daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Besiktasin Futbolu umut vermiyor , trabzonda burak yok bakalim gol yollarinda ne yapcaklar bilmiyorum ama trabzon evinde kazanir bence.
İki takım da yokları oynuyor.Zevksiz bir maç bekliyorum.İki takımda da pek umut yok.Beraberlik bekliyorum.
Bence çok zevkli ve bol gollü bir maç olacak
Tahmini skor 3-2 veya 4-2
...
3.lük mücadelesi izleyeceğiz.Kazanan, bu yolda önemli bir avantaj yakalayacak. Beşiktaş'ın son zamanlarda, Trabzon'da üstünlüğü göze çarpıyor. Bu defa da kazanacağımızı umuyorum.
Rüştü
Toraman Sivok Egemen İsmail
Fernandes Ernst Veli
Q7 Pektemek Simao
hafta içi haber vardi tayfur hoca sivok"u yedek kadro ile calistirmis
O haberi ben de okudum, inşallah öyle bir şey yapmaz. Aksi halde, Ekrem'i sağ bekte, Toraman'ı stoperde izleyeceğiz.
Farkında değilsiniz ama yediğiniz gollerin yüzde doksanı sivok un pozisyon hatalarından kaynaklı..
Bu maç belki kendimizi şampiyonluk maçlarına kaptırdık diye önemsiz geliyor ama bu iki takımın gözünden bakarsak olaya çok kritik bir maç.İşin sonunda Avrupa'ya gidememek var.Bence Avrupa grubundan lider çıkacak takım Şampiyonluk Grubu 4.sünü eleyecektir.İşini riske etmemek için canını disine takar iki takımda.Ben eğlenceli bir karşılaşma bekliyorum.
Aynen. Sivok çok şişiriliyor. Galatasaray maçında yediğimiz ilk golde Elmander'e kafayı vurduran Sivok idi. Topu oyuna sokma konusunda sıfır. Her topu gelişi güzel ileri doğru şişiriyor. Her an hata yapacak şekilde oynuyor. Çok dengesiz bir oyun yapısı var. Kart yeme riski her zaman var. Geçen sezon tek devre oynamasına rağmen 2,3 tane kırmızı kart görmüştü. Sivok şimdiye dek uyum sorunu yaşadığı stoper oyuncularıyla beraber patlak verdi. Karabük ve Galatasaray maçlarında Toraman - Sivok ikilisinin performansları ortada ama malesef takım bütünüyle sorunlu olduğu için bunlar dile getirilmiyor. Ha mücadelesine hiç kimsenin lafı yok ve bu sezon attığı kafa golleriyle ekstra katkıda bulundu ama Beşiktaş savunmasının değişilmez bir ismi varsa o isim Sivok değil Egemen. Sivok kesik yerse yerinde bi karar olur yadırgamam.
Sivok zaten ön libero değil miydi ? Yani İtalya'da oynarken. Mevki eksikliğinden stopere çekildi ve artık sürekli stoper oynatıldı. Ancak bana kalırsa savunmada hala ön liberonun yapacağı hamleleri yapıyor, ne bilim rakibine uzak oynamak falan. Ben Sivok'un top rakipte iken, rakibi bir stoper gibi çizgiye götürdüğünü görmedim mesela.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Evet Udinese'de ön libero oynuyormuş. Mustafa Denizli ilk sezonunda bir çok maçta ön libero oynatmıştı.
Şu Veli çok gereksiz bir adam bana göre.
Football is simple,but Football Manager is not
trabzon kazanır 2 1 biter
Favori Trabzonspor.Burak'ın bu maçta oynamaması çok büyük bir eksiklik olsa da Beşiktaş'a göre daha derli topu bir takım görüntüsündeler.Trabzonspor 2-0 kazanır.
Playoffta kazanabilecegimiz maclardan bitanesi. Tribunde kadinlarimizin destegi ile aliriz maci insAllah.
Bol gol var macta, 3-1 veya 4-2.
SOn 2 gs-bjk maçını izledim ve oynadıkları futbollara baktığımda her ne kadar gs defansa çekildiği için atak yapmıyo gibi gözükse de o kadar kesindi ki gsnin kazanacağı..Gs-ts maçlarını da izledim..Diğer maçlarını bilmiyorum bu takımların ama bu futbollara ve genel form grafiğine bakarak trabzon zorlansa da kazanır diyorm..en fazla 1 fark olur bence bu maçta
2 Takımında haftalardır futboldan uzak bu kadar uzaklıkta yetenekli oyuncularla gol bulunabileceğini düşünüyorum Örnek vermek gerekirse beşiktaşta Fernandes , Quaresma her ne kadar kötü oynadığı düşünülsede bu maçta patlama yapacağını düşünüyorum trabzonsporda colman ve oynarsa Alanzinho diye düşünüyorum bol posizyonlu zevkli hatalarla dolu bir maç izleyeceğiz ve maçta kesinlikle kırmızı kart olacağını düşünüyorum.
Trabzonspor: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Cech, Zokora, Colman, Adrian, Volkan, Olcan, Halil Altıntop
Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Egemen, İsmail, Ernst, Necip, Fernandes, Simao, Quaresma, Mustafa Pektemek
Last edited by ReaList : 21.Nisan.2012 at 19:16 Reason: Sivok > Egemen
...
Trabzonspor: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Cech, Zokora, Colman, Adrian, Volkan, Olcan, Halil Altıntop
Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Egemen, İsmail, Ernst, Necip, Fernandes, Simao, Quaresma, Mustafa Pektemek
Yok aslında o şekilde değil, stoper olarak başlıyor futbola. Udinese'ye transfer olduktan sonra defansta pek verim alamadıklarından dolayı ön libero olarak değerlendiriliyor. Orada da verim alınamayıp kiralanıyor. Ardından da 2 yıl geçirdiği ve pek fazla oynama şansı bulamadığı Udinese'den ayrılıyor. Hemde çok iyi bir bonservis karşılığında Beşiktaş'a.
2004-2005 senesinde Fenerbahçe'ye karşı forma giymişti hatırlarsanız, stoperdi Prag'da.
Sivok konusunda bende katılıyorum. Yenilen gollerde adam kaçırması, defansif duran toplardaki zayıflığı, topu alınca uzun bi süre düşünmesi ve takımı yavaşlatması iyice göze battı. En büyük artısı beklenmedik golleri. Hataları Sivok yapacağına keşke Atınç yapsa yada Ersan yapsa.
eto'o bitmiş.
Aksine bende Veli'yi severim mücadele gücünden dolayı. Gereksiz kartları, yanındakine bile pas verememesi filan pek gözüme batmıyor artıkBirde suç Carvalhal'de en azından 2-3 maç Rapid'de oynadığı mevkide izleyebilseydik. Bu mevkide eğer biraz olsun yeteneği varsa iyice köreliyor.
eto'o bitmiş.
Evet Sivok'un yenen bir çok golde hatası var ama Ekrem ve İ.Toraman varken Sivok'un kesilmesi bence mantıklı değil.
So what?
Saike
Ekrem Denizli gittiğinden beri yaptığı hataları toplasak kitap çıkar ŞemsiToroman konusunda katılıyorum ama takımda ki yerli oyuncular özellikle Necip, Veli, Pektemek ve Cenk üzerinde etkisi var bu yüzden tercih ediliyor olabilir bide Ersan'ın kendini henüz toparlayamaması sebep olabilir.
Ama Sivok, Toro, Ekrem oynayacağına Ersan, Atınç oynasın. Gelecek sene Sezer monte edilsin hata da yapsınlar ama oynasınlar.
eto'o bitmiş.
Tam Burak'lık maç.Bjk için büyük şans Burak'ın olmaması.
Şu alan savunmasını açık ara en kötü yapan takımız. Özellikle İsmail ve Ekrem mesafeleri hiç ayarlayamıyor.
Steam ID: fotosuki
Halil çok kötü Burak olsa şu an maç rahat 1-0'dı...Henrique girmeli oyuna 2. yarıda...
Sıkıcı bir maç. 30 dakika sabredebildim.
Volkan Şen bugün çok iyi oynuyor.
2. yarı maç çok hareketlendi.
1-0 Halil Altintop
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.