1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Malta Milli Takımı

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Default Malta Milli Takımı

Malta veya San Marino ve Lüksemburg gibi milli takımları oyunda nasıl alabilirim ?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yama var hafız yabancı sitelerde yapmışlar indiriyorsun atıyorsun belgelerime oynuyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Bu sitede var mı ki Hafız ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zaten seçilebiliyor bu takımlar FM'de normal olarak. Mesela San Marino'yu seçeceksen oyuna girmeden önce database seçerken bütün San Marino'lu oyuncuları yükle sonrada oynayabilirsin.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Zaten seçilebiliyor bu takımlar FM'de normal olarak. Mesela San Marino'yu seçeceksen oyuna girmeden önce database seçerken bütün San Marino'lu oyuncuları yükle sonrada oynayabilirsin.
    Bak bunu bilmiyordum sağolasın

benim bildiğim editorden nation rules ile yapıyosun

Nesil
    2006

Sırf bir oyun açıp San Marino'ya bir puan kazandırmak için çabalayacağım, 11 kişi savunma... Bu takımın yıllardır çektirdiği yeter. Dünya sıralamasına bile giremiyorlar beraberlikleri olmadığı için.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Sırf bir oyun açıp San Marino'ya bir puan kazandırmak için çabalayacağım, 11 kişi savunma... Bu takımın yıllardır çektirdiği yeter. Dünya sıralamasına bile giremiyorlar beraberlikleri olmadığı için.
    tavsiyem defans yapma bu takım defansa yapmayı beceremiyor üstüne gol atamıyor fark yiyorsun atak oyna en azından gol atarsın

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Mesajlar View Post
    tavsiyem defans yapma bu takım defansa yapmayı beceremiyor üstüne gol atamıyor fark yiyorsun atak oyna en azından gol atarsın
    En son ne zaman gol atmışlar çok merak ediyorum, ciddi ciddi bir sorun var...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Biri bana da öğretsin şu takımları almayı
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

San Marino ile 1 puan rahat alınıyor aynı şekilde 3 puan da...Stefanelli,Cesena'da €2.4M değer yapmış durumda bizim ortak kariyerde...Yeni Andy Selva hatta ondan kat kat iyi...

Mesaj Yetkileri