daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Sivas kazanır gibi. Açıkcası ben bursanın kazanmasını isterim ama Sivas çok mücadele ediyor ve fizik olarak çok güçlü bir takım.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Benimde pek umudum yok, istikrar yok başta. Bir maç döktüren oyuncular bir maç dökülüyor. Umarım o dökülme hakkımızı Gaziantepspor maçında kullanmışızdır bu maçta galip gelen biz oluruz.
İki takımda Avrupa Play-Off 'unda ama şanslarını kupadanda kullanabilirler zor maç olur.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Çok iyi maç olur gibi duruyor
Bursa'nın Sivas'a şansı tutmuyor...Ama maçın Saraçoğlunda olduğunu varsayarak Bursa'nın 1 adım önde olduğunu düşünüyorum...Bu saha da Bursa hep iyi top oynuyor bunu 3 hafta önce bir kez daha gördük...
Battala ne asistler yapıyor arkadaş, helal olsun. Golünü de attı, tam bir 10 numara
Pinto'ya diyebilecek bir şey yok zaten, bitirici.
...
Müthiş keyif alarak izliyorum karşılaşmayı, 3-0 önde bitirdik ilk yarıyı. Bir 3 daha atacak pozisyonlarda yakaladık. Ama bunda erken gelen golün payı çok büyük. İkinci yarıda da taviz vermeden oyuna devam etmemiz en büyük arzum.
Vederson'u çıkarıp Mehmet Sak'ı oyuna alabilir Ertuğrul Sağlam, ilk yarıda zaman zaman sıkıntı yaşadı, sağlık problemi var gibi.
Pintoyu taniyan var miydi aranizda. Nerden bulmus Bursa bunu, helal olsun. Hemen takima yerlesti, her mac gol atiyor nerdeyse.
Batallanin menajeri onermis galiba
http://tr.wikipedia.org/wiki/Sebasti%C3%A1n_Pinto
Valla harbiden mükemmel bir oyuncu bulmuşlar. Geçen sene Şili liginde 14 maçta 13 gol atmış. Bu senenin ilk yarısıda olabilir. Tam emin değilim 2011 yazıyor.
Şili milli takımı ile 1 maç oynamış o maçta hattrick yapmış. Daha sonra seçilmemiş sanırım. Maç olmadı ondandır belki![]()
Sivas attı, 1 tane atarsa ne zevkli maç olur : )
...
Güzel maç oluyor.Sivas bir gol daha atarsa maç şenlenir.
Pinto'ya nazar değdi.Fena gol kaçtı.
Batalla 1 gol 3 asist ile devam ediyor, 4-1 oldu.
(2 asist de olabilir)
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
1 gol 3 asist Murat : )
...
Hemen yakalamışsın yahu doğru 1 gol 3 asist.
Adam bu sene kendisini çok fazlasıyla aştı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kendinin 2. takımının 5.golünü kaçırdı Batalla kaleciyle karşı karşıyaydı ama geç kaldı topa dokunmada.
...
Sivas'ı fena yendik bugün bu sezonun intikamı denebilir![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern