Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 188 sonuç

Konu: Feda Etmeyen Veda Etsin

Default Feda Etmeyen Veda Etsin

Beşiktaş Tayfur Havutçu ile yolları ayırdıktan sonra bilindiği üzere Fikret ORMAN başkanlığındaki futbol komitesi yeni teknik direktör arayışlarına başlamıştı.Ralf Rangnick ve Mustafa Denizli gibi isimlerle temasa geçen yönetim gerek ücret gerekse futbol takımının maddi olarak küçültülmesi gibi konularda anlaşılamaması üzerine takıma Beşiktaşlılığıyla bilinen bir ismi getirmeye karar verdiler.Fikret Orman genç bir teknik adamla yol almaya karar verdiklerini ve bu ismin Talha AYIK olmasını kararlaştırdıklarını yeni teknik adamın boş mukaveleye imza attığını borsaya bildirdiler.

BEŞİKTAŞ FUTBOL ŞUBESİNİN KURUCUSU ŞEREF BEY

MUHTEŞEM STADIMIZ VE TARAFTARIMIZ

Kariyer kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kariyeriniz onaylanmıştır.

Başarılar dilerim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Başlık harika... Ben Galatasaraylıyım ama gerçekten başlık harika. Takipçinim başarılar.

Quote Originally Posted by volkan124 View Post
    Başlık harika... Ben Galatasaraylıyım ama gerçekten başlık harika. Takipçinim başarılar.
    Teşekkürler volkan malüm kulüp zor günlerden geçiyor bizde böyle bir başlık kullanalım dedik.Transfer görüşmelerimiz ve takımdan gidecekler kalacaklar herşeyi birazdan baasın toplantısında açıklayacağım
    Last edited by InglorValdamir : 19.Haziran.2012 at 15:27

BASIN TOPLANTISI
    Talha AYIK:Sözlerime başlamadan önce bütün basına hoşgeldiniz diyorum.Malumunuz üzere Beşiktaşımız maddi açıdan zor günlerden geçiyor.Bu zor günlerde göreve gelen yeni yönetim adeta ateşten gömlek giydi.Bizim için herşeyden önce gelen Beşiktaş sahipsiz değildir.Bu kulüp kurucumuz Şeref Bey, Baba Hakkı,Süleyman Seba gibi sorumluluktan kaçmayan herşeyini Beşiktaş kulübüne FEDA ederek kulübü bugünlere getirdiler.Bize BEŞİKTAŞLILIK DURUŞUNU öğrettiler.Son 8 senede gelinen bu kötü durum sadece maddi tablo ile alakalı değildir.Onurumuz ve Beşiktaşlılık Duruşu da son 8 sene de ciddi şekilde zedelenmiştir.Ben inanıyorum ki yönetim futbolcu teknik direktör taraftar birlikteliği sağlayarak özlenen BEŞİKTAŞ ı görecegiz.

Taktikle ilgili sorular var taktiğimiz 4-3-3 olacak ofansif kanatlar tek forvet.Genç,dinamik sahada pes etmeyen bir takım kuracağız.Portekiz çetesi meselesine gelirsek,benim için herşeyden önce Beşiktaş ın menfaatleri gelir.Hiçkimse Beşiktaş tan büyük değildir.İşe yaramayan takımda huzursuzluk çıkaran oyuncu kendini kapıda bulur.

Yıllardır çözülemeyen bek sorununu da halledeceğimizi buradan söyleyebilirim.Bu arada mukavelemin para kısmı soruluyor kimisi 1 milyon dolar alacak diyor kimisi tl cinsinden alacak diyor.Bu konuya açıklık getiriyorum ben boş mukaveleye imza attım para istemiyorum FEDA ETMEYEN VEDA ETSİN diyorum ve hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Başarılar takipçinim ve başlık cidden çok iyi

Bence çeteden sadece Simao'yu ve Hugo Almedia'yı gönder ilk sene çünkü pektemek yeter.. Ayrıca Tolga Cigerci ve Emre Can'ı kirala. Çok para harcama transfere. Q7'yide verim alamazsan Ocak ayında gönder. Birde alabilirsen Promise Isaac'ı al. Gerçekten genç ve koşan bir oyuncu.
    Last edited by volkan124 : 19.Haziran.2012 at 14:39 Reason: Ekleme

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Başarılar takipçinim ve başlık cidden çok iyi
    Teşekkürler yorumlarınıza ihtiyacım var.

Guti ile yollar ayırıldı.Napoli bonservisi için 1.1 milyon euro ödedi.
    Edu nun kiralık anlaşması feshedildi.
    Holosko için teklifler var Simao satılık listesine konuldu

Bence çeteden sadece Simao'yu ve Hugo Almedia'yı gönder ilk sene çünkü pektemek yeter.. Ayrıca Tolga Cigerci ve Emre Can'ı kirala. Çok para harcama transfere. Q7'yide verim alamazsan Ocak ayında gönder. Birde alabilirsen Promise Isaac'ı al. Gerçekten genç ve koşan bir oyuncu.
    Simao ve Q7 ile ilgilenenler var iyi teklif gelirse satacağım Almeida takımda kalacak bir forvet transferimiz oldu şimdi açıklayacağım.Teklif gelirse Almeida yı satabiliriz.Tolga ve Emre can ile ilgilenecegim önerilerin için teşekkürler yorumlara devam..

