daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Olmak yada olmamak maçı. Mutlaka ama mutlaka kazanmak ve Antalyaspor'un kaybetmesini beklemekten başka çaremiz yok.
Maçın hakemi ilk yarıda deplasmanda ki Sivasspor maçında 90+ da "Nizami" golümüzü vermeyen ve bizi 1 puandan eden, içerideki Eskişehirspor maçında taç atışını kullanmaktan vazgeçen Gekas'a saçmasapan bir ikinci sarı kartı gösterip oyundan atan Hüseyin Göçek. Maç belki şu ana kadar ki gelen süreçte Spor Toto Süper Lig'in en önemli maçı. ama hakem Ligimizin en vasat hakemlerinden birisi..
Umarım düdüğüne hakim olur..
Bu maçta hakem olayının olacağını düşünmüyorum. Çünkü çok kritik bir maç ve hakem ev sahibi aleyhine fazla karar verirse ortalık fena karışır.
Samsun'un bu maçı kazanamayacağını düşünüyorum. Tamam taraftar desteği var ama niyeyse kaybedecekler gibi geliyor.
Umarım bu düşüncem yanlış çıkar ve Samsun ligde kalır. Eğer Samsun ligde kalırsa panayır yerine döner burası![]()
Last edited by Nedvedmania : 05.Nisan.2012 at 02:05 Reason: Mantık hatası olan kısım silindi :)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fener'in değil, Antalya'nın diyecektin sanırım; zira Antalyaspor kaybetmezse ligde kalması kesinleşiyor. Fener kazanırsa, Samsun da kazandığı takdirde ligde kalan taraf Samsun oluyor.
Ben bu maçı Samsun'un kazanamayacağını düşünüyorum. Hem baskıyı kaldıramayacak futbolcular hem de Sivas'ın da Avrupa Ligi playoffuna girmek için şansı varken Sivas kaybetmez gibi geliyor bana.
Samsun ilk 25-30 dakikada gol bulursa üzerindeki stresi atıp rahatlar.Atamazsa sinirler gerilecektir.Mutlaka sakin kalmaları lazım.Bende Sivas'ın kaybetmiyeceğini düşünüyorum nedense.
Edit : Amaaan boşver saçmaladım işte![]()
Last edited by Nedvedmania : 05.Nisan.2012 at 02:03
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Samsun'a maça gidicektim ama biletler bitmiş diye duydum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Samsun'dan yana endişem yok da Sivasspor çok iyi takım. Umarım Samsun bir şekilde maçı kazanıp ligde kalır.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Samsunspor kazanamazsa düşüyor, Sivasspor puan kaybederse play-off dışında kalma ihtimali var. Tansiyonu yüksek bir maç olacak, ön plana çıkan hakem olmasın, hak eden kazansın çok şey mi istedim?![]()
Last edited by di canio : 05.Nisan.2012 at 14:59 Reason: Lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.
İnşallah Samsunspor kazanır ve ligde kalır.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bende maça gitmek istiyordum Murat abi ama bende öyle duydum. Bafra'da oturuyorum ama daha bilet alamadan biletler bitmiş. Yani bitti diyorlar buralarda da ama bakmak lazım.
Maçı Samsunspor kazanacak bence. Sivasspor'unda playoff durumu var o yüzden kasacaktır. Güzel maç olur.
Panik yapmadan saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp maçı alır umarım Samsunspor'umuz.
Bilet kalmadı maalesef. Karaborsaya düştü.
En son deplasman tarafına bilet alıyorlardı. Yakında orasıda biter.
Rahat bir maç olacak bizim adımıza içimden geçen bu. Allahım utandırmasın fazlasıyla hakediyoruz ligde kalmayı.![]()
Ben Sivasspor galibiyeti bekliyorum . Avrupa play-off iddaaları var çünkü zor maç ama Samsun kazanamaz gibime geliyor .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Çok zor maç olacak. Keşke Sivasspor garantileseydi Play-off'u veya hiç iddaası olmasaydı. Umarım kazanırız ve ligde kalırız![]()
Samsunspor'un kazanmasını canı gönülden diliyorum. Sivas play off'a gitmese de olur bu senelik.Hak eden alsın maçı
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Biz onlari, onlar bizi sevmesede Samsun alsin bu maci ve ligde kalsin.
Samsunspor İlk 11: Ertuğrul, Pal Lazar, Kemal Tokak, Kelhar, Andre Luiz, Hakan, Fink, Murat Yıldırım, Serdar Özkan, Uğur Boral, Ekigho,
Sivasspor İlk 11: Atilla, Uğur Kavuk, Cerny, Murat Akça, Navratil, Faty, Kadir, Kağan, Grosicki, Erman Kılıç, Eneramo,
Ekigho'ya twit bile attım ustam artık boş kaleye atma diye. Samsunspor bu maçı her türlü almalı. Almak zorunda. Antalyaspor'un mağlubiyetinde bu maçı kaybedipte kazanamassa ayıp zaten.
Sivasspor dişli takım. Herhangi bir moral bozukluğunda farka götürür maçı. Ama panik havasına girmeden taraftar desteğiyle zor da olsa bu maçı kazanırız umarım.
bu ertuğrulda çok iyi oynadı bu sezon ya
Sivas Uefayı istiyorsa kazanacak başka yolu yok.İlk 8 şanslarını kaybetmek istemeler.
Samsun attı
Michael Fink...
Goooool Fink![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Fink atti 1-0![]()
Erman 30 metre falan sut atti top 90"da patladi
eneramo 1-1
hadi samsun at 1 tane antalya kume dussun
Samsunspor maçını izleyemiyorum ama taraftarlar bi aksiyon katamıyor mu maça anlayamuyorum yahu. Antalyaspor 2-0 mağlup. Ses falan çıkartın bir hava katın bişey yapın yahu ayıptır. Bu takım kalmalı bu ligte.
Madem Fener kazanıcak belli bari Samsun bunu kazansın da Antalyaspor düşsünSırf o Ömer'i tekrar görmek istemediğimden düşmelerini istiyorum.
Diyecek birşey yok. Uğur Boral ve Serdar Özkan net pozisyonları kaçırmış. Erman gelmiş atmış. Geçmiş olsun.