1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Takım Öneri...

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Default Takım Öneri...

Arkadaşlar toplu konu var fakat ordanda istediğim sonucu alamıyorum
    TürkiyeLiginde oynamak istiyorum
    İlk önce gidip 3-4 ligten bir takım alıyorum 5-6 maç oynuyorum sonra sıkılıyorum.Ardından Süper Ligden bir takım alıyorum yine sıkılıyorum.Foruma giriyorum birkaç kariyer hikayesi okuyorum fikrim değişiyor Sıkılamayacağım 2-3. Ligten Para konusunda sıkıntı çekmeyeceğim bir takım önerebilirmisiniz ?

Yapma arkadaş koskoca sabit konu var bunun için....

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=102916

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Konuyu okumadın sanırım ?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Türkiye 2,3. ligi katar değil para sıkıntısı yaşamayan kulüp mü var?Süper lig kulüplerinin hali bile içler acısıyken yanlış arayış içindesin

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yani 1-2 M € istemiyorum tabiki . Ama en azından 100 K bütçe verseler fena olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bank Asya'dan bir takım al bence. Ben sana 3-4 serbest oyuncu adı vereyim onları al. İlk sene garanti çıkarsın süper lige. Sonrası sana kalmış.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bankasyayı seçince üst lige direk çıkarım bu seferde üst ligde ezerler Daha alt liglerde başlayayıp gelişe gelişe çıkmayı planlıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Bankasyayı seçince üst lige direk çıkarım bu seferde üst ligde ezerler Daha alt liglerde başlayayıp gelişe gelişe çıkmayı planlıyorum...
    O zaman orta sıralarda bir takım al medya tahmini 10-11 falan olan. İlk sene çıkma 2. sene takımı toplar çıkarsın

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

En iyisi işsiz olarak başlayayım birde Alternatif Lig var forumda onuda kurarım 5. Lige kadar ilk teklife de girerim

Maksat muhabbet olsun diye konu açılması beni rahatsız eden, okudum konunun ilk mesajını. Görerek, bilerek yazdım o yorumu. Aynı tavsiyeler o konuda da yapıldı, niye üşeniyorsun zor mu açıp bakmak, ya da arama bölümünü kullanmak?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Arkadaşlar toplu konu var fakat ordanda istediğim sonucu alamıyorum
    İstediğin sonuç ne ki? Burada orada yazılanlardan farklı ne yazılabilir?

Sabit bir başlık var ise forumda o da bu tarz onlarca konunun açılmasını engellemektir. Sabit bir başlık var ise mümkün mertebe o başlıkları kullanmaya özen göstermek gerekir.

Hocam sabit konuda da adı geçen para sıkıntısı çekmeyeceğin bir takım vardı aslında:Siirt JetpaSpor tabi tam adı hala böyle mi bilmiyor

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu kadar sorunsa kitleyin konuyu.
    Not:Altay'ı aldım.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Türkiye Ligi olsun diye sabitleme kendini.Böyle düşünürsen sıkılmaya devam edersin.Bir arkadaşım vardı kısmen senin gibi düşünen.Sadece Galatasaray ile kariyer yapıyordu ve çok çabuk sıkılıyordu.Uğraşa uğraşa en sonunda başka liglere atlattım.Brezilya'yı tavsiye ettim Internacional ile çok zevkli 4 yıllık bir kariyer yaptı.Sonra sıkılınca Rusya'yı önerdim, şimdi Anji ile çok çekişmeli bir mücadele veriyorAma senin isteğine istinaden ben sana başka ülkelerin alt liglerinde bulunan ve zevk alma ihtimalin hayli yüksek olan bir kaç takım önereyim:

İngiltere 1 -Shef. Wed.
    Danimarka 2 Esbjerg
    İspanya Adalente Deportivo
    İtaysa Serie B Sampdoria

İngiltere alt ligleri her zaman oyundan en fazla keyif alarak oynadığım dönemler olmuştur.Bunun için İng alt ligi olsunda çamurdan olsun bana fark etmez.Ama Shef Wed'i önerme sebebim potansiyeli olan bir ekip olduğundan alt ligde fazla takılmadan ilk yıldan Championshipe yükselebilirsin.Tabi Shef. Utd.'de aynı ligde ve şampiyonluk beklentisinda 1. sırada bulunan bir ekip.Onuda tercih edebilirsin.