BEŞİKTAŞ BONY WILFRIED IN KULÜBÜNÜ İKNA ETTİ VE GOLCÜ OYUNCU İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLADIĞINI BORSAYA BİLDİRDİ

BONSERVİSİ=2.9 MİLYON EURO OYUNCUYA İSE YILLIK 1.1 MİLYON EURO VERİLECEK

Quote Originally Posted by InglorValdamir View Post
    BEŞİKTAŞ BONY WILFRIED IN KULÜBÜNÜ İKNA ETTİ VE GOLCÜ OYUNCU İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLADIĞINI BORSAYA BİLDİRDİ

BONSERVİSİ=2.9 MİLYON EURO OYUNCUYA İSE YILLIK 1.1 MİLYON EURO VERİLECEK
    Transfer güzel ama yüksek maliyetli oyunculardan kaçınmalısın. Biliyorsun klub borç içinde

Transfer güzel ama yüksek maliyetli oyunculardan kaçınmalısın. Biliyorsun klub borç içinde
    Haklısın ancak kafamda düşündüğüm yıllık ücretler 1.7 milyon euroyu aşmayacak ,kota bu.Quaresma ve Simao ile ciddi şekilde ilgileniyorlar satmaya sıcak bakıyorum.Orta sahaya ve duruma göre kanatlara transfer yapacagız tabii bir de bek konusu var.Bu arada kalede bir sürpriz gelebilir

Yorumlarınızla kariyer güzelleşecektir.Birazdan hazırlık kampımız ve transferler

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Hocam bence fernandes almeida hariç hepsini gönder almeidaya teklif gelirse onu da gönder 1-2 saat türk ligindeki genç oyunculara bakın raporlar al çok iyi yetenekler var

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Başlıktan dolayı geldim .Pektemek varken Wilfried'e gerek yoktu sanki.Haa çift forvet oynayacaksan o ayrı.Bayern Münih'ten Emre Can,Sporting Lizbon'dan Tiago İllori gibi isimleri alabilirsin.Tolga Ciğerci'yi kiralamakta mantıklı bir iş olabilir.Emre Can ve Tiago İllori'den iyi kar yaparsın.

Hazırlık Kampımız

Quote Originally Posted by bySperman View Post
    Başlıktan dolayı geldim .Pektemek varken Wilfried'e gerek yoktu sanki.Haa çift forvet oynayacaksan o ayrı.Bayern Münih'ten Emre Can,Sporting Lizbon'dan Tiago İllori gibi isimleri alabilirsin.Tolga Ciğerci'yi kiralamakta mantıklı bir iş olabilir.Emre Can ve Tiago İllori'den iyi kar yaparsın.
    Başlık güzel oldu sagolasın.Wilfried a bu takımın ihtiyacı olacak 2 forvetimiz var sadece edu yu yolladık.Almeida tek forvet oynayacak arada Wilfried ve Pektemek şans bulacak.İsmini verdiğin oyuncularla ilgileniyorum anlaşırsam sizin önerileriniz sayesinde olacak bakalım yorumlarınızı bekliyorum

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Hocam bence fernandes almeida hariç hepsini gönder almeidaya teklif gelirse onu da gönder 1-2 saat türk ligindeki genç oyunculara bakın raporlar al çok iyi yetenekler var
    Dediğin gibi yapacagım ferdi süper bir oyuncu.benim oldugum yerde çete barınamaz almeida iyi bir oyuncu oldugundan kalması yüksek bir ihtimal ancak Q7 ve Simao ya kulup bulmalarını söyledim.Türk oyuncuları getirecem takıma Beşiktaşın ciddi Türk oyuncu eksiği var bakalım ne olacak

Almedia tek forvet pek iş yapamıyordu bende. Bitiriciliği iyi fakat kanatların çok iyi olması lazım. Çok seri ve iyi pas atabilen kanat olmadan Almedia yavaş kalıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Başlık güzel oldu sagolasın.Wilfried a bu takımın ihtiyacı olacak 2 forvetimiz var sadece edu yu yolladık.Almeida tek forvet oynayacak arada Wilfried ve Pektemek şans bulacak.İsmini verdiğin oyuncularla ilgileniyorum anlaşırsam sizin önerileriniz sayesinde olacak bakalım yorumlarınızı bekliyorum
    Tolga'yı 2 yıllık kiralayabiliyorsun hemide maaş vermeden İllori'yi al Egemen'İn yanına ver.Efsane olur o derece.Emre Can'da 500 bin sterline falan gelir.Joker oyuncu Dc,Dmc ve Mc oynaaybiliyor.

