daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Kendi açtığı başlığa ikinci mesajı yazan ezik yazar olmayı göze alıp, dayanamayarak yazıyorum ki Shevchenko'yu izlemekten büyük zevk alacağım maç olacak. Umarım oynatmamazlık yapmaz Blokhin beyefendi.
Portekiz maçının anlam kazanması ve güven açısından kazanmamız gerek. Kazanmayı alışkanlık haline getirmemiz gerek.
...
Shevchenko'nun döndüğü an biteriz. Tabi Burak dönerse de onlar biter.
Shakhtar , Dinamo Kiev karışımı bir takımla gidiyor Euro 12'ye Ukrayna.Yani oyuncuların 10'dan fazlası bu takımlardan.Garmash , Aliev ve Yarmolenko'yu özellikle takip edeceğim maçta oynarlarsa ki oynarlar sanırım ciddi bir test olacak onlar için de.
Maç sonucu için ise beraberlik diyorum.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Sheva ve Arda atar 1-1 biter diyorum...Sheva oynamazsa alacağımız kesin![]()
iddiada türkiye'ye yüklü girdim kazanmalıyız.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Hazırlık maçına yüklü girilir mi![]()
Son oynadığımız Ukrayna hazırlık maçını kazanmıştık diye hatırlıyorum, Portekiz'i de son hazırlık maçımızda mağlup ettik. Bence Ukrayna kazanacak, onlar için ciddi bi sınav![]()
Açmayın şevşenko' nun önünü !
Football is simple,but Football Manager is not
Bu maçı da kazanıp kampı güzel bir şekilde bitiririz umarım.Gollere gelince Burak boş geçmez,nasıl atıyor bilmiyorum ama bu adam bir o kadar da kaçırıyor,çözemedim ben Burak'ı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Çok pozisyona giriyor ondan atıyor o kadar , zaten attığından fazlasını kaçırıyor . Saygım var attığı goller nedeniyle , ancak bu gemi böyle yürümez.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Ukrayna'nın ev sahibi olduğu turnuva öncesi son maçı.Bizden daha iştahlı olabilirler belkide sakatlık olmaması için yedek kadroylada çıkabilirler.Karşılıklı goller olur.3-2 alırız.
İlk 11'ler
TÜRKİYE
Mert
Hamit
Egemen
Semih
Hasan Ali
Mehmet Topal
Nuri Şahin
Gökhan Töre
Caner Erkin
Arda Turan
Mustafa Pektemek
UKRAYNA
Piatov
Kucher
Harmaash
Aliyev
Shevchuk
Rotan
Butko
Ievgeni
Rakytsky
Devic
Milevsky
Rotasyon yapmış Abdullah Avcı . Stoperler , kanatlar tamamen değişmiş umarım kazanarak istikrarlı bir bitiriş yaparız .
Ukrayna kazanacak arkadaşlar, dün de söyledimyoksa iddaa'dan herkes para kazanacak
![]()
Trt Spor'u izliyorum. Daha önceki milli maçta Volkan Demirel-muhabir gerginliğini dakikalarca tartışmışlar, bir sporcuya yakışmayan hareketler sergilediğine vurgu yapmışlardı. Sporcuya yakışmayan hareketlerinin tartılması için Fenerbahçe forması giymek sanırım kriter. Engin Baytar olayına değinmediler. Haber olarak bile vermediler.
@di canio
Yorumsuz : )
...
Kazaniriz gibime geliyor Mustafa'dan gol bekliyor![]()
Last edited by besiktas1903 : 05.Haziran.2012 at 22:05 Reason: yanlis yere yazmissim
Egemen ve Semih ikilisini denemesini istemistim A.Avci'nin son maca nasip oldu. Bakalim nasil mac cikaracaklar
Nuri'nin saçlara nolmuş öyleBu arada lig tv 'de ki spikerler de Gökhan Töre'yi öve öve bitiremedi.
Bu milli takımı izledikçe heyecanlanıyorum.Abdullah Avcı yada Ertugrul Saglam'ın gelmesini çok istiyordum milli takıma sonunda yaptılar şu işi.Çok büyük beklentilerim var Abdullah Hoca'dan.
Hazırlık maçları, oyuncuları görme açısından çok önemli bir değerlendirme. Ancak ne olursa olsun geri 4'lü de istikrar sağlanmalı, çünkü bunlar bir çok maçta yanyana oynayacaklar, onun için her maç geri 4'lünün oyuncu tercihleriyle oynamak sakıncalı. İlerdeki oyuncuların hepsini deneyebilirsiniz ama bu 4'lü ne kadar beraber oynarlarsa, ne kadar alışırlarsa yapacakları hataları en aza indirgerler. Bizim belirgin bir kemik defansımız olması lazım.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Pektemek şiir gibi oynuyor mübarek nazar değmesin. Caner'e attırdı golü 1-0 öndeyiz.
Goooool Caneeer.Mustafa'nın asisti süperdi.Caner'de zor pozisyonda güzel vurdu.
Semih sakatlandı.Böyle stad yaparken kafası nasılmış acaba yapanların.Çimlerin hemen dibi beton olur mu ya