.
Bana kalırsa şu süreçten sonra kolay maç yok her takım için, performansı ve ligdeki durumundan dolayı favori Galatasaray, zorlanacaktır diye düşünüyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
manisa dustu , rahat kazaniriz
Çok rahat kazanırız.Elmander'de döndü.Eğer iki farkla öne geçersek birde penaltı olursa Muslera kullanır İnşallahNeyse Muslera falan önemli değil kazanalım da o yeter
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Manisaspor'u hafife almamak lazım. Umarım kazanırız.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Play-Off öncesi puan kaybı yaşamayız inşAllah. Rakibimizin zaten bir umudu yok ancak yinede 33 maçlık iyi, rakibi ısıran futbolumuzu oynayıp kazanırız.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
2 - 2 berabere biter![]()
"Raad Olun"
Zorlanabiliriz ama kazanırız diye düşünüyorum. Bu hafta da kaybetmezsek eğer avantajı kaybetmemiş olacağız ve bu çok önemli
Football is simple,but Football Manager is not
Ben bu maçta puan kaybı bekliyorum Galatasaray'dan.Manisaspor düştü amacı yok en azından düşmeden taraftarına bir teselli vermek isteyecektir.Galatasaray'da Melo olmayacak heralde o kavgadan sonra bu maçın kadrosuna alınacagını sanmıyorum.Zorlu maç olucak beraberlik olur diye düsünüyorum.
Açıkcası ben o kavgadan sonra dengelerin aynı olacağını sanmıyorum.Takımda birşeyler olacaktır, ortamı germeyelim boşuna![]()
Last edited by di canio : 06.Nisan.2012 at 11:46 Reason: Alıntı yapılan mesaj silindi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Herkes istediği yorumu yapabilir. İnandığı şeyleri yazabilir. Bunlar sizin düşüncenizden farklı olabilir. Hiçbirimiz maç sonucu gibi bir tahminde objektif olmak zorunda değiliz. Takımlardan birisi ya da her ikisiyle de dalga geçilmediği, taraftarlarını rencide ve tahrik edici ifadeler kullanılmadığı sürece istenildiği gibi yorum yapılabilir.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Arkadaşın genelde yaptığı yorumlara bakarak o ifadeyi kullandım ben yoksa şurada yaptığı yorumla alakası yok.İsterse Manisaspor eze eze kazansın desin.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
galatasarayın farkla kazanacağını düşünüyorum bu tip kavgalar takımı hep ateşler kimse kendini kandırmasın gs bu maçı kaybetmez.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
2 hafta önce düşen bir takım ile oynayacağız.Rahat almamız lazım.İlk 20 dakikada gol bulursak 3-4 tane atarız.Necati yine atar golünü.
Melo yok ancak Ceyhun'da Melo'yu aratmayan bir oyun sergiliyor her şans bulduğunda o yüzden Ceyhun'a şans verecektir ortasahada.
Umarım ortada Selçık-Engin yerine Selçuk-Ceyhun oynarız.
Aynen öyle. Engin'in, Şelçuk'un yanınd oynadığı maçlarda ortasahamız çok zayıflıyor. Yine öyle bir tercih olabilir belki ama, Sivas maçından sonra Ceyhun-Selçuk ikilisine dönebilir. Kim bilir Yekta yavaş yavaş form tutuyor, Play-Off'larda oynayabilir belki. Gerçi play-offlara ne kaldı ama.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
bana kalırsa sabri oynar.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Rahat kazanırız diye düşünüyorum...
Kazanır playoffu bekleriz.
allah izin verirse pazar günü 12 de takımımızı swiss otelden uğurlamaya gideceğim bu maç için konuşmak gerekirse rahat bir maç olacak manisa zaten geçen hafta ağırlıklı genç kadrosu ile çıkmıştı gene aynı kadro ile çıkacağını düşünüyorum bu maç rahat bir galibiyetle biter
buradan da izmirde oturan arkadaşlara seslenmek istiyorum pazar günü saat 12 de cumhuriyet meydanında toplanıyoruz forman ile gel swiss otelde takımımızı uğurlamaya gidelim
Kazanırız diye düşünüyorum.Manisaspor mental olarak bitti.Biz ise tam aksine mental olarak çok iyi durumdayız.Hafta içi yaşanan kavga moralleri biraz bozmuş olsada rahat galibiyet bekliyorum.
Melo-Riera kavgası ve Fenerbahçe'nin bugünkü galibiyeti sonrası kesinlikle kazanmamız gereken bir maç oldu bu.
%90 orta sahada Sabri-Selçuk ile başlarız bence.Kanatlar yine Emre Engin olur.
Bu maçı farklı kazanacağımızı ve Play-off'da derbi üstünlüğümüz ile şampiyon olacağımızı düşünüyorum.
Sanırım bana cevaplar yazıldı mesajı attıktan sonra bakmamıstım konuya.Ben kimseyi kışkırtmak icin filan yazmadım o yorumu kendi düsüncemi yazdım Gs rahat kazanır dedigim maçlarda olmustur.Bu arada objektif olmayan yorumlara karşıysanız Tr kupası Fenerbahçe-Samsun maçında Samsun rahat kazanır diyenlere karşı neredeydiniz ? Boş boş laf yapmayın en iyisi hakaret etmeden herkes istedigi yorumu yapar kimseyi ilgilendirmez.![]()