Almedia tek forvet pek iş yapamıyordu bende. Bitiriciliği iyi fakat kanatların çok iyi olması lazım. Çok seri ve iyi pas atabilen kanat olmadan Almedia yavaş kalıyor.
    Önerini dikkate alıyorum çok iyi kanatlarla ilgileniyoruz şu Q7 yi birine iyi fiyata satmak üzereyim bakalım hayırlısı.Ayrıca Almeida fırsatları değerlendiremezse yedek kulübemiz çok iyi.

TRANSFER BOMBALARI ART ARDA PATLIYOR
    EMRE CAN İLE KİRALIK OLARAK 2 YILLIĞINA ANLAŞILDI.TRANSFER 2012 OCAK AYINDA GERÇEKLEŞECEK.SATIN ALMA OPSİYONU 2.2MİLYON EURO

TOLGA CİĞERCİ İLE KİRALIK OLARAK 2 YILLIĞINA ANLAŞILDI.SATIN ALMA OPSİYONU 5.5 MİLYON EURO

BU ARADA AYIK TRANSFERLERİ YAPARKEN ARKADAŞLARINDAN OLUMLU REFERANSLAR ALDIĞINI VE TRANSFERLERİN O ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİĞİNİ AÇIKLADI.BASIN TOPLANTISINDA BİR GAZETECİNİN SORDUĞU SORU İSE İLGİNÇTİ."OYUNCULARI İZLEMEDEN SADECE BAŞKA BİRİSİNİN REFERANSIYLA ALINAN FUTBOLCULARI ALARAK KUMAR OYNAMIŞ OLMUYOR MUSUNUZ?"
    Last edited by InglorValdamir : 19.Haziran.2012 at 17:58

AVRUPA LİGİNDE 4.TUR KURALARI ÇEKİLDİ RAKİBİMİZ İSVİÇRE'NİN GÜÇLÜ EKİBİ FC SION

Default Quaresma Ingiliz Devi Manchester Cıty ye Transfer Oldu

İNGİLİZ DEVİ KULÜBÜMÜZE 15 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ ÖDEDİ

HOLOSKO İSE SEVİLLA İLE ANLAŞTI.BONSERVİS BEDELİ OLARAK 3.5 MİLYON EURO ÖDEDİLER

KANATLARA OYUNCU LAZIM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

İNGİLİZ DEVİ KULÜBÜMÜZE 15 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ ÖDEDİ

HOLOSKO İSE SEVİLLA İLE ANLAŞTI.BONSERVİS BEDELİ OLARAK 3.5 MİLYON EURO ÖDEDİLER

KANATLARA OYUNCU LAZIM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
    Vladimir Yurchenko:Aynı zamanda inside forward tarzı da oynar.Sarajevo kariyerimde takımı avrupada sırtlamıştı.Taksite bağlayabilirsen Sotiris Ninis'i de öneririm onların dışında devre arasında yıldız adaylarını da kiralayabilirsin

Quote Originally Posted by Gannicus View Post
    Vladimir Yurchenko:Aynı zamanda inside forward tarzı da oynar.Sarajevo kariyerimde takımı avrupada sırtlamıştı.Taksite bağlayabilirsen Sotiris Ninis'i de öneririm onların dışında devre arasında yıldız adaylarını da kiralayabilirsin
    Yurchenko 6 ay sakatlanmış maalesef.Ninis te hız yok.Daha çok kanat aradığımdan hızlı ve orta yapması iyi birini alacağım önerilerin için teşekkürler.Daha çok futbolcu biliyorsan paylaş lütfen transferleri bir an önce bitirmek istiyorum Q7 den sonra kanat transferi şart oldu

Promise Isaac Beşiktaş için iyi bi kanat olur. Hem sakatlık durumundada atakta oynuyabiliyor. Sol kanada Simpson var. Ona bi bak derim.

Promise Isaac Beşiktaş için iyi bi kanat olur. Hem sakatlık durumundada atakta oynuyabiliyor. Sol kanada Simpson var. Ona bi bak derim.
    isaac ve simpson a kancayı taktık bu arada sol kanada yeni transfer yaptım ss geliyor

Default Uefa Avrupa Liginde Büyük şok!!!

SION AVRUPA KAPISINI ARALADI

Maçın henüz başında İsmail'in saçma sapan hareketi yüzünden 10 kişi kaldık.Ve golü yedik.İlerleyen dakikalarda Roberto Hilbert'inde kırmızı görmesiyle 9 kişi kaldık ve Sion top oynamadan evine döndü.
    NOT:İsmail bu hareketinden sonra 2 hafta maaş kesintisine çarptırıldı.Hilbert ise uyarı aldı.(ismail e çok kızdım çok

Kötü olmuş mağlubiyet. Sol beke sağlam biri lazım sana. Çağlar Birinci olabilir. Ama 2. sezon almalısın. Çünkü ilk sezon iyi olmuyor Çağlar. 2. Sezon çoşuyor.

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri