Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 156 sonuç

Konu: Zokaspor (Turksportal Gazetesi) Transfer ve Bilumum Spor Haberleri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Zokaspor (Turksportal Gazetesi) Transfer ve Bilumum Spor Haberleri

Haldun Üstünel Sözünü Tuttu Dünyaca Ünlü bir yıldızı Galatasaray'a getirdi işte karşınızda o yıldız...

Jim Carrey 1yıl opsiyonlu 7 yıllık sözleşmeye imzasını attı. Hal ve tavırlarından çok mutlu olduğu gözlenen ünlü komedyen medya mensuplarına verdiği bu esprili pozla gülmekten kırdı geçirdi.

Kaynak: Zokaspor Geliştirme, Değiştirme, Biliştirme ve Görüştürme Ekibi adına Özgür Kadir Altuntaş Tanzanya'dan bildirdi...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Default Zokaspor (Turksportal Gazetesi) Transfer ve Bilimum Spor Haberleri

Medyamızın muhteşem masa başı haberlerinden çok sıkıldınız öyle değil mi? Ben de öyle...

Belki bir tepki, belki biraz eğlence belki de bir protesto olması amacıyla böyle bir konu açmaya karar verdim. Zaten stresli, sancılı bir dönem olan transfer döneminde medyamızın şişirmelerinden biraz olsun kaçmak isterseniz arada bu başlığa da tıklarsınız.

Sizler de katılım göstermekten çekinmezseniz mutlu olurum.

Hergün yeni, eğlenceli haberlerle konuyu ayakta tutmaya çalışacağım. Keyifli okumalar diliyorum...

Bugün ilk haberi Galatasaray bölümünde yayınlamıştım.Buraya kopyalayarak açılışı yapayım...

Galatasaray'a muhteşem sambacı!

Adnan Polat'ın "Transfer düşünmüyoruz" açıklamasına rağmen inatla girişimlerine devam eden Haldun Üstünel bu akşam saatlerinde Brezilya'ya uçtu. Havaalanından ayrılırken transferi kimse duymasın diye sadece gazetecilerin kulağına fısıldayan Üstünel aradıkları sambacıyı Brezilya'da bulduklarını açıkladı.

Peki kim bu müthiş Sambacı? İşte ilk kez Zokaspor farkıyla sizlere açıklıyoruz.
    Galatasaray'ın çok gizli yürüttüğü operasyonda kadroya katılması beklenen Brezilya'nın ödül almış sambacılarından biri olan Florencia da Correira "Galatasaray'la her konuda anlaştık" şeklinde bir açıklama yaptı.

Florencia da Correira kimdir:

13.05.1971 doğumlu ünlü sambacı profesyonel kariyerine "Dance hola Sêmana" dans okulunda başladı. 2 yıl profesyonel samba eğitimi alan ünlü dansçı eğitimine Palmeiras'ta bulunan "Viva la Fiesta" dans okulunda devam etti. Daha sonra Corinthians'taki "Robson Mendes" dans okulunda eğitmenliğe başladı. Şu anda da Brezilya'nın en ünlü samba okullarından biri olan "Rumba de Buendetta" nın en kıdemli samba eğitmenlerinden biri olarak gösteriliyor. Ayrıca Brezilya'da düzenlenen "Haydi Dansa" adlı yarışma programına katılan Correira katıldığı 2 yarışmadan da birincilikle ayrıldı.

2 gün içerisinde ponpon kızlarla birlikte kampa katılması beklenen ünlü sambacının "Hayallerim gerçek oldu" şeklinde yakınlarına açıklamalar yaptığı öğrenildi...

Ayrıca Brezilya'dan İtalya'ya geçen Haldun Üstünel'in burada da ünlü İtalyan balet Sallamassioni ile bir transfer görüşmesi gerçekleştirmesi bekleniyor

Kaynak: Zokaspor Geliştirme, Değiştirme, Biliştirme ve Öpüştürme Ekibi adına Selman Öztürk...

İşte ünlü sambacının muhteşem görüntüleri:

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ulcXYjb4eBU[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Okudukça gülüyorum güzel düşünmüşsün Selman abi

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

dd:d
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    çok komik
    Last edited by hakan3392gs : 06.Temmuz.2009 at 22:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Fenerbahçe'den büyük misilleme !
    Galatasaray'ın ünlü sambacı Florencia da Correira'yı almasından sonra Fenerbahçe'de ünlü tangocu Julio Balmaceda ile anlaşmaya vardığını belirtti.Julio Balmaceda ise Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe gelmek çok güzel ama beni niye aldıklarını anlamadım dedi .Ünlü tangocu gelecek hafta Fenerbahçe'nin Almanya kampına katılacağını belirtirken burada futbolu öğreneceğini belirtti.Fenerbahçe'nin bir harmandalı oyuncusu ve ünlü bir rapci alıp transferi bitireceği konuşuluyor.
    Zokaspor Özel Haberi
    İzinsiz Yayınlanmaz

----------------------------------------
    Salman abiye birazda destek olayım dedim .Biraz kısa oldu ama Balmacedanın özgeçmişini bulamadım .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

SON DAKİKA...

Beşiktaş yabancı kısıtlaması nedeniyle yabancı oyuncu aLamadığı için ünLü baLet Tan Sağtürk'e yöneLdi Tan'ı ikna etme çabaLarı tüm hızıyLa sürüyor...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Last edited by E.Cartman : 06.Temmuz.2009 at 23:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Şok gelişme! Fenerbahçe resmen Ferrari'ye talip olduğunu açıkladı!

Türk futbol camisaı yeniden karışıyor. Daha önce Mehmet Topuz transferinde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Beşiktaş bu kez de Ferrari için birbirleriyle kapışmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Matteo Ferrari için İtalya yolunu tutan Yıldırım Demirören bu futbolcunun sevgilisi Yespica'nın "Ben mankenim, kırıp dizimi evimde oturamam, sevgilimin bonservisini almadan önce bana Türkiye'de iş bulun.Çoluğum çocuğum var benim" şeklindeki açıklamalarıyla şaşkına dönmüş "Evinin kadını,çocuklarının anası olacaksın" diyerek ikna turlarına başlamış ancak başarısız olmuştu.

Rotayı bu kez bir başka İtalyan, Ferrari Enzo'ya çeviren Demirören'in bu ismi Türk Karayolları'na kazandırmak için elinden geleni yapması bekleniyor.Ancak tıpkı Mehmet Topuz Transferinde olduğu gibi Ferrari Enzo transferinde de Fenerbahçe devreye girmiş durumda.

Hız tutkunu olduğu bilinen Aziz Yıldırım'ın kurmaylarına "Enzo'yu ne pahasına olursa olsun istiyorum" şeklindeki direktiflerinden sonra Fenerbahçe'li yöneticiler Ali Koç ve Mahmut Uslu bu sabah İtalya'ya uçtular.

Beşiktaş cephesinin bu konuya nasıl yaklaşacağı merak konusu olurken, Yıldırım Demirören'in Enzo'yu kaçırmamak için elinden geleni yapmaya hazır olduğu söyleniyor.

Ferrari Enzo için bonservis olarak 340 bin euro değer biçen İtalyanlar bu fiyatta asla indirime gidilmeyeceğini açıkladı.

Kaynak: Zokaspor Geliştirme, Değiştirme, Biliştirme ve Öpüştürme Ekibi adına Selman Öztürk...

İşte Ferrari Enzo'dan birbirinden güzel görüntüler:

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Cok guzel bir dusunce, tebrikler.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

En Hareketli Transfer Dönemi !
    Fenerbahçe herkese karşı sanırız .Önce GSye misilleme olarak tangocu alan FB şimdide BJKye misilleme olarak Porsche alacak.Ferrari ihalesini bırakan Aziz Yıldırım ;
    "Ferrari'nin çok yaktığını duydum sanırım Yıldırım gazlıya çevirecek . "dedi.Porchenin mükemmel özellikleri olduğu,kendisinin her koridorda 150 yapabileceği konuşuluyor.Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada ;
    "Porschenin her aracını iyice irdeleyip en iyisini en hızlısını daha çok en az yakanını alacağız dedi.911 Carrera Copue şu anda 1 numaralı aday ancak Porsche olmazsa Şahin yada Murat alacağız.Beklide 2sinde alır Murat Şahin'ide bedavaya getirmiş olabiriz."dedi.
    911 Carrera Copue'yi Tanıyalım !
    3600 motor hacmine sahip Carrera 345 beygir gücü ile dikkat çekiyor.Net bedeli 72.210 € olan araç dış görüntüsüyle bayan taraftarların ilgisini çekecek gibi görünüyor.
    911 Carrera Copue'den Resimler !

-------------------------------
    Salman abi seni güzel düşüncen için tebrik ediyorum bence piyasadaki çoğu gazeteden daha iyi olduk .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lionel Messi : Doğuştan Fenerbahçe'liyim !

Barcelona'nın Arjantin'li sambacısı Lionel Messi Marca gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu. İspanya'ya taşınmadan önce Arjantin'de ki evlerine Lig Tv baglatıp maçları takip ettigini söyleyen Messi kanım sar-lacivert akar dedi. Fenerbahçe'li yöneticilerin ilgisizliginden yakınan Messi teklif gelirse seve seve Fenerbahçe'nin yolunu tutarım dedigi ögrenildi. Kendisinin kebap ve kurufasulyeye olan büyük aşkını ise şu cümlelerle özetledi Fenerbahçe ile sözleşme imzalarsam yıllık 2 milyon € + Ögrenci akbili ve Ali Baba'nın kurufasulyecisinde yedigim yemeklerin parasını isterim dedigi ögrenildi.

Barcelona ile anlaşmadan önce Erzincanspor ve Kartalspor'a önerildigini ama klüplerin kendisini begenmediginide sözlerine ekledi. Kartalspor başkanın bizzat kendisi yanında Messi'nin menejerine dedigi sözler ise hala aklından çıkmıyor '' Ben bu vitaminsiz çocuga bırakın 50 bin € bonservis bedelini b.k kokan donumu bile vermem.'' Bu sözlerin Messi'yi travmaya soktugu ve 3 ay boyunca aynı iç çamaşırını giydigi söyleniyor.

Messi gelecek planlarını ise şöyle özetliyor , Barcelona ile olan 5 yıllık kontratımı bitirdikten sonra Aziz babanın yanına dönmek istiyorum çünkü ben tam bir Fenerbahçe hayranıyım. Messi bu keyifli sohbeti Fenerbahçe forması giyip Erzincan ve Kartalspor başkanlarına el hareketi çekerek bitirdi.

Not : Hareket çeken parmaklar Photoshoplanmıştır.

ÖZEL HABER'DİR KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ !

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

süper olmuş ya tebrikler güzel transfer
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bomba!! Ronaldinho Fener'de

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray forması giyen Ronaldinho,Aziz Yıldırım'ın özel operasyonuyla kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Alman 4-4-2.com adlı internet sitesinin verdiği habere göre, 29 yaşındaki Brezilyalı futbolcuya gelecek sezon sarı-lacivertli formayı giydiren Fenerbahçeli yöneticiler, Sambacı için 21 milyon euroyu gözden çıkardı.

Haberde, söz konusu rakamın Milan'ın geçen sezon başında Ronaldinho için Barcelona'ya ödediği miktar ile aynı olduğunun altı çizilirken, Fenerbahçe'nin Ronaldinho için de yıllık 5 milyon euro verdiğini savundu.

