1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Oyun Açılmıyor

Default Oyun Açılmıyor

Arkadaşlar Fm12 Yükledim Oyunu Actım Hersey Sorunsuz Fakat Yeni Oyun Kayıtlı Oyun Ekranı Tam Gelecekken Direk MasaÜstüne Atıyor Sorunu Ne Olabilir Laptop'la Oynuyorum Bir İlgisi Olabilirmi Bilen Biri Varsa ve Yardımcı Olursa Sevinirim iyi Forumlar.

oyun orjinal değilse ondan kaynaklanan bişi olabilir. Tekrar kurmayı denen.

orjinal değil kaç kere sildim yükledim olmadı

Antivirüsten kaynaklanabilir. Crck ten kaynaklabilir. güncelleme yaptıysan onunla uyumlu olmayan bir crck vardır ondan olma ihtimlide var

anti virus programı mcafee diye bir program kullanmasına bılmıyorum saten bende ondan supelendım ama yapamadm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

korsanla ilgisi yok orjinaldede oluyor orjinal çözümü şöyle steam'ı tamamen kapatıp tekrar açıyosun düzeliyor sen reset atıp tekrar deneyebilirsin belki yada interneti kapatıp oyunu öyle başlatabilirsin vs

Error:unable to find some essential data.please ensure that the game is installed correctly.ıf the problem persists,please contact technical support hatası cıkmaya basladı tama basıncada oyun acılmıyor

anladığım kadarıyla oyunun çalışması için lazım olan bazı dosyaları bulamıyor.

Mesaj Yetkileri