Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

6 75.00%
  • Berabere biter

1 12.50%
  • Ukrayna kazanır

1 12.50%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: Türkiye - Ukrayna | 5 Haziran 2012 - 21:00 | Hazırlık Maçı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Türkiye - Ukrayna | 5 Haziran 2012 - 21:00 | Hazırlık Maçı

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Kendi açtığı başlığa ikinci mesajı yazan ezik yazar olmayı göze alıp, dayanamayarak yazıyorum ki Shevchenko'yu izlemekten büyük zevk alacağım maç olacak. Umarım oynatmamazlık yapmaz Blokhin beyefendi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Portekiz maçının anlam kazanması ve güven açısından kazanmamız gerek. Kazanmayı alışkanlık haline getirmemiz gerek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Shevchenko'nun döndüğü an biteriz. Tabi Burak dönerse de onlar biter.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Shevchenko'nun döndüğü an biteriz

Shakhtar , Dinamo Kiev karışımı bir takımla gidiyor Euro 12'ye Ukrayna.Yani oyuncuların 10'dan fazlası bu takımlardan.Garmash , Aliev ve Yarmolenko'yu özellikle takip edeceğim maçta oynarlarsa ki oynarlar sanırım ciddi bir test olacak onlar için de.

Maç sonucu için ise beraberlik diyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sheva ve Arda atar 1-1 biter diyorum...Sheva oynamazsa alacağımız kesin

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

iddiada türkiye'ye yüklü girdim kazanmalıyız.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hazırlık maçına yüklü girilir mi

Nesil
    2007
    Yer
    34

Son oynadığımız Ukrayna hazırlık maçını kazanmıştık diye hatırlıyorum, Portekiz'i de son hazırlık maçımızda mağlup ettik. Bence Ukrayna kazanacak, onlar için ciddi bi sınav

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Açmayın şevşenko' nun önünü !
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu maçı da kazanıp kampı güzel bir şekilde bitiririz umarım.Gollere gelince Burak boş geçmez,nasıl atıyor bilmiyorum ama bu adam bir o kadar da kaçırıyor,çözemedim ben Burak'ı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Çok pozisyona giriyor ondan atıyor o kadar , zaten attığından fazlasını kaçırıyor . Saygım var attığı goller nedeniyle , ancak bu gemi böyle yürümez.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Hazırlık maçına yüklü girilir mi
    ben girerim vallaha çünkü bugün yatarsam ömür billah iddia benden ben de iddiadan uzak duracağım
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ukrayna'nın ev sahibi olduğu turnuva öncesi son maçı.Bizden daha iştahlı olabilirler belkide sakatlık olmaması için yedek kadroylada çıkabilirler.Karşılıklı goller olur.3-2 alırız.

Nesil
    2007

İlk 11'ler
    TÜRKİYE

Mert
    Hamit
    Egemen
    Semih
    Hasan Ali
    Mehmet Topal
    Nuri Şahin
    Gökhan Töre
    Caner Erkin
    Arda Turan
    Mustafa Pektemek

UKRAYNA

Piatov
    Kucher
    Harmaash
    Aliyev
    Shevchuk
    Rotan
    Butko
    Ievgeni
    Rakytsky
    Devic
    Milevsky

Rotasyon yapmış Abdullah Avcı . Stoperler , kanatlar tamamen değişmiş umarım kazanarak istikrarlı bir bitiriş yaparız .

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ukrayna kazanacak arkadaşlar, dün de söyledim yoksa iddaa'dan herkes para kazanacak

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Trt Spor'u izliyorum. Daha önceki milli maçta Volkan Demirel-muhabir gerginliğini dakikalarca tartışmışlar, bir sporcuya yakışmayan hareketler sergilediğine vurgu yapmışlardı. Sporcuya yakışmayan hareketlerinin tartılması için Fenerbahçe forması giymek sanırım kriter. Engin Baytar olayına değinmediler. Haber olarak bile vermediler.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Ukrayna kazanacak arkadaşlar, dün de söyledim yoksa iddaa'dan herkes para kazanacak
    Bende öyle düsünüyorum.2.10 gibi bir oranı bilerek verdi İddaa herkesin aklını çelmek icin.Böyle maçlar patlıyor genelde.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Trt Spor'u izliyorum. Daha önceki milli maçta Volkan Demirel-muhabir gerginliğini dakikalarca tartışmışlar, bir sporcuya yakışmayan hareketler sergilediğine vurgu yapmışlardı. Sporcuya yakışmayan hareketlerinin tartılması için Fenerbahçe forması giymek sanırım kriter. Engin Baytar olayına değinmediler. Haber olarak bile vermediler.
    Niye izliyorsun ki ? Ben sadece maç baslayacakken açıyorum bosuna taraflı program izleyip sinirlenmeye gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@di canio
    Yorumsuz : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Kazaniriz gibime geliyor Mustafa'dan gol bekliyor
    Last edited by besiktas1903 : 05.Haziran.2012 at 22:05 Reason: yanlis yere yazmissim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Egemen ve Semih ikilisini denemesini istemistim A.Avci'nin son maca nasip oldu. Bakalim nasil mac cikaracaklar

Nuri'nin saçlara nolmuş öyle Bu arada lig tv 'de ki spikerler de Gökhan Töre'yi öve öve bitiremedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu milli takımı izledikçe heyecanlanıyorum.Abdullah Avcı yada Ertugrul Saglam'ın gelmesini çok istiyordum milli takıma sonunda yaptılar şu işi.Çok büyük beklentilerim var Abdullah Hoca'dan.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hazırlık maçları, oyuncuları görme açısından çok önemli bir değerlendirme. Ancak ne olursa olsun geri 4'lü de istikrar sağlanmalı, çünkü bunlar bir çok maçta yanyana oynayacaklar, onun için her maç geri 4'lünün oyuncu tercihleriyle oynamak sakıncalı. İlerdeki oyuncuların hepsini deneyebilirsiniz ama bu 4'lü ne kadar beraber oynarlarsa, ne kadar alışırlarsa yapacakları hataları en aza indirgerler. Bizim belirgin bir kemik defansımız olması lazım.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Hazırlık maçları, oyuncuları görme açısından çok önemli bir değerlendirme. Ancak ne olursa olsun geri 4'lü de istikrar sağlanmalı, çünkü bunlar bir çok maçta yanyana oynayacaklar, onun için her maç geri 4'lünün oyuncu tercihleriyle oynamak sakıncalı. İlerdeki oyuncuların hepsini deneyebilirsiniz ama bu 4'lü ne kadar beraber oynarlarsa, ne kadar alışırlarsa yapacakları hataları en aza indirgerler. Bizim belirgin bir kemik defansımız olması lazım.
    Öyle ama şimdi hangisini kesse tartışılır herkes çok iyi oynuyor defans hattındaki.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Ortada abartılacak çok mühim bir olay yok. Engin'e yapılan sözlü bir laubalilik var. Hatta böyle bir olay oldu mu, oda tartışılır. Ben ortada olayı kanıtlayan video falan göremedim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pektemek şiir gibi oynuyor mübarek nazar değmesin. Caner'e attırdı golü 1-0 öndeyiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Goooool Caneeer.Mustafa'nın asisti süperdi.Caner'de zor pozisyonda güzel vurdu.

Semih sakatlandı.Böyle stad yaparken kafası nasılmış acaba yapanların.Çimlerin hemen dibi beton olur mu ya

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri