1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Avrupa Ligi İlerlemiyor...

Default Avrupa Ligi İlerlemiyor...

arkadaşlar şuan iş yerinden yazıyorum ondan resim koyamıyacam çok güzel bir kariyerim var 2. sezon ortasında avrupa ligi grup maçları oynandıktan sonra ki aşamalar gelmedi bende üstünde pek durmadım önümüzde ki sezon düzelir diye ama bu sezonda maçlar başlamadı fikstür falan çekilmedi lig devam ediyor sorunsuz şampiyonlar ligi devam ediyor ama avrupa ligi öyle kaldı hiçbir ilerleme yok bunu nasıl düzeltebilirim kariyerimi bırakmak istemiyorum lütfen yardımcı olun bir çaresi yok mu?

ya bi tane kişi yöneti birşey yazsın olmaz düzelmez desin en kötü ihtimal, siteden iyice soğudum tüm aktivitesini kaybetmiş üyeler bilmiyor bir tane yönetici admin vs onlarda mı bilmiyor bi yorum yapamıyorlar mı? artık bu sitenin bir parçası olmak istemiyorum üyeliğim dondurulsun 6 yıllık üyesiyim seve seve takip ettiğim günde tekrar tekrar girdiğim sitede son 2-3 yılda sıfır icraat artık bu siteye kesinliklle bakmayacağım...

Nesil
    2007

Bilmedikten sonra ne cevaplayalım Hiç başıma gelmedi benim. Bekle birkaç gün elbet cevap gelir.

Oyunun çözülemeyen sorunlarından birisidir muhtemelen böyle şeyleri düzeltmek baya zordur yani sanmam ama belki bi bilen çıkar...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Elde vakaa yokken sadece ihtimaller üzerinden yorum yapabilirim.

Eğer editör datayı kurcalayıp, o datayı kullanıyorsan bir yerlerde yaptığın bir değişiklik problem yaratmış olabilir.
    Eğer oyunun orijinal datasını kullanıyorsan "crash dump" dediğimiz hatayı bir noktada aldın ve bunun çözümü yok ne yazık ki. Eğer bir kulüp ile alakalı olsaydı menajerlikten istifa edip hatayı aldığın günü geçmeni daha sonra tekrar takımın başına geçmeni tavsiye ederdim ama bir turnuva hatasının çözümünü şuanlık bilmiyorum.

Tek tesellin daha 2. sezonunda bunu yaşamış olman olsun. 7. 8. sezonda yaşayanlar oluyor o durum daha kötü, beterin beteri var.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

yorum yapıp yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim... yeni kariyer açacaz çaresiz...

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Elde vakaa yokken sadece ihtimaller üzerinden yorum yapabilirim.

Eğer editör datayı kurcalayıp, o datayı kullanıyorsan bir yerlerde yaptığın bir değişiklik problem yaratmış olabilir.
    Eğer oyunun orijinal datasını kullanıyorsan "crash dump" dediğimiz hatayı bir noktada aldın ve bunun çözümü yok ne yazık ki. Eğer bir kulüp ile alakalı olsaydı menajerlikten istifa edip hatayı aldığın günü geçmeni daha sonra tekrar takımın başına geçmeni tavsiye ederdim ama bir turnuva hatasının çözümünü şuanlık bilmiyorum.

Tek tesellin daha 2. sezonunda bunu yaşamış olman olsun. 7. 8. sezonda yaşayanlar oluyor o durum daha kötü, beterin beteri var.
    Aynen. Ayrıca zaten yeni oyun açman gerekli gibi denemek için

Mesaj Yetkileri