Beşiktaş kazanır
Berabere biter
Trabzonspor kazanır
Avrupa grubunu İBB yada Es Es lider kapatır ve o 2 takımda şampiyonluk grubundan gelecek takımı eleyebilecek gücte.Yani 2 takımda canla başla oynar ve 4. olmamaya çalısır.Ama Bjk üst üste Fb ve Gs maçlarında ki aldıgı 4 puanın moraliyle kendi sahasında kazanmasını bilir.
Beşiktaş zorlanmadan kazanır gibi geliyor bana. Formdalar bu sıra ve iyi de oynamaya başladılar.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Beşiktaş kazanır gibi duruyor ama izleyip görücez maç neden cuma günü acaba neyi düşünerek cuma gününe verdiler maçı
Beraberlik bekliyorum maçtan.1-1 biter bence.
4. olup fazladan bir maç daha yapmamak için ve gelecek sezonu erken açmamak için mutlaka kazanmalıyız. Taraftarımızın önünde galibiyet bekliyorum Beşiktaş'ımdan fakat; Necip, Veli ve Fernandes oynayamayacaklar. Orta sahamız en yumuşak karnımız olarak görünüyor. O bölgede Toraman ve Aurelio oynayacak mecburen. Sivok da defansa geçer.
Trabzon'da Burak ile Olcan'ı durdurursak ve orta saha üstünlüğünü de kaptırmazsak maç bize gelir. Zokora-Colman ikilisi çok zorlayacak o bölgedeki eksiklerden ötürü. Şöyle bir 11 beklentim var:
Cenk
Hilbert Sivok Egemen İsmail
Toraman
Aurelio Ernst
Q7 Almeida Simao
SALDIR BEŞİKTAŞ!
Last edited by footballer33 : 11.Mayıs.2012 at 01:00
Firat Aydinus hic guven vermiyor bana.
2 takimda kotu bir sezonu uzatmamak adina oynicak, daha iyi oynayan kazansin.
sahsi gorusum trabzon kazanicak deplasmanda daha iyi oynuyorlar 0-1 yada 1-2 trabzon galibiyeti bekliyorum.
Form durumu itibariyle Beşiktaş galibiyete yakın taraf bence . Ayrıca , yanılmıyorsam İnönü Stadı'nda son maç değil mi ? Bir galibiyet yakışır.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bu maçı kazanıp tüm sezonun stresini ve yorgunluğunu atmak gerek.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ilk 11: cenk, Hilbert, Ibrahim, Egemen, Ismail, ernst, aurelio, Quaresma, Holosko, Mustafa, Almeida.
Cift forvet![]()
4-4-2'de ısrar etmesi hocanın iyi ancak orta alanda nasıl top yapıcaz onu merak ediyorum. Ernst - Aurelio yerine Ernst - Necip olsa daha iyi olurdu sanki.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tayfur hoca , sinyor terimin yolundaama sanki quaresma ve holoskolu kanatlar ile 4-2-4"e benziyor
![]()
Beşiktaş 11'i: Cenk, Hilbert, İbrahim Toraman, Egemen, İsmail, Ernst, Aurelio, Quaresma, Holosko, Almeida, Mustafa
Trabzonspor 11'i: Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Celustka, Zokora, Colman, Halil, Adrian, Olcan, Burak
Holosko'nun bize golu var![]()
Last edited by Bordo61Mavi : 11.Mayıs.2012 at 22:31
ilk yarı 2 oynadım nedense![]()
![]()
![]()
Devre arası birine kırmızı çıkmış.
Burak ne güldüm yaoscarlık hareket yaptı burayı ezik lig zannetti heralde Fırat'tan kaçar mı
![]()
Burak kendine yakışanı giydi son dakikada. Son zamanlarda çok rahatsız ediyordu şahsım adına konuşmak gerekirse beni. Hem rakiple hem kendi takım arkadaşlarıyla dalaşıp duruyordu. Daha doğrusu takım arkadaşlarına bir şeyi kötü yaptıklarında el kol falan yapıyordu. Burak sen kimsin yahu? Hakan Şükür müsün başımıza bu ego nedir??
Ortada hiç bir şey yokken küfürlerle Ernst'e saldırdı biraz öncede.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Tribun Dergi @tribundergi
Burak Yilmaz, Fabian Ernst'e yumruk attigi icin oyundan atildi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Federasyon marka değeri adına devre arasında Burak'ın cezasını ertelemesin şimdi.![]()
So what?
Saike
Burak zaten bugün yoktu sahada çok hissedilmeyebilir yokluğu ancak Beşiktaş alacaktır bu maçı artık...Burak seneye olmaz gibi takımda Avrupa'ya gider umarım bizden uzak dursunQ7 çok etkili bugün Serkan'la Celustka'nın aklını aldı
![]()
DUZELTME: Burak'in pozisyonda Fabian'a yumruk atmadigi, bogazını sıktıgı ve ittigi tespit edilmis.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Burak'in gideyim tatile
Boyle maclarda bu yapilmaz
Iyi seneye Fatih Terim adam eder Burak'i![]()