Brezilya Milli Takımı'nı çalıştırırken Ronaldinho'nun da hocalığını yapan 60 yaşındaki tecrübeli teknik adamın Fenerbahçe'nin başına geçmesinin, yıldız futbolcunun transferi için itici bir güç olacağı yorumu yapıldı. Benzer bir haber İtalyan 24oredisport adlı internet sitesinde de yayımlandı.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Fenerbahçenin Ronadlinho transferinden sonra Galatasaray yönetimi boş durmadı ve takıma dünyaca ünlü Cristiano Ronaldo'yu getirdi.Ronaldo yaptığı açıklama Galatasaray yönetiminden para istemiyorum bana her gün sadece 'Turkish Kebab'verip İbrahim Tatlıses konser versin bide lüks bir araba isterim dedi.

Galatasaray yönetimi ise Ronaldoya lüks bir Kartal verdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Eto'o Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe bombaya doymuyor.Tangocumuz,Porchemiz ve Roni'den sonra Eto'o da Fenerbahçe'ye imza attı.1+9 yıllık kontrat imzalayan Eto'o ;
    "Kontrat bitimime kadar futbol oynayacağımı garanti ediyorum."dedi.Kendisi için 500.000 €+Kontratını futbolu bırakmadan tamamlarsa 10.000.000 € ödeneceği açıklandı.
    Kendisinine maaş olarak asgari ücret verileceği, ancak barınma araba ve yemek verileceği açıklandı.
    Evi

Aracı

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Yalnız resimdeki Henry değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bizim basından da beter cıktı Eto yla Henry yi ayırt edebilirler onlar hiç olmazsa

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Florentino Perez Açıkladı!
    "2 Dünya devini kadromuza kattık.Çok yakın zamanda da paranın satın alamayacağı şeyleri'de alarak transferi tamamlıyoruz.Bundan sonra her şey için Florentino Perez" dedi.Ve akıllarda soru işareti bıraktı.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Resimler karışmış yahu .İşte kolpalıkta sınır tanımıyoruz .

BEN DEĞİLDİM, DUBLÖRÜMDÜ!!!

Michael Owen Man UTD ile anlaşmadığını, yakında İstanbul'a gelip Galatasaray'a olmadı İstanbulspor'a imza atacağını söyledi. Küçüklüğünden beri hayalini kurduğu Galatasaray'a gelmek için kulübünü ve sevgilisini terk ettiğini söyleyen Owen, ayrıca Ersa Erol'la İzdivaç'a çıkıp yeni bir sevgili bulma şartıyla Galatasaray'la anlaştığını ilan etti. Hayırlı olsun.

Zokaspor Özel Haberidir.
    Kaynak belirtmeden kullanan ahan da böyle olsun (İşaret parmağı ve baş parmak uçları birbirine değdirilir ve birkaç saniye öyle tutulur.)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Al Sabriyi , Ver Xavi'yi

Galatasaray'da transfer bombalaı devam ediyor , Ramos'tan sonra sag bek mevkisinide bol alternatif olusturması üzerine yıldız oyuncu Sabri Sarıoglu ile yollar ayrıldı , 1967 yılından beri Sabri'nin peşinde olan Barça mutlu sona nihayet ulastı bu transfer için Xavi'yi Galatasaray'a veren Laporta ''Sabri'yi kadroya kattıgımız için cok mutluyuz , gurur duyduk'' dedi...

Rijkaard'ın oyun sisteminde düşünmedigi Cristiano Ronaldo ve Messi'ye kendilerine kulüp bulmaları söylendi.

Bu arada İnter'den alınan İsveçli golcü İbrahimovic tecrübe kazanması sebebi ile Konyaspor'a kiralandı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Al Carrusca'yı ver Milito'yu

Dünyaca ünlü futbolcu Messi ile beraber daha önce Arjantin genç milli takımın'da forma giyen Carrusca Barcelona yolunda.Messi'nin yaptığı açıklama sonrası Barcelona yönetimi Carrusca için Gabriel Milito'yu önerdiği ve bu transferin bitmek üzere olduğunu açıkladı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerin misillemelerinden sonra Adnan Polat fenerle anlaştı denilen süper yıldızı renklerine bağladı Robbenin yaptığı basın toplantısında sülalecek GS'li olduklarını ve GS'ye geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Robben GS'de oynamak için kulübe yıllık 4,5M€, Perez'de bonservis için GS'ye 23M€ ödeyecek... Ayrıca Florentino Perez Robben'in bütün masraflarını üstleneceğini açıkladı. Yeter ki istediği takımda oynasın diyen Perez'in basın toplantısında oldukça hüzünlü olduğu görüldü...

Not: Resmi ben Photoshop'ladım...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Pascal Nouma Barcelona'da

Futbol Dünyasında uzun süredir gözükmeyen Pascal Nouma Barcelona ile anlaştı.Eto'o yu İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a yollayan Barça,Eto'o dan boşalan yere Pascal Nouma'yı getirdi.

Anlaşmanın ardından Pascal Nouma gözyaşlarını tutamadı.

Jose Mourinho:Maldonado'yu çok istiyorum

İnter Milan Teknik Direktörü Jose Mourinho yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile sözleşmesi biten ve serbest kalan 29 yaşındaki ortasaha oyuncusu Claudio Maldonado Andres Riviera'yı takımında görmeyi çok istediğini belirtti.Jose ayrıca "Bu sezon kazandığımız şampiyonluğun ardından takıma bir yıldız oyuncu katıp,taraftarlarımızı sevindirmeliyiz.Maldonado gibi bir yıldızı bu uygun durumda başka hiç bir yerde bulamayız" derken

Maldonado ise bu konuda"Çocukluğumdan beri İnter Milan'ı tutuyordum,zaten kesseniz kanım mavi-siyah akar.50 Milyon Dolar verseniz de AC Milan forması giymem" açıklamalarını yaptı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Firefox'da sorun oldu benim mesaj 3 kez gitmiş özür dilerim herkesten...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Guus Hiddink Kayserispor'da

Kayserispor Tolunay Kafkas'ın görevine son vererek Dünyaca ünlü teknik adam Guus Hiddink'i takımın başına getirdi. Hiddink yaptığı basın toplantısında benim 7 kuşak önceki atalarım kayseriden göçmüşler Rusya'ya diyerek tüm futbolseverleri şaşırttı. Hiddink'in gelişiyle birlikte Lampard ve Anelka'nın transferi konuşulmaya başlandı...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Yalnız resimdeki Henry değil mi?
    Olay o zaten. Koptum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Guus Hiddink Kayserispor'da

Kayserispor Tolunay Kafkas'ın görevine son vererek Dünyaca ünlü teknik adam Guus Hiddink'i takımın başına getirdi. Hiddink yaptığı basın toplantısında benim 7 kuşak önceki atalarım kayseriden göçmüşler Rusya'ya diyerek tüm futbolseverleri şaşırttı. Hiddink'in gelişiyle birlikte Lampard ve Anelka'nın transferi konuşulmaya başlandı...
    Hiddink'in atalarının Rusya'ya göçme sebebi nedir acaba sonra ne zaman geçti o ataları Hollandaya..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi biraz sallıyım dedim bilerek yazdım Rusya'yı Babel nası Arsenal'li Hiddink'te Rus...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Messi Galatasaray'da
    Messi'nin Fenerbahçe formalı fotoğrafında photoshopla düzeltme olduğunu öğrenen yönetim Messi'yle anlaşmaktan vazgeçti bunun üzerine harekete Geçen Haldun Üstünel Messi'yi Galatasaray'a transfer etmekle kalmadı birde Türk vatandaşı yaptı Bu fotoğraf haberinden sonra Adnan Polat ise Messi'nin Galatasaray ruhunu taşıdığını herkes görmüştür artık diyerek ezeli rakibine nisbet yaptı.

İşte Messi'nin kimliğinde bulunacak Resim

---------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by E.Cartman : 07.Temmuz.2009 at 03:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

arkadaşlar mükemmel bir başlık olmuş hele şu sıcak ve stresli günlerde paylaşım yapan arkadaşlara daha da güzel çalışmalar diliyorum, gece gece iyi güldüm...

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri