Kornerlerden aşırı gol olma(ön direkten özellikle) olayı düzeltilmiş mi beyler?
Kornerlerden aşırı gol olma(ön direkten özellikle) olayı düzeltilmiş mi beyler?
yuh ya nasıl düzeltemiyolar şu işi!
Şemsi'nin daha önceki güncellemede güzel bir sözü vardır. Artık goller kafa ile atılmaktan ziyade ayak ile atılıyor tek değişiklik bu.![]()
RGUOR ile devam eden kariyerimde ligde yaptığım 25 maçta 14 golü kornerden buldum. Bu gollerin 9'u aynı oyuncudan geldi.
Gol olmayan pozisyonlar oluyor mu elbette oluyor ama özellikle korner atılmadan önce 6 pasın çaprazında dışarıya doğru bekliyorsa bir oyuncu atılan kornerin gol olma olasılığı çok fazla artıyor. 6 pas içinde beklediğindeyse rakip savunma önüne geçip vurmasını engelliyor.
Bu kadar gol atıp sadece 1 gol yedik kornerden.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ya valla korner taktiği falan yapmama rağmen her maç atıyor gibiyim kornerden, en azından ortalama 2'de bir gidiyor, hile yapıyor gibi hissediyorum artık, normal midir![]()
valla bende 10 kornerde 2 tanesi gol oluyor o da tas catlasın bence biraz duzeltilmis gibi
düzeltilen birşey yokdevam maalesef.Bu korner hatasını biz Türk kullanıcılardan başka dile getiren yok mu allah aşkına,SI neden çözüm bulmuyor
lugano kornerden gerçek hayatta o kadar gol atarken korner bugu olmuyor ise fm'dekiler de değil bence. Defans oyuncuları freekicklerde de ileri çıkıp kafa golü bulabiliyorlar. Siz de yiyebiliyorsunuz...
E ortasaha oyuncusunu, forvet oyuncusunu gönder ön direğe o da atsınBen bizzat şahsen kendim bir stoperi gol kralı yapacağıma forvete attırırım o korner golünü
Bank Asya'da Kostadinov'a 42 gol attırdım. 14-15 tanesi korner
![]()
çok zor düşünülecek bir durum değilki yahukim iyi kafa vuruyorsa onu gönderin. genelde takımlarda en iyi kafacılar stoperler oldugu için akıllarda öyle kalıyor.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yok hocam aklı sıra kafa buluyor benimleİyi kafa vurması bile önemli değil, Branimir Kostadinov'un jumping 12, heading 8. 2.ligte mücadele ederken Koray Kurt atıyordu, onunda jumping 9. Korner hilesi boy, fizik bakmıyor, ön direğe giden affetmiyor
![]()
o zaman geride 5 kişi bırakıp kalecimizi koyalım ön direğe![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Benim Kariyerimde Sivok ilk yarının gol kralı olmuştu![]()
Hocam sen uçmuşunGit bi yüzünü falan yıka
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gol atamadı ama asist yaptı... çizgi üzerinde Hakan Balta'ya çarpıp girdi kaleye![]()