1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Bir QPR Hikayesi

Default Bir QPR Hikayesi

Oyunda oynaması en zevkli lig olan Premier Lig'te bir çok kariyer yaptım bu sezon. Daha önce hiç kariyer hikayesi paylaşmamıştım. Bir ilk olacak açımdan.

Renklerinden ve logosundan dolayı (ki Bursasporluyum ama) sempatim var bu takıma. Ayrıca Londra'nın çok güçlü takımları karşısında böyle küçük bir takımla yükselmek hoş olacaktır olursa.

Ayrıca stadı da kutu gibi stat akımının son örneklerindendir. Premier Lig'te bu sezon zor günler geçiriyor ve düşme hattında. İngiltere'de futbol kültürü olmayan mahalle,semt bulmak zordur. QPR da kültürü olan futbol küluplerindendir.

Hatta bir Liverpool aşığı olarak bu kariyeri açma sebebim bizim 3. ligdeki statlarda görebileceğimiz bayrak direkleri, tribün tenteleri vb. görülen kutu gibi stadta müthiş bir maçla 3-2'lik QPR- Liverpool maçıdır.

Neyse önce tanıtımı yapayım.

Stadımız:

Logomuz:

Yılların geyiği gereği başkanın falan fotosunu koymuyorum. Zira İngiltere'de başkanı gören yokmuş.

Finansal durumumuz kötü sayılmaz, ama düşük repütasyon sebebiyle olabilir kimse gelmek istemiyor. O yüzden gençlere yöneldik.

Taktiksel olarak yıllardır vazgeçemediğim 4-4-2 ve 4-4-3 versiyonları kullanacağız.

Detaylı taktik ve kadro incelemesi bir dahaki paylaşımda olacak. Yıllardır oynayan biri olarak elimden geldiğince oyunla ilgili detaylar ve önemli noktaları paylaşmayı da düşünüyorum.

Görsellik açısından yardımlarınızı beklediğimi de söylemeden geçemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başarılar dilerim.

Hedefler:Birazcık alışma sezonu olacak. Çeşitli taktikler denediğim ve küme kalma hedefli bir sezon olacak.

Carling Cup'ta kura şansı ile belki ilerleyebiliriz. Hedefler küçük şu an.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

başarılar ilk kariyer olması ayrı bir güzellik katıcaktır bence kariyere samimiyet açısından

@LifeYourself

Eyvallah dostum. İlk elin günahı olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Başarılar diliyorum güzel seçim yapmışsın bir kaç takviyeyle iyi işler yapabilirsin.

başarılar. ben de qpr ile oynuyorum 4.sezonumdayım. ilk sene gaston ramirez i kiralayabilirsin.

@seventy2

Deneyeceğim dostum iyi oyuncudur. Ama gelmek istemiyor kimse.

@aliCHaN_FM

Eyvallah reyiz. Potansiyeli olan bir takım görüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Ss leri bekliyoruz artık.

Kariyere başladım. Taktiklerle ve kadroyla uğraştım. Yaklaşık 3 saatimi aldı tabii bu olay. Kaydetmek için kaydete bastım. "Oyun kaydedilemiyor" ve "kaydetme başarısız" diye iki uyarı veriyor ve katiyen kaydetmiyor. Oyunum türkçe yamalı. Bu ilk defa başıma geliyor. Ne crash dumplar ne kayıt sırasında elektrik gitmesi sebebiyle bozulan kayıt dosyları atlattım ama bu ilk defa oldu. Çözemezsem haliyle devam edemeyeceğim. Var mıdır çözümü olan?

qpr yi bayadır takip ederim. finansal olarak sıkıntı yaşamazsın. başarı geldikçe futbolcu da gelecektir. kariyerinde başarılar

Quote Originally Posted by sokullu View Post
    Kariyere başladım. Taktiklerle ve kadroyla uğraştım. Yaklaşık 3 saatimi aldı tabii bu olay. Kaydetmek için kaydete bastım. "Oyun kaydedilemiyor" ve "kaydetme başarısız" diye iki uyarı veriyor ve katiyen kaydetmiyor. Oyunum türkçe yamalı. Bu ilk defa başıma geliyor. Ne crash dumplar ne kayıt sırasında elektrik gitmesi sebebiyle bozulan kayıt dosyları atlattım ama bu ilk defa oldu. Çözemezsem haliyle devam edemeyeceğim. Var mıdır çözümü olan?
    hard discimde çok az boş alan kalınca aynı hatayı almıştım bende bi kontrol et istersen sende.

Mesaj Yetkileri