Esbjerg kariyerimin 2. sezonunda kayıt dosyası bozulmasaydı çok güzel gidiyordum.Alt lig olmasına rağmen iyi oyuncular geliyor.Maaş bütçesi 2M$ civarında ve kadrosu lige göre oldukça kaliteli.Zaten kendini bir sonraki yıl için, üst lig için hazırlamalısın.Maç sayısıda az bu bakımdan uzun maç maratonlarından sıkılırsan iyi bit tercih olur.

Deportivo'yu yeniden eski şaşalı günlerine döndürmek zevkli ama bir o kadarda zor bir iş.Çünkü oyun başı 8M$ civarı içeri girmiş bir maaş bütçesi ve 150M$'a yakın bir borç var.Yinede zevkli olur diye düşünüyorum.

Sampdoria diğer saydığım takımlara göre kat be kat daha iyi durumda bir 2. lig ekibi.Oyun başı 30M$ maaş bütçesi, 2.5 M$ transfer bütçesi veriyor.Ligin en iyi kadrosuna sahip zaten.

Seçenekler güzel benceGerisi sana kalmış.

Edit:Altay'ı aldığını şimdi okudum.BAri Bozüyük'ü alsaydınİyi oyunlar.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Türkiye Ligi olsun diye sabitleme kendini.Böyle düşünürsen sıkılmaya devam edersin.Bir arkadaşım vardı kısmen senin gibi düşünen.Sadece Galatasaray ile kariyer yapıyordu ve çok çabuk sıkılıyordu.Uğraşa uğraşa en sonunda başka liglere atlattım.Brezilya'yı tavsiye ettim Internacional ile çok zevkli 4 yıllık bir kariyer yaptı.Sonra sıkılınca Rusya'yı önerdim, şimdi Anji ile çok çekişmeli bir mücadele veriyorAma senin isteğine istinaden ben sana başka ülkelerin alt liglerinde bulunan ve zevk alma ihtimalin hayli yüksek olan bir kaç takım önereyim:

İngiltere 1 -Shef. Wed.
    Danimarka 2 Esbjerg
    İspanya Adalente Deportivo
    İtaysa Serie B Sampdoria

İngiltere alt ligleri her zaman oyundan en fazla keyif alarak oynadığım dönemler olmuştur.Bunun için İng alt ligi olsunda çamurdan olsun bana fark etmez.Ama Shef Wed'i önerme sebebim potansiyeli olan bir ekip olduğundan alt ligde fazla takılmadan ilk yıldan Championshipe yükselebilirsin.Tabi Shef. Utd.'de aynı ligde ve şampiyonluk beklentisinda 1. sırada bulunan bir ekip.Onuda tercih edebilirsin.

Esbjerg kariyerimin 2. sezonunda kayıt dosyası bozulmasaydı çok güzel gidiyordum.Alt lig olmasına rağmen iyi oyuncular geliyor.Maaş bütçesi 2M$ civarında ve kadrosu lige göre oldukça kaliteli.Zaten kendini bir sonraki yıl için, üst lig için hazırlamalısın.Maç sayısıda az bu bakımdan uzun maç maratonlarından sıkılırsan iyi bit tercih olur.

Deportivo'yu yeniden eski şaşalı günlerine döndürmek zevkli ama bir o kadarda zor bir iş.Çünkü oyun başı 8M$ civarı içeri girmiş bir maaş bütçesi ve 150M$'a yakın bir borç var.Yinede zevkli olur diye düşünüyorum.

Sampdoria diğer saydığım takımlara göre kat be kat daha iyi durumda bir 2. lig ekibi.Oyun başı 30M$ maaş bütçesi, 2.5 M$ transfer bütçesi veriyor.Ligin en iyi kadrosuna sahip zaten.

Seçenekler güzel benceGerisi sana kalmış.

Edit:Altay'ı aldığını şimdi okudum.BAri Bozüyük'ü alsaydınİyi oyunlar.
    Altay Güzel geldi Yabancı ülkelerden takım almak hiç içimden gelmiyor Mesela Beşiktaşla çok iyi sezonlar geçirmiştim almadık kupa bırakmadım Man U teklif verdi gittim daha maçlara başlamadan sıkıldım bıraktım

Mesaj Yetkileri