Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
4. You may not vote on this poll
  • İBB kazanır

    2 50.00%
  • Berabere biter

    1 25.00%
  • Bursaspor kazanır

    1 25.00%
1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: [SF Avrupa 6. Hafta] İBB - Bursaspor

  1. #1
    Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya
    Mesajlar
    405

    Default [SF Avrupa 6. Hafta] İBB - Bursaspor

    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

  2. #2
    Nesil
    2009
    Yer
    Antalya
    Mesajlar
    5,135

    Default

    Bursa deplasmanlarda iyi bir oyun ortaya koyamadı.Uefa'yı garantilemeninde rahatlığıyla fazla zorlamazlar bu maçı.İBB rahat bir galibiyet alır.

  3. #3
    Nesil
    2010
    Yer
    Viyana
    Mesajlar
    258

    Default

    Batalla yaptı yapacağını Fener için son prova.

  4. #4
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    36
    Mesajlar
    16,014

    Default

    Teşekkürler Bursa bizi külfetten kurtardın.



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

  5. #5
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3,067

    Default

    Görüldüğü gibi amaçsız olmak maça asılmamayı vs. gerektirmiyor. Ne şampiyonluk mücadelesi, ne de Avrupa Ligi'ne gidememe sıkıntısı çekiyorduk ancak çıktık maçımızı oynadık ve her takım gibi yapmamız gerekeni yaptık. Daha önceleri benzer durumlarda başka ülkelerde, liglerde benzeri durumlar olduğunda daha rölanti ve rotasyonlu kadrolarla çıkardı bazı takımlar maçlara, ya önemli oyuncularını maça çıkartmazlar ya da daha genç kadrolarla mücadele ederlerdi. Hele bizim gibi önünde önemli bir kupa finali olan takımlar için bu kaçınılmaz kabul edilirdi. Ne yani, amacın yok diye garip kadrolarla oynamak, maça asılmamak hem ahlaki açıdan yanlış hem de rakibine saygısızlık.

    Bu sonuçla hem bize ters gelen bir takıma karşı güzel bir oyunla rahat bir galibiyet aldık hem de istediğimiz gibi grubu lider bitirdik. En büyük korkumuz kupa finaline sakat ya da cezalı durumda bir kadroyla gitmekti ancak bu da olmadı.
    Oğuz Kağan

    TROLLING MAKES PERFECT

  6. #6

    Default

    Yalnız ben şu son play-off'un neden oynanmadığı konusunda biraz rahatsızım. Sonuçta bir bakıma 4. lük 5. lik maçı gibi bir şey. Eğer kupa finalini kazanamazsak 3 ön eleme oynayacağız. Beşiktaş bizim sayemizde 2 ön eleme oynayacak.

  7. #7
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3,067

    Default

    Statüye böyle bir madde kondu, yapacak bir şey yok.

    c) Türkiye Kupası Finalistinin de Play-Off Avrupa Ligi Grubunda birinci takım olması halinde;

    Bu durumda;

    Türkiye Kupası Finalisti olan takım UEFA Avrupa Ligine gidecek 3. takım olacaktır. PlayOff Şampiyonluk Grubu’nda 3. olan takım ise UEFA Avrupa Ligine katılacak 1. takım olacaktır. Bu gruptaki 4. takım UEFA Avrupa Ligine katılacak 2. takım olacaktır. Bu durumda "Play-Off'lar Arası Final Müsabakası" oynanmayacaktır.
    Şimdi bu statüye göre şöyle bir sonuç bizi bekliyor.

    Bursaspor kupayı alırsa Bursaspor play-off elemelerinden, Trabzonspor 3. ön elemeden, Beşiktaş 2. ön elemeden başlayacak.

    Bursaspor kupayı alamazsa Trabzonspor play-off elemelerinden, Beşiktaş 3. ön elemeden, Bursaspor 2. ön elemeden başlayacak.

    İşte bu yüzden kupayı kazanmamız şart. Eski statü de ise kupa sonucu ne olursa olsun biz play-off elemelerinden, Trabzonspor 3. ön elemeden, Beşiktaş 2. ön elemeden başlayacaktı.
    Oğuz Kağan

    TROLLING MAKES PERFECT

  8. #8
    Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    29
    Mesajlar
    4,220

    Default

    Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Yalnız ben şu son play-off'un neden oynanmadığı konusunda biraz rahatsızım. Sonuçta bir bakıma 4. lük 5. lik maçı gibi bir şey. Eğer kupa finalini kazanamazsak 3 ön eleme oynayacağız. Beşiktaş bizim sayemizde 2 ön eleme oynayacak.
    kupa fialini kazansanızda kaybetsenizde kupadan gelen avrupa hakkı size geliyo diye biliyorum

    düzenleme

    statü değişmiş malesef tüpçü başkan iş başında

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •